reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Hej!

W weekend mamy mieć gości, a ja oczywiście w proszku...Jeszcze jutro ide z teściowa do teatru na 16.00, więc duzo nie narobię...

Monia, pije syropy, biorę tabletki...Jakis dziwny przypadek mi się trafił:rofl2:

Byłam wczoraj u fryzjerki na podcięciu a P. przerażony bo sobie przypomniał, ze planowałam zrobić grzywke i jest święcie przekonany, ze to zrealizowałam :-D:rofl2:

Anetka, Majandra, Justka, co z Wami?

Miłego weekendu babeczki!

reklama
Hej!

W weekend mamy mieć gości, a ja oczywiście w proszku...Jeszcze jutro ide z teściowa do teatru na 16.00, więc duzo nie narobię...

Monia, pije syropy, biorę tabletki...Jakis dziwny przypadek mi się trafił:rofl2:

Byłam wczoraj u fryzjerki na podcięciu a P. przerażony bo sobie przypomniał, ze planowałam zrobić grzywke i jest święcie przekonany, ze to zrealizowałam :-D:rofl2:

Anetka, Majandra, Justka, co z Wami?

Miłego weekendu babeczki!

ja od niedzili chodze zasmarkana......... zdrówka Donuś.
My tez robimy małą imprezke z sąsiadami:tak:

A na co do teatru idziecie? Jezuuuuuuuuu ja nie pamiętam kiedy w kinie była a co dopiero w teatrze:wściekła/y:

Monia
co tam?
Luandzia jak w nowej pracy?
Aneta co z Tobą? ............... o reszcie nie wspomnę.

U nas spoko, wszystko po staremu

witam witam
u nas nic tzn ok.
Donuś Agulka udanych wizyt gości
my brak planów na weekend może do teściów wyskoczymy.
Już 1,5 tygodnia mamy auto w warsztacie (znów) jeżdżę autem od teścia

Witam poweekendowo :)

Goście się udały. Miło spędziliśmy niedzielę, a co najważniejsze, jedzenie smakowało :-), no i oczywiście zrobiłysmy z Julitka furore muffinkami-same upiekłyśmy :-D:-D To dla nas duuuży wyczyn

AGuś, a Wy jak po imprezce?
W sobotę obejrzałam kawałek nowego programu "Mali Giganci" i pomyslałam o Mai, ze by sie tam nadawała :tak:

Monia, a co tam się ciągle psuje w samochodzie?

Mnie dziś P. by urządził: pojechałby w trase z kluczykami. sa zapasowe, ale nie miały baterii do pilota od alarmu, a P. oczywiście zostawił samochód pozamykany:crazy:. na szczęście w osotaniej chwili już wyjeżdzając z parkingu się zorientował...

Za tydzień mamy rekolekcje. Biore urlop, zeby spacerować z niunka do kościoła i mam plany na porządki wiosenne, jak pogoda to umożliwi :)

Witam.
Mimo, że jest 9 stopni to jakos zimno, brrrrrrrrrrr
Wczoraj za to było pieknie, słonko i 14 stopni:tak:, poszlismy na spacerek i pizzę:sorry::-)

Donuś u nas tez coś szwankuje w aucie, wrrrrrrrrrrr jutro na 9 do mechanika idzie.
A to Cie P zrobił z tymi kluczykami, dobrze że się w Szcz-ku nie zorientował:-D
Co do sobotniego spotkania, to było również miło, furrorę zrobił mój placek a robiłam ten z Nulellą, tylko że za dużo nie miłam, więc na przemian dawałam z serkiem Danio.
| bake "e" cake

Wczoraj mielismy osiedlowe ognisko z wyborcza kiełaską, bo były wybory do Rad Osiedla no i wygralismy, frekwencja dopisała i mamy Radę Osiedlową:tak:

Mali Giganci hahahahah Maja raczej sie nie nadaje, tam same dzieci celebrytów

Aguś, zapomniałąm Ci wcześniej odpisać o teatrze. Byłam z teściowa -cud, ze się wybrała, a potem zachwycona była-ach, mam ja do nich zdrowie! Sztuka: Kolacja dla głupca, Komedia z morałem. Ja w konie też wieki nie byłam, ale wcale mnie nie ciągnie. Dużo bardziej wolę teatr i chodzę regularnie raz na 1-2 m-ce :-).

Czemu ten program dla dzieci celebrytów?

Jesteś Ty albo J. w radzie?

Aguś, zapomniałąm Ci wcześniej odpisać o teatrze. Byłam z teściowa -cud, ze się wybrała, a potem zachwycona była-ach, mam ja do nich zdrowie! Sztuka: Kolacja dla głupca, Komedia z morałem. Ja w konie też wieki nie byłam, ale wcale mnie nie ciągnie. Dużo bardziej wolę teatr i chodzę regularnie raz na 1-2 m-ce :-).

Czemu ten program dla dzieci celebrytów?

Jesteś Ty albo J. w radzie?
ja bym tez chciała chodzić do teatru ale w takiej "dziurze" niestety nie ma, raz na rok jak ktoś przyjedzie to sukces a i tak sukces jak ktoś "normalny" dostanie bilet, przeważnie wykupione są przez zakłady pracy ----------------- budżetowej:wściekła/y:

Nie zauważyłaś że córki piosenkarzy były, np Mandaryny ( choć to nie piosenkarka:sorry2:) i jeszcze innych, nie pamiętam jak się zwą:blink:

Do rady nie startowaliśmy......... nasze najbliższe sąsiadki są, i ta normalna i ta nienormalna:-D więc jesteśmy na bieżąco:tak:

Auto zaprowadziłam jak to dzieci powiedziały do izby przyjęć bo jest chore, mam nadziję że nie zostanie tam długo............. coś z układem paliwowym:wściekła/y::wściekła/y:

Hejeczka!

ale pięęękna wiooosna!
Piorę raz za razem, bo od jutra ma lać:baffled:
Julitka miała na dziś przynieść wydmuszki :szok:

Moja gwiazda z M. doigrały się na basenie! Od dłuższego czasu nie słuchały pana, nie skupiały się na technice, tylko na wyścigach i łobuzowaniu między sobą. Nasze tłumaczenia skutkowały na krótko, więc pan wczoraj podjął decyzje o rozdzieleniu je na inne tory. No i bardzo dobrze.

Aguś, nie widziałam żadnych znajomych twarzy wśród rodziców, ale ja nie ogladałam całości.

Hejeczka!

ale pięęękna wiooosna!
Piorę raz za razem, bo od jutra ma lać:baffled:
Julitka miała na dziś przynieść wydmuszki :szok:

Moja gwiazda z M. doigrały się na basenie! Od dłuższego czasu nie słuchały pana, nie skupiały się na technice, tylko na wyścigach i łobuzowaniu między sobą. Nasze tłumaczenia skutkowały na krótko, więc pan wczoraj podjął decyzje o rozdzieleniu je na inne tory. No i bardzo dobrze.

Aguś, nie widziałam żadnych znajomych twarzy wśród rodziców, ale ja nie ogladałam całości.
hihihi a ja własnie przestałam oglądac jak celebrytów widziłam i też całego nie oglądałam;-)

co do Julitki to mały diabełek z niej, ale to normalne bo to po mamusi:-p;-):-D

reklama
Witam,

oj, poszalałam wczoraj na podwórku, takie piękne popołudnie było, ze żal było nie skorzystać z okazji. Krokusiki kwitną pełną parą, tulipany i inne cebulki już tuż-tuż...Oby tylko jakiś silnych prymrozków nie było :no:

Musze się wybrać z Julitką jutro kupić jej buty wiosenne, bo ma tylko kozaki

Aguś, tylko my ostatnio piszemy...

co do Julitki to mały diabełek z niej, ale to normalne bo to po mamusi:-p;-):-D

:eek::szok::-D:rofl2: ja byłam i jestem grzeczna :tak:

Do góry