reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

NIE!!!!!!!!!!!!!nie zamykamy wątku !!!

Witam :)
OLa znowu chora
:-( ma anginę i znów antybiotych od grudnia to juz 3 :crazy:
Mati tak był na turnieju że w końcu nie mógł zagrac bo to był turniej rocznika 2008 a on i jego kolega własnie z rocznikiem 2008 chodzą na treningi wszystko by było ok gdyby nie to ze o tym że nie mogą zagrac w turnieju dowiedzieliśmy się w tym dniu jak juz dzieci mieli rozgrzewkę .I jak wytłumaczyc takiemu dziecku że nie może grac bo jest nie w tym wieku,,,,,siedzieli razem z innymi kolegami i kibicowali .Niektórzy chłopcy mieli możliwośc zagrania aż 2 minuty:nerd:ale medale dostała cała drużyna i to było najważniejsze z medalu Mati się najbardziej cieszył :)

reklama
No melduję się i ja:-) u nas wszystko ok:tak: zaganiana jakaś jestem ostatnio, ciągle czasu brak;-) u nas też już ferie:-) w sobotę był bal karnawałowy u młodej w szkole. Tuśka była czarnym kotem:szok::-D
Agulka co do sylwestra to widzisz wszystko "załatwiał" szanowny szwagier i na 2 dni przed świetami dowiedzieliśmy się, ze tak załatwił, ze nie załatwił:wściekła/y: ale na domóweczce u znajomych wybawiliśmy sie fajowo:-)
Monia zdrówka dla Oleńki:tak: a z tym turniejem to niefajnie wyszło:wściekła/y: dobrze, że chociaż medale wszyscy dostali:tak:
Luandzia powodzenia w nowej pracy:tak:

Witam kobietki!

Aguś,nie denerwuj się...
Ja juz sie usprawiedliwiam: w zeszlym tyg.zastepowalam E.i nie mialam jak zagladac a teraz feriujemy w Kielcach i okolicach.

Pozdrowionka i zycze zdrowka!

Jak wroce do normalnosci to i bede systematycznie pisac.

Agus,wszystkiego co naj dla Twojej nastolatki :)

Ja nie piszę bo chyba ze mną nikt nie chcę. Monia z pracą jeszcze nic nie wiadomo na 100% jutro będę wiedzieć. Zdrówka dla Oli.
Luandzia chcemy chcemy:tak: no i jak z pracą???

No melduję się i ja:-) u nas wszystko ok:tak: zaganiana jakaś jestem ostatnio, ciągle czasu brak;-) u nas też już ferie:-) w sobotę był bal karnawałowy u młodej w szkole. Tuśka była czarnym kotem:szok::-D
Agulka co do sylwestra to widzisz wszystko "załatwiał" szanowny szwagier i na 2 dni przed świetami dowiedzieliśmy się, ze tak załatwił, ze nie załatwił:wściekła/y: ale na domóweczce u znajomych wybawiliśmy sie fajowo:-)
Monia zdrówka dla Oleńki:tak: a z tym turniejem to niefajnie wyszło:wściekła/y: dobrze, że chociaż medale wszyscy dostali:tak:
Luandzia powodzenia w nowej pracy:tak:
dobrze że u Was ok :)

Witam kobietki!

Aguś,nie denerwuj się...
Ja juz sie usprawiedliwiam: w zeszlym tyg.zastepowalam E.i nie mialam jak zagladac a teraz feriujemy w Kielcach i okolicach.

Pozdrowionka i zycze zdrowka!

Jak wroce do normalnosci to i bede systematycznie pisac.

Agus,wszystkiego co naj dla Twojej nastolatki :)
wypoczywajcie i udanych ferii :)

OLa juz ok antybiotyk jeszcze bierze ale po 1 dniu przyjmowania go wszystkie dolegliwości ustąpiły:tak:dobrze że od razu poleciałam z nią do lekarza

u nas wczoraj był balik Mati był kowbojem :-)Ola miała byc aniołkiem ale ją ominął balik,
A tak po za tym u nas wszystko OK :)

Witam,

zaraz padnę pyszczkiem na biurko tak mnie śpioch łapie.

Jak feriowe kobietki Wam mija czas wolny? Ja po tych kieleckich to musze odpocząć, bo ciagle coś, nocki zarwane...

Zdrówko O.K?

A nie mówiłam, że forum padnie.........

Donuś dzięki za życzenia dla nastolatki;-), Luandzia miałaś coś na zamkniętym skrobnąc a tam nic:baffled: Aneta jak tam M, pracuje za biureczkiem?
Monia jak zdrówko dzieci? Justa a Ty gdzie? Majandra pewnie dzięki prawo jazdy pojechała w siną dal;-)Zartuję.

U nas spoko.

witam
u nas choroby Oli nie chcą opuścic:wściekła/y::-(od grudnia chyba tylko 2 tyg była zdrowa:-(w poniedziałek byliśmy w kontroli po anginie i było juz wszystko ok a w piątek przyszła ze szkoły z ogromnym bólem głowy i temperaturą powyżej 38. Wieczorem miała 39,8:sorry2:byliśmy u lekarza i stwierdził że to infekcja wirusowa.....dziś nadal gorączkuje
no i zaczynamy ferie śnieg jest tylko zdrowia brak.....
a tak po za tym to wszystko ok

Witam
u nas juz lepiej Ola miała 3 dni temperaturę dziś jak na razie nie ma
i nic nie robimy siedzimy w domku i się nudzimy może czas wziasc sie za jakies porzadki przegląd szaf hmmm
a co u was dziewczyny???????
meldujcie się

reklama
Witam po feriach :)

Kto teraz z Monia feriuje?

Dziś Julitka nie mogła wstać, ale ja się cieszę, że już wszystko wróci do normalności. Moje dziecko nie nudziło sie w tym roku w ferie:-). W piatek zakończyłyśmy labę pobytem an lodowisku i chcąc niunkę uratować przed upadkiem sama tak się wywróciłam, ze się dziwię, że nic nie złamałam. Kręgosłup i ręka do dziś mnie bolą:zawstydzona/y:.

Ależ wczoraj był piękny dzień, chyba najpiękniejszy dzień tej zimy: śnieżek na wszystkim, słonko, ze 3stopnie na +, bez wiatru. Cudnie!!!!

Monia, paskudnie, ze Ola tak wszsytko łapie.
ja smarkam od kilku dni,a Julitka pokasłuje. Licze na to, ze niunka da rade, bo ja to już prawie zdrowa.

Do góry