reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Atruviell, mozesz tez zmniejszyc zdjecia przez fotosik.pl tam jest opcja zamieszczenia zdjec jako zdjecie prywatne i nikt nie bedzie mial do niego dostepu. Link kopjujesz i wklejasz na forum. Ja tak robie.

Postaram sie wrzucic kilka naszych zdjec. Fajnie ze zamknelyscie watek zdjeciowy.
Mam nadzieje bywac tuz czesciej.
Pozdrowienia

reklama
hejka, a mój Szyma coś chyba wyłapał ale się nachodził do przedszkola, że hej aż całe 2 tygonie i dziś ma zielonkawy katar i stan podgorączkowy,
za to Wikula jak narazie zdrowa i skubana ma apetyt, ciągle by jeść chciała mam wrażenie że to przez to że za dłuygo zwlekałam z dokarmianiem i chce nadrobić zaległości, mam nadzieje że się nasyci jak hanife klavell i wszystkie ilości pochłanianego jedzonka się unormują, no i jeszcze mała coraz mniej śpi i troszke mi to przeszkadza bo mam mniej czasu dla siebie i dla domu
robimy teraz z Szymem ciasto biszkoptpwe 2 duże blaszki od piekarnika i powycinamy z tego okragłe biszkopty albo kwadraciki przełożymy musek jabłkowym, albo kremem budyniowym i będa domowej roboty słodycze bo już mi kasy brakuje na to wszystko a mały ciągle się domaga a tak jajka mam zdobyczne, mąka też z młyna cukier tatuś z cukrowni przywiózł więc tylko energia będzie mnie kosztować, hehe a i zdrowe pyszności z tego wyjdą, jak dobrze mieszkać na wsi.
witaj katin, właśnie postaraj się częściej zaglądać no i wszystkie te wrześniówki co jakoś znikneły, niech chociaż cześć napiszą że nic im nie jest ja wiem że nie każdy ma takie grzeczne dziecię jak moje ale dzień dobry raz na tyzień można napisać ;)
widzisz Atru wszystko wyszło pomyślnie i po co ci ta panika, przyganiał kocioł garnkowi hehehe samam tez nieźle panikuje chociaż na zewnątrz zgrywam twardziela, i ładne zdjęcie ze ślubu

Dzięki za pomysł, Nuśka. Ale nie chcę korzystać z tego serwisu, bo tam zrzeka się praw autorskich do zdjęć ponoć. Czyli ktoś może sobie nimi dysponować bez naszej zgody. Małżonek polecił mi podobną, polską stronę, gdzie zachowuję prawa autorskie do zdjęć. Zaraz ją wypróbuję.
O dzięki też z niej skorzystam:-)

Fajnie że założyłaś wątek do zamkniętego a może byśmy napisały do moderatora żeby go przeniósł do góry tam gdzie mamy swoją listę bo w przeciwnym razie on spadnie gdzieś na dół i tez będzie trzeba szukać? Tylko nie wiem kto jest naszym moderatorem?

Tygrysku
takie domowe wypieki są super i na pewno lepsze od kupionych w sklepie. Szkoda że tak daleko mieszkasz bo chętnie bym się wprosiła na kawusię:-)

Maraniko Gosik Blimka Ainaheled Kina gdzie się podziałyście???????

Fajnie że założyłaś wątek do zamkniętego a może byśmy napisały do moderatora żeby go przeniósł do góry tam gdzie mamy swoją listę bo w przeciwnym razie on spadnie gdzieś na dół i tez będzie trzeba szukać? Tylko nie wiem kto jest naszym moderatorem?

Nie wydaje mi się że zostanie on przeniesiony wyżej, ponieważ został stworzony dział Album gdzie wszyscy mają tam swoje zdjęcia. Już pisałam Wam o tym ale nie chcecie mnie czytać...jest to przykre...:-:)-:)-(

:-)Jestem czlonkiem kilku zamknietych watkow zdjeciowych i wszytskie one sa na "dole" forum. Tak jak etka pisze.

U nas poprawda, Patryk stal sie grzeczniejszy, Julia zaczyna domagac sie co prawda ciaglej uwagi ale ogolnie jest ok. Wieczorami przewaznie jestem zmeczona i nie mam sily zeby sleczec przy kompie a raz na jakies czas lapie cos takiego ze mnnie forum irytuje, chce odpoczac od dzieciowych tematow. Pozniej znow za Wami zaczynam tesknic.
Z dwoja maluchow z tak mala roznica wieku mam sporo roboty. Tutaj takie dzieci dzieci jak moje nazywaja irladzkimi blizniakami i rzeczywiscie cos w tym jest.:-D

Widze ze juz dokarmiacie maluszki, my jeszcze czekamy, pediatra powiedzial nam ze jesli Julia najada sie piersia to zeby czekac do 6 m-ca, jak bedzie widac ze jest glodna to zaczac dokarmiac. Julia wyglada pomalenku jak antalek, jest naprawde pyza, w porownaniu z synkiem ktory byl drobniutki. Niedlugo bedzie nosic te same ubranka co brat.

Harsharani super sie czyta Twoj blog, bede podczytywac.

Tygrysku, przykro mi ze Was dopadly klopoty finansowe.

Kalvell, tak jak dziewczyny pisza najlepiej chyba zasiegnac pomocy psychologa, moze istnieja jakies grupy wsparcia (cos w rodzaju AA tylko dla hazardzistow). Nie wiem ale moze istnieje mozliwosc zablokowania mezowi dostepu do konta.

reklama
Etko kochana, my naprawdę ciebie czytamy:tak:. Mi nie chodziło o przeniesienie całego wątku zamkniętego, bo wiem, że się nie da, ale jedynie o przyklejenie "mojego" wątku, w którym dałam linka właśnie do tego miejsca na BB, gdzie są wszystkie albumy z naszym na czele. Myślę, że to nie będzie problem dla zarządzających forum,bo to ma nam - kobitkom korzystającym z niego - ułatwić życie, żeby za każdym razem nie wyłazić z Wrześniówek i nie błąkać się po forum w poszukiwaniu naszego zamkniętego. Do tej pory korzystałam z linka podanego przez ciebie na wątku "Zdjęcia naszych pociech", ale nie bardzo chce mi się za każdym razem szukać tego akurat posta. Taki leniuszek jestem;-)

Do góry