reklama
wilcze_uroczysko
Zaciekawiona BB
Czesc Dziewczyny.
Od jakiegos czasu sledze Wasze posty, ale dopiero teraz mialam chwile zeby sie odezwac. Mam na imie Monika, mieszkam na obrzezach Białegostoku i..mam termin na wrzesien
Od jakiegos czasu sledze Wasze posty, ale dopiero teraz mialam chwile zeby sie odezwac. Mam na imie Monika, mieszkam na obrzezach Białegostoku i..mam termin na wrzesien
KamilaC
Wrześniowe mamy'07
Cześć Monika
moja druga połówka pochodzi z Białegostoku;-)
pozdrawiam gorąco
Blimka czemu dopiero za 4 tygodnie???
przecież najważniejsze badanie wykluczające wady genetyczne (NT i i kosci nosowej) można robić tylko do 14 tygodnia?
pozdrawiam gorąco
przecież najważniejsze badanie wykluczające wady genetyczne (NT i i kosci nosowej) można robić tylko do 14 tygodnia?
hej babeczki...
dawno mnie nie było...
teraz M znów pojechał, to będę wpadać częściej...
ja byłam w poniedziałek na usg, ale nie mógl mi zrobić genetycznego, bo dzidzia była źle ułożona i nie widział wszystkiego jak należy... dlatego muszę iść jeszcze raz 2 marca, to będzie 13t4d, więc się jeszcze na styk załapię przed 14 tygodniem....
Czuję się raczej oki, choć od 3 dni męczy mnie trochę kaszel i ból gardła, ale leczę się mlekiem, miodem, cytryną i powoli przechodzi....
pozdrawiam wszystkie brzuchalki, papa
dawno mnie nie było...
teraz M znów pojechał, to będę wpadać częściej...
ja byłam w poniedziałek na usg, ale nie mógl mi zrobić genetycznego, bo dzidzia była źle ułożona i nie widział wszystkiego jak należy... dlatego muszę iść jeszcze raz 2 marca, to będzie 13t4d, więc się jeszcze na styk załapię przed 14 tygodniem....
Czuję się raczej oki, choć od 3 dni męczy mnie trochę kaszel i ból gardła, ale leczę się mlekiem, miodem, cytryną i powoli przechodzi....
pozdrawiam wszystkie brzuchalki, papa
cfcgirl
Mamusia Marysi
Hej kobietki.
Doskonale rozumiem rozgoryczone mamusie mieszkające w Anglii. Sama do niech należe i wiem jak złości mnie że nie można się o nic doprosić. Mają swoje zasady i nie przeskoczymy ich. Ja też jadę do Polski 28 marca i mam nadzieje porobić wszytskie badania i przede wszystkim zobaczyć moje maleństwo.Nie mogę się doczekać.
Harsharani witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Doskonale rozumiem rozgoryczone mamusie mieszkające w Anglii. Sama do niech należe i wiem jak złości mnie że nie można się o nic doprosić. Mają swoje zasady i nie przeskoczymy ich. Ja też jadę do Polski 28 marca i mam nadzieje porobić wszytskie badania i przede wszystkim zobaczyć moje maleństwo.Nie mogę się doczekać.
Harsharani witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
H
Harsharani
Gość
czesc
z mojego rejestrowania sie do Gp nic nie wyszlo, bo nikt nie raczyl uprzedzic kiedy wczesniej dzwonilam ze dzis nieczynne. No sie wkurzylam
kamila, no to dzidzius juz wielki jest
Fajnie, i nie dziwie sie reakcji A jak tatus zareagowal ?
Wilcze, witam Cie srerdecznie :0 Zycze bezproblemowej ciazy
blimka, rozumiem ze 4 tygodnie bo w Dublinie nie chca zrobic wczesniej? Idioci..ale spokojnie..ja mialam 5 lutego usg, ktore nie wiem czy moglo cos wylookac... W kazdym razie w najblizszym tygodniu zadnego miesc nie bede, wiec genetyczne przejdzie mi kolo nosa...ale sie nie martwie
Jestem dobrej mysli...
cfc, a skad lecisz? Kurcze..ja dopiero wrocilam z tej Polski a juz tak tesknie..chociaz nie powiem..pogoda byla swietna dzis...
teraz ide na kolacje... jak dzisiaj miesa nie mozna to ja bym zjadla tylko cos z mieska... Mimo przyzwolenia dla kobiet w ciazy, trzymam post...
z mojego rejestrowania sie do Gp nic nie wyszlo, bo nikt nie raczyl uprzedzic kiedy wczesniej dzwonilam ze dzis nieczynne. No sie wkurzylam
kamila, no to dzidzius juz wielki jest
Fajnie, i nie dziwie sie reakcji A jak tatus zareagowal ?
Wilcze, witam Cie srerdecznie :0 Zycze bezproblemowej ciazy
blimka, rozumiem ze 4 tygodnie bo w Dublinie nie chca zrobic wczesniej? Idioci..ale spokojnie..ja mialam 5 lutego usg, ktore nie wiem czy moglo cos wylookac... W kazdym razie w najblizszym tygodniu zadnego miesc nie bede, wiec genetyczne przejdzie mi kolo nosa...ale sie nie martwie
Jestem dobrej mysli...
cfc, a skad lecisz? Kurcze..ja dopiero wrocilam z tej Polski a juz tak tesknie..chociaz nie powiem..pogoda byla swietna dzis...
teraz ide na kolacje... jak dzisiaj miesa nie mozna to ja bym zjadla tylko cos z mieska... Mimo przyzwolenia dla kobiet w ciazy, trzymam post...
cfcgirl
Mamusia Marysi
Hej
Lecę z Liverpoolu do Wrocławia a potem jadę do Zgorzelca, bo stamtąd pochodze. Właśnie wróciliśmy z kościoła i usiadłam chwilę zobaczyć co słychać. Od jutra do poniedziałku mam wolne i bardzo się cieszę. Odpocznę sobie. A we wtorek moja mamusia przylatuje z moim braciszkiem 10-letnim. Superowo.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich Aniołki-Fasolki
Lecę z Liverpoolu do Wrocławia a potem jadę do Zgorzelca, bo stamtąd pochodze. Właśnie wróciliśmy z kościoła i usiadłam chwilę zobaczyć co słychać. Od jutra do poniedziałku mam wolne i bardzo się cieszę. Odpocznę sobie. A we wtorek moja mamusia przylatuje z moim braciszkiem 10-letnim. Superowo.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich Aniołki-Fasolki
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
byliśmy z B na usg, dzidzia 6 cm, wszystko ma na miejscu po pieć paluszków dwie nóżki, dwie rączki mózg i ciągle się ruszalo, nie zrobiono pomiarów na wady genetyczne bo tak dzieciątko było wykręcone, że nie pokazało genitaliów i przodu główki jak znam życie ten profesor u którego bylismy pewnie by powiedział co to jest mimo 12/13 tygodnia,
B uradowany bo dzieciątko mu machało jakby wiedziało ze je widzimy
B uradowany bo dzieciątko mu machało jakby wiedziało ze je widzimy
Kamila - tak jak napisała Harsharani tutaj wcześniej nikt mi nie zrobi badań bo zapisali mnie dopiero na 29 marca, tutaj w ogóle rzadko robią usg a prywatnego nie mogłam znaleść no i niestety bede miec usg dopiero w 16 tygodniu ale mam nadzieje ze bedzie widac czy dziecko sie zdrowo rozwija a jak nie bedzie no to trudno predzej czy później wszystko sie okaże.Cześć Monika
pozdrawiam gorąco
reklama
H
Harsharani
Gość
Majandra, bardzo mi przykro.
Trzymaj sie...
Trzymaj sie...
Podziel się: