reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Jedna Justka nie zacznie z nami marudzić, że jest gruba;-):-D. Monia, a Ty czemu narzekasz? Waga wraca, chyba nie?
Chyba brak słońca tak wpływa na nasze nastroje...

Koleżanka mi wyhaczyła fajną męską kurtkę zimową za...40zł!!!Kolega najpierw zjeździł cały Radom za rozmiarem (bo przeważnie zostawały same S), my mu pochwaliłyśmy i J. zeszła się po Pepco w innych miasteczkach aż w końcu w jednym znalazła :-)

Zarobiona jestem w listopadzie jak w środku sezonu:eek:

reklama
No monia Ty chyba na wagę nie powinnaś narzekać;-)
Donuś moja gwiazda spódniczkowa:szok::-D pomarzyć mogę;-) ona wogóle tylko getry i getry nawet normalnych spodni nie chce założyć:no:

no oki nie bede narzekac ale nie jest jeszcze idealnie:-p
moja Ola jak kiedys uwielbiala spódniczki to teraz też tylko getry spódniczka ubierana sporadycznie:sorry:

oj jeszcze kilka dni i grudzień i codzienne wstawanie przed 6 bo dzieci juz zapowiedziały że na roraty chodzic bedziemy:tak:

Witam kobietki!

mrozik dzis był, rześko...

Pojadłam ciast imieninowych szefa i jestem jeszcze gruuubsza!:szok::baffled: i natchnienia na jutrzejszą zabawe tm bardziej nie mam-bbuuuu!

Powoli kompletuje prezenty mikołajkowo-świateczne i dzięki kuponom promocyjnym z Allegro dobrze mi idzie:-)

Oj, Monia, mnie cięzko sie wstaje przed 7,00, już nie mówiąc o Julitce, a Wy macie zamiar tak wcześnie. Kolejny raz podziwiam:tak:

Niech ten piatek szybko mija :-)

Witam kobietki!

mrozik dzis był, rześko...

Pojadłam ciast imieninowych szefa i jestem jeszcze gruuubsza!:szok::baffled: i natchnienia na jutrzejszą zabawe tm bardziej nie mam-bbuuuu!

Powoli kompletuje prezenty mikołajkowo-świateczne i dzięki kuponom promocyjnym z Allegro dobrze mi idzie:-)

Oj, Monia, mnie cięzko sie wstaje przed 7,00, już nie mówiąc o Julitce, a Wy macie zamiar tak wcześnie. Kolejny raz podziwiam:tak:

Niech ten piatek szybko mija :-)
Donuś ja tez będe dziś grubsza po dzisiejszej wizycie u taty - pewnie imiennik Twojego szefa:-D

Mroźno i wietrznie , słonko nawet wychodzi,

Ja również prezenty kompletuje i tez dzieki kuponom ........ nie wiem tylko co J kupić, a ciuchw bym nie chciała :baffled:

NO wlasnie, kupony Allegro. Pytania mam.... Czy jak wykorzystam ten co jest teraz do 12 do realizacji to zaraz pojawi sie kolejny?? Czy zakupy za min 50zł tzn, ze przesylka tez wlicza sie w to 50,czy tylko cena towaru??

Justyna cena przedmiotu musi byc min 50zł przesyłki nie wliczają. możesz nawet zrobic zakupy u kilku sprzedawców byle by było 50zł za towar
ja własnie mam zamiar wykorzystac ten kupon 35zł z działu zabawki
a kolejne kupony pojawiają sie w wybranym termini przez allegro to nie zależy od wykorzystania

reklama
Do góry