reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam
U nas nie zapeszajac wszyscy zdrowi Ale wolę głośno nie mówić więc cii
Aneta fajne takie wielopokoleniowe święta.
Donus ahh ta pogoda chyba juz będziemy mieli tradycję ze na Wielkanoc będzie śnieg :(
My święta spędzamy i u mamy i u teściów i w domu :)
Wszystkim życzę Wesołych Świąt :)

reklama
Witam jak wam święta mijają?
U nas wczoraj bylo fajnie rodzinnie i w ogole super. Dziś odpoczywamy. Tzn chłopcy jechali polać kuzynki ciocie i babcie ale ogolnie w planach dzis leniuchowanie; )

Witam kobietki poświątecznie :)

Żadna się nie żali, że kg przybyło, czyzbyście się oszczędzały w jedzeniu i piciu?:-D:szok::rofl2:

Święta się skonczyły i słonko wyszło, no cóż....:baffled:

Julitkę złapała angina, ale szybko w sobotę zareagowałyśmy i lekarstwo zadziałało.

Co taka cisza?

Aguś, narzekałas, ze mało pioszemy, a sama też ledwo, ledwo ;-):rofl2:

Denerwuje mnie ta pogoda. oj, nie lubie takich hustawek. Nie wiadomo jak się uibierac a ni jak czuc, bo co minutę, to zmiana...

Zezłościł mnie P....
oj, chyba mi sie okres zbliza :szok::rofl2::-D

Co taka cisza?

Aguś, narzekałas, ze mało pioszemy, a sama też ledwo, ledwo ;-):rofl2:

Denerwuje mnie ta pogoda. oj, nie lubie takich hustawek. Nie wiadomo jak się uibierac a ni jak czuc, bo co minutę, to zmiana...

Zezłościł mnie P....
oj, chyba mi sie okres zbliza :szok::rofl2::-D

Donuś ...... sama ze soba pisac nie będę:no:

Witam kobietki!

zyczę miłego weekendu, pomimi zimowatej pogody :)

Julitka jest wniebowzieta, bo dostała zaproszenie na urodziny od CHŁOPAKA Z PRZECIWLEGŁEJ KLASY!!!!!!! to jest niemalże wydarzenie roku :-D:rofl2::-D

W pracy praiwe codziennie młyn.
Wyspac sie nadal nie mogę, czy to kiedyś nastąpi???

reklama
Witam
Donuś no to Julitka ma juz powodzenie :)
u nas ok jutro jedziemy do Chorzowa do szpitala z Mateuszem na zabieg podcięcia wędzidełka -tak kolejny raz:sorry:mam nadzieję ze ostatni juz....zabieg mamy we wtorek a w srodę jak bedzie wszystko ok wracamy do domu oczywiście internet tablet i laptop jadą z nami:-D:tak:

Do góry