reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam sie i ja w tym Nowym Roku:-) Sylwestra spędziliśmy na imprezce u znajomych było bardzo fajnie:tak:a dziś od rana u nas sypie śnieg:-) z jednej strony bardzo się cieszę, ale z drugiej jak tak cały dzień popada to zapowiada się jazda bez trzymanki po 22 samochodem:eek:
Monia jak Ola?
Agulka i co u J?

reklama
Hejka

Aneta a nie mieliście być w domku w górach? czy byliście:eek:
Co do J to wielka na razie niewidoma, po świętach inwentaryzacja a dzis J ma wolne bo dziewczyny w biurze pracują tylko i wrzucjać spis do kompów, więc jak pójidze w środę to myślę że coś będzimy wiedzieć. $ dni pod rząd wolnego to masakraaaaaaaaaaaaaaaaaa dzieci dziś zdziwione że tata w domu:eek:

Donuśśśśśśśśśśśśś????????????/

Aneta Monia pisała również ze ich zasypało a u nas ANI jednego płatka śniegu nie ma, mam nadzije że za 1,5 tygodnia będzie jak dzieci będa "feriować"

Witam i ja
w końcu zaczeła sie szkoła praca ....za dużo tego wolnego tzn nie żeby było źle bo spac mozna było do 9 ,dzieci też na luzie ale przez to wolne wiekszośc czasu spędzało się przed TV i człowiek się rozleniwił.Nic tylko się jadło i jadło a ruchu mało.
U nas biało i mroźnie rano jak szłam z Matim do szkoły było -10.Dziwna ta pogoda bo dziś -10 a w sobotę ma byc + 9:sorry:
Zaraz w nowy rok auto nam się zepsuło -jest u mechanika....jeżdzimy autem od teściów tyle dobrze że mają 2 i jedno mogli użyczyc :tak:
Pozdrawiam wszystkie
aaa Ola już ok zdrowa :-)

Witam kobietki!

Cieższa jestem na pewno, ale bałam się sprawdzac ile...:eek::rofl2::crazy: Tyle wolnego skutkuje własnie nadwagą. Ciagle gości, ciagle jedzenie, picie, późne chodzenie spać...oj, zmeczona ejstem:-D:-D

Aguś, to feriujemy razem , u nas też się zaczynaja 19.01. Planuję wziąć pierwszy tydzień wolnego, żeby Julitka nie musiała się nudzic całe 2 tyg. u babci.
Daj znać, co z pracą J. bo kiedyś właśnie myślałam co tam u niego.

Monia, bez samochodu jak bez ręki, to dobrze, że macie skąd pozyczyć.

U nas na basenie wprowadzili zmiany na anszą niekorzyść, ale cóz, póki co zapisałam Julitkę na kolejną sesję, bo nie mam za bardzo wyboru. śpecjalnie pewnie zrobili zebranie informacyjne w pon., bo dzis się zaczyna sesja i nie było kiedy zrobić odwrotu:crazy:

O mały figiel wczoraj bysmy mieli o 1 zwierzątko domowe więcej: Julitka wyrwałą kitkowi z pyszczka myszkę i nosiła ja w wiaderku, dawała chomikowe jedzenie...Taką mam damę w domu:szok::rofl2:

Witam i ja w mroźny lecz bezśnieżny dzień.
Donuś
niezła Julitka jest .......... :-D
Co do pracy to umowy jeszcze nie ma, szef nic nie mówi, ucieka, zbywa z tematu, chwilkę jeszcze J czeka, potem podejmie odpowiednie "CZYNY", na pewno już jest gorzej, plany miesięczne zostały przesłane na emiala i są KOSMICZNE, zasadny płatnoście równiez nie z tego świata, mówie do J by na razie rpzeczekać, jak będzie bardzo źle tzn płaca nieadekwatna do pracy to ma spadac stamtąd. Poczekamy, zobaczymy.

co do ferii to jakąś godzinę temu udało mi się dzieci zapisać na darmowe zajęcia w ferie w naszym muzeum,
Ferie w szczecineckim Muzeum!
w drugi tydzień Maja tez na zajęcia akrobatyczne będzie chodzić do południa a zajęcia taneczne w ferie u nas sa normalnie więc dużej nudy w domu nie bedzie tylko znów to wożenie:cool:

Ostatnia edycja:
Cześć , wszystkiego dobrego w Nowym Roku . Agulka mam nadzieję ,że J jakoś się poukłada w pracy ,a jeżeli nie żeby znalazł nową lepszą.
U nas trochę zmian i tych na lepsze i na gorze ,jak to w życiu . Wigilie spędziliśmy u mojej mamy, która od dwóch miesięcy mieszka na mojej ulicy. Sylwestra w domu ze znajomymi. W sobotę pojechaliśmy do Wisły na trzy dni , więc trochę pojeździliśmy na nartach , dzieci wyszalały się w basenach. No i muszę się pochwalić ,że dostałam nowe auto (to znaczy nie nowe ale nowsze ;) ) . Przymierzam się do rozpoczęcia nowej pracy ,boję się bo to dla mnie coś zupełnie nowego. Jeszcze nie wiem na sto procent , ale dzisiaj dzwoniła mi Pani dyrektor i powiedziała ,że mam zacząć na przełomie stycznia i lutego.
U nas ferie są od początku lutego , w pierwszym tygodniu mamy zarezerwowany pobyt na Słowacji, w drugim Zuzia jedzie na obóz narciarski do Bukowiny. Jak podejmę tą pracę to nie będę mogła z nimi jechać ,ale może mój tata mnie zastąpi, podobnie z zieloną szkołą/przedszkolem będą musieli jechać sami , ale moja siostra już się zdeklarowała ,że pojedzie ze swoją córeczką . W nie bardzo podoba się ten pomysł bo Oleńka będzie miała dopiero roczek ,a on już wyrósł z pieluch ;-).Właśnie chyba zapomniałam się pochwalić ,że zostałam ciocią i chrzestną pierwszy raz. To tyle z tych pozytywnych rzeczy ,o negatywnych może uda mi się napisać na zamkniętym. Pozdrawiam was gorąco.

Hejka!

Taka zimę jak dzis to lubię: mały snieg, mały mróz, wszystko akurat:-D

Takie krótkie tygodnie pracy też lubię:-)

Chcieli nam duzo pozmieniać na basenie, ale jednak po oporze rodziców te zmiany złagodniały i wielkiej różnicy w warunkach nie ma.

Luandzia, skoro Cie chcą w nowej pracy, to znaczy, ze dasz radę:-) Ja też chcę nowy samochód, no mój mnie wkurza zimą, ale poza tym, to go b. lubię;-)

Aguś, fajnie, że macie jakieś darmowe zajęcia w ferie. U nas teoretycznie też są, ale to tak na 1-2 godz. dziennie a to mnie nie urządza.

Ostatnia edycja:
HHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOO

co z Wami? W nowym roku nie macie nic do powiedzenie:crazy::crazy:

Jeszcze jutro i Donus zaczynamy ferie:tak:
Wszyscy zdrowi, ja upiekłam już biszkopt bo w sobotę imprezka z nocką, chłopacy jada do domu a dziewczyny zostają, razem z maja będzie ich 5

Moja gwiazda już jest nastolatką.................... tak wczoraj stwierdziła:sorry2:

Witam
siedzę na necie i często mam otwartą stronkę na BB ale nie wiem co napisac albo zaczne pisac i nie umiem skończyc bo cos mi przerwie
u nas ok ,zdrowi a to najważniejsze
Mateusz jutro ma swój pierwszy turniej i chyba ja to bardziej przeżywam niż on:-Da i jutro też idziemy na zabawę karnawałową ze szkoły:-)
Luandzia i jak tam w nowej pracy pracujesz juz???
Agulka ,Donuś ale wam dobrze jeszcze tylko dziś i macie labę od szkoły 2 tyg....a my bedziemy mieli ferie zaraz po Was:tak:
Aneta co u Was?

reklama
Do góry