reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam
Ja małych gigantów oglądałam i bardzo mi sie podobało to nic ze dzieci celebrytów.... dzieci też z zachwytem oglądali
Agulka nieźle dzieciaki wymyślili z szpitalem dla auta hihihi
Donus udanych zakupów bytowych
My po 2 tygodniach W koncu mamy auto☺mieliśmy sprzęgło zepsute

reklama
Jak ja z Monia się nie zameldujemy ( no Donuś sporadycznie) to kurka nikt więcej WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWww

Aneta co się dzieje? Gdzie przepadłaś?????/

Witam u nas chorobowo:(
Ja od piątku goraczkuje dziś do lekarza się w koncu wybieram. OLA dziś też wstała z gorączka Mati wczoraj nie był w szkole bo cały weekend kaszlal Ale dziś juz go zawiozlam. A tak po za tym piękna pogoda A my z niej nie korzystamy......
POZDRAWIAM

Monia, zdrówka dla Was!

ja korzystałam z ładnej poogdy i to bardzo, bo mieliśmy rekolekcje, więc musiałąm wziąć wolne i poszalałam z oknami, praniem, pracami an podwórku...

Lecę nadrabiać zaległości w pracy :)

Widziałyście zaćmienie słońca? U nas w pracy ciągle biagliśmy oglądać. Szkoda, ze Julitka nie widziała, bo ja interesują takie zjawiska.

Dziś podobnież jest dzień szczęścia, więc zyczę SZCZĘŚLIWEGO DNIA I WEEKENDU!!!

Witam
Ja widziałam zaćmienie słońca :)
Wysiadam juz psychicznie z tymi chorobami.... Oli od wtorku gorączka się utrzymuje :( mam już dość.... U lekarza wczoraj bylam z nią i osluchowo czysta czyli jakiś wirus Ale ile on może trwać???!!!!
We wtorek Ola ma wojewódzki konkurs matematyczny i musi być juz zdrowa!!! Abod poniedziałku zaczynają się u nas rekolekcje.
Coś czuje ze jak Ola wyzdrowieje to ktoś będzie następny Ale wolę głośno nie mówić.....
Oj ten rok mamy pechowy...
A nie chwalilam się przedwczoraj jak by miała mało wydatków i problemów ostatnio załapałam mandat wrrrr. Odwozilam Mateusza na szybko do szkoły 500m mamy no ni wjezdzam na parking A tam policja odwrotu nie było A ja bez pasów i bez dokumentów no i to podwiezienie Mateusza do szkoły kosztowało mnie 200zl i 2 pkt :(

Witam po baaardzo mroźnym poranku...

Weekend mieliśmy fajny. Wczoraj byliśmy w Lubartowie na urodzinach.
Dziś Julitka ma przedstawienie z okazji dnia wiosny, potem mają robić i palić Marzannę, a po południu urodziny koleżanki. Cały dzień pełen wrażeń :-)

Monia, trzeba Was odczarować z tymi chorobami:-(Zdrówka życzę.
Mandat, niefajna sprawa, ale ja jeżdząc tylko po mojej wsi ZAWSZE zapinam pasy i mam ze sobą dokumenty:tak:

Jak kobietki wiosenno-przedswiąteczne porządki?
My w tym roku święta spędzimy u mojej siostry, bo brat czeka na wnuczkę i lada chwila może się pojawić:-)

Witam
U nas nareszcie ok
Wczoraj bylam z Ola na wojewódzkim konkursie matematycznym była 6 nie zajęła żadnego z pierwszych miejs Ale wg mnie i tak super sobie poradziła i daleko doszła. Bo na szkolnym miała 2miejsce A na gminnym miała 1 miejsce :)
Pogoda piękna w koncu zdrowi więc ok

Witam się nieśmiało po długiej nie obecności:zawstydzona/y: ciągle czasu mi na wszystko brakuje przez to zaniedbałam też BB:zawstydzona/y: mam nadzieję, że mi jakoś wybaczycie:zawstydzona/y:;-) u nas wszystko ok. Udało nam się, odpukać przetrwać okres krążącej grypy u nas bez zachorowań:tak: i obym tego nie wypowiedziała w złą godzine, bo rano młoda coś przebąkiwała, ze ją gardło boli:sorry2: w pracy sajgon. Już mam dosyć tego całego remontu:wściekła/y: fakt, ze wszystko już powoli nabiera kształtu i wygląda super, ale zdecydowanie ma już wszystkiego dośc:wściekła/y: dobrze, ze chociaż w domu spokój;-) młodą w szkole bardzo dobrze sobie radzi, M coraz więcej pracuje. Znowu przywiozłam moją babcie do mamy i spędzi z nami Święta z czego sie cieszę niezmienrie:-) tym bardziej, że przyleciała jeszcze moja kuzynka z Irlandii ze swoim dziewczynkami wiec zapowiadają nam sie wesołę Święta w wielopokoleniowym składzie:-)

reklama
Do góry