Wszystkiego naj dziewczyny:-) A przy okazji wszystkim Beatkom jeśli takie tu są składam najgorętsze życzenia imieninowe.
Inez81 świetnie, że pomogło, ja chyba tez skorzystam, bo dzisiaj coś mnie z rańca przypiliło, a do tej pory miałam spokój.
Tygrysek ale super, to na pewno maluszek. Moja bratowa też mniej więcej w tym czasie miała podobne odczucia, echhh ale masz fajnie:-) Ja już nie mogę się doczekać;-)
Carioca dzięki serdecznie, nie miałam pojęcia, że tak się sprawy mają
Sugerowałam się wcześniejszymi wynikami stąd te niepokoje. Na początku (w5tc) miałam bardzo niski, bo chyba 13,5, brałam luteina i duphaston po czym po tygodniu spadło do 12,6 więc zmienił mi dawkę na ciut większą, no ale już w 7 tc skoczył na 21 więc zostało tak jak jest. Za to ostatnio w 11t4d miałam 29,1. Z mojej tabelki wynika, że w 3 trymestrze powinno być 29,5-50. Ginka stwierdziła, że prg jest bardzo dobry i można zmniejszać więc mam dawkę teraz ciut mniejszą. Powinnam jej zaufać chyba
Zresztą już się tak nie przejmuję, bo chyba gdyby było coś nie tak to pojawiłyby się plamienia, a u mnie na razie, odpukać spokój, a od tygdnia już biorę jedną tabletkę mniej. Poza tym gdzieś wyczytałam, że owszem sztuczny prg nie jest szkodliwy dla dzidzi na początku ciąży, ale później może mieć bardzo zły wpływ szczególnie jeśli to dziewczynka więc wolę słuchać lekarza, w końcu muszę mieć do niej zaufanie
Ja dzisiaj całą noc przespałam na lewym boku
No może z małymi epizodami na plecach, ale jakoś na plecach nie mogę zbytnio...boli mnie w krzyżu jak jasna Anielka...
A właśnie dziewczyny, na forum chyba sierpniówek jak się nie mylę znalazłam fajną rzecz, otóż podforum "
Sieprniolada- zabawy, ankiety, quizy, konkursy, zakłady" Za dużo by teraz tutaj pisać o co chodzi, ale poczytajcie sam początek i wszystko będzie jasne:-) Myślę, że to może być fajna zabawa:-)