reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam
u nas nieciekawie tzn z OLą
od początku grudnia kaszlała na początku miała syrop wykrztuśny na receptę od lekarza ale było to zwykłe przeziembienie w zeszły czwartek zagorączkowała do 39,6 więc lekarz dał jej antybiotyk gorączkę miała tylko 1 dzień tydzień temu osłuchowo było ok. Dziś skończyła antybiotyk więc kontrola. Kaszel nadal jest nie taki brzydki sporadyczny a diagngoza zwaliła mnie z nóg - ZAPALENIE PŁUC:szok::-(szok
czuje sie dobrze ,nic nie boli ,nie gorączkuje a tu takie cos ????? od razu dał jej na badanie krwi i rtg klatki piersiowej jutro po zdjęcie o 12 wyniki z krwi i do lekarza ponownie. No i kolejny antybiotyk oczywiście ma

reklama
Hej Kobietki!

U nas leci czas a ja w miejscu:eek:

Monia, zdrówka dla Oli, teraz się zdarza takie zapalenie płuc, już nie raz słyszałam.
Julitka tez kaszle, mam naidzieję, że jej minie.

Powodzenia w porządkach!!!

WItam z kawką
siedzę i robie listę ostatnich zakupów
Oli postawiliśmy dodatkowo bańki ,antybiotyk ma na min 12 dni ,kaszle sporadydcznie samopoczucie ok wyglad-okaz zdrowia :) do kontroli mamy dopiero 2 stycznia
u nas w tym roku dzieciątko jest hojne Oli kupiliśmy aparat przyda jej się tym bardziej że teraz w 3 klasie jedzie na zieloną szkołę no i my pewnie też bedziemy korzystac;-)a chciała jakiś łuk z nerfa wiec wolałam dołożyc i kupic cos co się przyda
Samsung WB35F biały xwqe
a Mateusz dostnie zestaw karaoke z 2 mikrofonami( to taki bardziej wspólny prezent) spodnie i jeszcze coś planuję dokupic

dziś czeka nas pieczenie ciasteczek dzieci oczywiście nie mogą sie doczekac:tak:

a co tam u Was kobitki ???

kobietki, życzę wam i rodzinom spokojnie spędzonych świąt, aby nic nie zakłócało pogodnej rodzinnej atmosfery i naprawdę uśmiech z buziek nie schodził

Kochane chciałam Wam wszystkim życzyć zdrowych spokojnych Świąt. Przepełnionych spokojem i rodzinną atmosferą . Oraz oczywiście wielu prezentów pod choinką:-)

reklama
EEEEEEEEEE drogie Panie co Wy odwalacie? MELDOWAĆ SIĘ, UDZIELAĆ SIĘ.

U nas Święta minęły szybko i miło, śnieg spadł w 1 dzień świąt więc dzieci miały radochę, sylwka spędziliśmy na imprezie a do dzieci przyjechali moi rodzice.
Czas zacząć nowy rok, ja jestem optymistką , J dziś pojechał do pracy i nie wiemy jak to będzie dzwoniłam do niego ale szybko powiedział: ODDZWONIĘ, więc nie wiem czego się spodziewać:-(

Do góry