reklama
........ kocham Cię...................... hihihi tak mi sie skojarzyłoDzień dobry
luandzia1
Entuzjast(k)a
Hej u nas też ferie jesteśmy na nartach i wszystko byłoby super gdyby nie to że leżę z grypą zoladkowa
donkat
Fanka BB :)
Witam kobietki!
oj, pochmurno u nas od rana i moja głowa juz to odczuwa...A takie piękne słoneczne dni mieliśmy...
Julitka ma teraz manie zbierania kart piłkarskich
Aguś, koniecznie, koniecznie, koniecznie musisz sprawdzić naocznie mój nowy image....
Maja ma wadę? Myślałam, ze te okularki to am zerówki, tylko dla uroku;-)
Ania, oj, to faktycznie niefajnie, że cię złapało choróbsko. Do końca tygodnia będziecie?Może jeszcze dasz radę wyjść na stok.
oj, pochmurno u nas od rana i moja głowa juz to odczuwa...A takie piękne słoneczne dni mieliśmy...
Julitka ma teraz manie zbierania kart piłkarskich
Aguś, koniecznie, koniecznie, koniecznie musisz sprawdzić naocznie mój nowy image....
Maja ma wadę? Myślałam, ze te okularki to am zerówki, tylko dla uroku;-)
Ania, oj, to faktycznie niefajnie, że cię złapało choróbsko. Do końca tygodnia będziecie?Może jeszcze dasz radę wyjść na stok.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Luandzia oby jak najszybciej Cię to dziadostwo opuściło żebyś jeszcze pokorzystalam. No i oby reszta tego nie zalapala.
Donus u nas szał na karty piłkarskie był przez Lato co szłam do sklepu obowiązkowo musiałam wrócić z paczką kart. Teraz już mu to przeszło.
Donus u nas szał na karty piłkarskie był przez Lato co szłam do sklepu obowiązkowo musiałam wrócić z paczką kart. Teraz już mu to przeszło.
hejka
u nas tez karty są Donuś myslałam, że pisałam o okularach Mai od maja ma, nie duża wada - 0.7 na szczęście to nie plusy, jak u J genetycznie.
Donus co do oględzin osobistych to nie wiem.......... może Wy ......... dawno na północ nie jecha;iście
Luandzia a kyszzzzzzz, oby reszta nie załapała
u nas tez karty są Donuś myslałam, że pisałam o okularach Mai od maja ma, nie duża wada - 0.7 na szczęście to nie plusy, jak u J genetycznie.
Donus co do oględzin osobistych to nie wiem.......... może Wy ......... dawno na północ nie jecha;iście
Luandzia a kyszzzzzzz, oby reszta nie załapała
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciek nadal karty zbiera, ale też już bez szału.
Miałam dziś bal w przedszkolu. Byłam Śnieżką
Miałam dziś bal w przedszkolu. Byłam Śnieżką
Dzień doberek w mroźny dzień, W nocy mielismy -12 teraz jest -5
Jutro mamy osiedlowy kulig z ogniskiem
Mai klasa w tym roku ma mieć wycieczkę szkolną 4 dniową pociągiem do Polanicy ( Anecia;-)) , trochę rozjeżadza się to moje dziecko, na początku czerwca góry a pod koniec Włoskie morze co za sprawiedliwość
Pochwale się......... czekam na urodzinowy prezent - nowy aparacik dziś ma kurier przywieźć........... jak dziecko się cieszę:-)
Jutro mamy osiedlowy kulig z ogniskiem
Mai klasa w tym roku ma mieć wycieczkę szkolną 4 dniową pociągiem do Polanicy ( Anecia;-)) , trochę rozjeżadza się to moje dziecko, na początku czerwca góry a pod koniec Włoskie morze co za sprawiedliwość
Pochwale się......... czekam na urodzinowy prezent - nowy aparacik dziś ma kurier przywieźć........... jak dziecko się cieszę:-)
reklama
donkat
Fanka BB :)
Hejka!
dziś mam USG piersi.
Kurcze, planowałam jutro popiec mięska ale...nie wyjęłam do rozmrożenia, a przecież muszą jeszcze posiedzieć w przyprawach....
Skleroza ostatnio to moja siostra
Aguś, Twoich urodzin chyba nie przegapiłysmy?czy dobrze pmiętam, ze są 17.02?
Majandra, czyli sie pewnie upociłaś w tym stroju Mnie takie bale kojarzą się z ogromna dusznościa
dziś mam USG piersi.
Kurcze, planowałam jutro popiec mięska ale...nie wyjęłam do rozmrożenia, a przecież muszą jeszcze posiedzieć w przyprawach....
Skleroza ostatnio to moja siostra
Aguś, Twoich urodzin chyba nie przegapiłysmy?czy dobrze pmiętam, ze są 17.02?
Majandra, czyli sie pewnie upociłaś w tym stroju Mnie takie bale kojarzą się z ogromna dusznościa
Podziel się: