reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Oh, dziewczyny, jestem w końcu. Postaram się więcej pisać. Przez to prawko zbytni czasu nie miałam.
Majandra pewnie dzięki prawo jazdy pojechała w siną dal;-)Zartuję.

.
Ha ha. Jeszcze czekam na ten upragniony dokument. Poza tym auta nie mam. My nasz musieliśmy sprzedać. A nowe autko będę miała dopiero na wiosnę.

Dziś ledwo w pracy wysiedziałam, jakiś wirus czy co, bo żołądek mnie boli i zimno mi strasznie.
W sobotę byliśmy na wystawie Lego. Fajnie, ale za drogo jak na mój gust.

Maciek bez problemu do szkoły poszedł, za to Ja miał problem ze wstaniem :-D
Dowiedziałam się, że dziś moje dziecko na francuskim powiedziało, że Staś uprawia seks :sorry: Będzie pogadanka jak wróci z treningu.

reklama
Witam w piękny słoneczny dzień :)

Słonko u nas od rana, śniegiem w nocy posypało...

Moja uczennica przyniosła wczoraj brak pracy domowej! A poodbniez wszystko przez ferie odrobiła:crazy:.

Julitka nie zna słowa: sex. T zn słyszałą w piosence, ale nie zna znaczenia.

Witam i ja
moi chyba też nie znają znaczenia słowa sex....nie jestem pewna ale nigdy u nich nie słyszałam żeby cos mówili na ten temat:no:
u nas też pięknie słoneczko świeci mrozik delikatny....ale my nigdzie sie nie wybieramy Ola sie kuruje dopiero potem jadę z Matim na trening a Ola zostaje w domu.......a mialam tyle planów na ferie kino,lodowisko,zajęcia w straży no ale trudno zdrowie ważniejsze

Monia, ferie dopiero się zaczęły, jeszcze zdążycie gdzieś wyskoczyć:-)

Zamówiłam sobie soczewki :-), już się nie mogę doczekać, czy znowu mi będzie w nich wygodnie, bo od 8lat nie nosiłam:szok:

Hejka

Młody też nie zna znaczenia tego słowa:no:

U nas leciutko śnieg w nocy padał, jest może ogólnie z 10cm, słonka u nas brak, zachmurzenie i -3

Własnie teraz młody końćzy lekcje:sorry: miał dzis tylko 3 bo religii nie było, ale i tak na świetlice idzie , bo Maja kończy o 13;30

Donuś.
...........mmmmmmm........ szkła...... pewnie się"dopasują" ale Ty będziesz dziwnie dla mnie wyglądać :sorry: bo ja do okularnicy przyzwyczajona:tak::-)

Agulka szybko Adaś kończy lekcje ....dobrze ze nie musisz po niego jechac a potem po Maję bo tak byś jeździła tam i s powrotem

Witam,

Chwaliłam się, że na naszej wsi mamy wprowadzone ulice? No i wczoraj postawili tablice z planem sytuacyjnym i ja nie byłabym sobą, gdybym nie wynalazła literówki;-) Zgłosiłam juz do UG:tak:

Aguś, mysle, że bez okularów jeszcze bardziej Ci sie będę podobała :-D. Julitka bedzie przeszczęśliwa, bo kiedyś mówiła, ze nie ładnie mi w okularach:zawstydzona/y:.
Jak J. w pracy?

reklama
Witam,

Chwaliłam się, że na naszej wsi mamy wprowadzone ulice? No i wczoraj postawili tablice z planem sytuacyjnym i ja nie byłabym sobą, gdybym nie wynalazła literówki;-) Zgłosiłam juz do UG:tak:

Aguś, mysle, że bez okularów jeszcze bardziej Ci sie będę podobała :-D. Julitka bedzie przeszczęśliwa, bo kiedyś mówiła, ze nie ładnie mi w okularach:zawstydzona/y:.
Jak J. w pracy?
musze to sprawdzic na własne oczy:tak::-)

Donuś
zobaczymy co z pracą, na razie siedzi do 3 miesięcy, wczoraj przyniósł NAJMNIEJSZĄ wypłatę jaką dostał w tej firmie :-(............ czas okaże.

Co do literówki............ hihihi cała TYYYYYYYYYY

U nas nawet ładnie, sniegu w nmocy napadało, jest puszyto, bialutko i nie za dużo:tak:
Z Mają byłam na kontroli u okuisty oczywiście praywtnie, wzięłam skierowanie jednak od rodzinnego i zarejestrowałam na kasę, termin koniec października :angry:

Monia
pobudka
Aneta zameldowac sie proszę:nerd:

Do góry