reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.
Pytałyście o prace domowe. My też Maćka zagonić nie możemy. Miga się okropnie.
Dziś idę na drugą turę wyborów na wójta. Może Maćka wyciągnę, bo J nie zameldowany tu to nie idzie.
Monia, ja chętnie przyjmę kilka kilogramów.:D
Piszę z komórki. Przepraszam za błędy i brak normalnych emotek

reklama
Witam z mroźnej krainy, łoj matulo jaka zimnicaaaaaaaaaaaa ale już w piecu napalone:tak: młodego cos bierze, poszedł do szkoły ale chyba to nie było dobry pomysł:sorry:

Instruktora grupy Rebelia dostała zaproszenie do wzięcia udziału w Międzynarodowym Festiwalu Talentów w Rzymie, w wakacje. Starsze grupy jadą i zasłuzone osoby z Mai grupy, Majauśka też:tak::-) więc mam z głowy obóż czy kolonie w tym roku, jadą na tydzień, oprócz wystepu jest rwniez zwiedzanie, m.in. Bazayliki Sw. Piotra, Coloseum, Watykanu itp, hotel mają z prywatną plażą i basenami:-)

Hej kobietki!

zmęczona jestem tym weekendem. Bieganina po imprezach daje sie we znaki- nie mogłabym być celelbrytką!:-D:-D

Zimno i u nas! ten wiatr jest okropny.

Mam kilka cichych postanowien na adwent, ale nie piszę, bo sie boję, że nie wytrzymam:zawstydzona/y:

nie wiem tylko co J kupić, a ciuchw bym nie chciała :baffled:

ja mam P. w tym roku z głowy, bo w końcu zrozumiał, ze jednak przyda mu sie tablet. Julitka oczywiscie oburzona, że jej nie chcemy kupic:rofl2:

Witam.

Dziś idę na drugą turę wyborów na wójta. Może Maćka wyciągnę, bo J nie zameldowany tu to nie idzie.

my też wczoraj byliśmy.

Instruktora grupy Rebelia dostała zaproszenie do wzięcia udziału w Międzynarodowym Festiwalu Talentów w Rzymie, w wakacje. Starsze grupy jadą i zasłuzone osoby z Mai grupy, Majauśka też:tak::-) więc mam z głowy obóż czy kolonie w tym roku, jadą na tydzień, oprócz wystepu jest rwniez zwiedzanie, m.in. Bazayliki Sw. Piotra, Coloseum, Watykanu itp, hotel mają z prywatną plażą i basenami:-)

suuuper! jak to ekonomicznie jest mieć zdolne dziecko:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Justka, zagladaj co jakiś czas w zakładkę Moje Allegro-kupony-odbierz kupon. Oni co jakiś czas daja nowe.

Hej kobietki!

zmęczona jestem tym weekendem. Bieganina po imprezach daje sie we znaki- nie mogłabym być celelbrytką!:-D:-D

Zimno i u nas! ten wiatr jest okropny.

Mam kilka cichych postanowien na adwent, ale nie piszę, bo sie boję, że nie wytrzymam:zawstydzona/y:

ja mam P. w tym roku z głowy, bo w końcu zrozumiał, ze jednak przyda mu sie tablet. Julitka oczywiscie oburzona, że jej nie chcemy kupic:rofl2:

my też wczoraj byliśmy.

suuuper! jak to ekonomicznie jest mieć zdolne dziecko:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Justka, zagladaj co jakiś czas w zakładkę Moje Allegro-kupony-odbierz kupon. Oni co jakiś czas daja nowe.

nie za bardzo 1,5 tyś + kieszonkowe będzie to nas kosztowało:sorry:

Te poastanowienia to pewnie lista typu: brak słodyczy, więcej ruchu, .............itp .....hihihiihhi

przynajmniej się wytańczyłas za nas:cool2::cool:?
Aneta ja tam Wy na domówce?

WItam
Agulka oby Adasiowi sie nic nie rozwineło .Zdrówka dla Adasia
Donuś fajny prezent ja znowu zastanawiam się nad nawigacją dla D

u nas też tak jakby chorobowo.W piatek Mateusz nie był w szkole a już szliśmy nawet pani wychowawczyni z parkingu machał bo w oknie klasy ją widział i przed samą szkołą zaczął wymiotywac więc był powrót do domu. Na szczęście w sobotę juz było ok ale wczoraj zaczął kaszlec jest na syropach. OLa wczoraj też cos zaczeła kaszlec dziś ten kaszel też nieciekawy miała a na roratach w na kazaniu musialam z nią wyjśc i odwieźc ją do domu bo głowa ja bolała,brzuch i słabo jej się robiło. Godzinkę sie zdrzemneła i powiedziała że juz się dobrze czuje i chciała iśc do szkoły (na 9 miała) wiec ja zawiozłam ale jak cos to ma tel i ma dzwonic...
ja tez jakas niewyraźna.........
brrrr zimno na dworze:wściekła/y:

Te poastanowienia to pewnie lista typu: brak słodyczy, więcej ruchu, .............itp .....hihihiihhi

przynajmniej się wytańczyłas za nas:cool2::cool:?
Aneta ja tam Wy na domówce?

Aguś, blisko, blisko:-D:-D:-D

Wytańczyłam sie, pojadłam wszelkich nowości, bo menu było bardzo wyszukane i "światowe", z czego mój P. nie był za bardzo zadowolony, bo cały czas mu brakowało schabowego z ziemniakami i mizeria:-D:rofl2::cool2:. My z koleżanką za to byłyśmy zachwycone nowymi smakami,

WItam
Agulka oby Adasiowi sie nic nie rozwineło .Zdrówka dla Adasia
Donuś fajny prezent ja znowu zastanawiam się nad nawigacją dla D

u nas też tak jakby chorobowo.W piatek Mateusz nie był w szkole a już szliśmy nawet pani wychowawczyni z parkingu machał bo w oknie klasy ją widział i przed samą szkołą zaczął wymiotywac więc był powrót do domu. Na szczęście w sobotę juz było ok ale wczoraj zaczął kaszlec jest na syropach. OLa wczoraj też cos zaczeła kaszlec dziś ten kaszel też nieciekawy miała a na roratach w na kazaniu musialam z nią wyjśc i odwieźc ją do domu bo głowa ja bolała,brzuch i słabo jej się robiło. Godzinkę sie zdrzemneła i powiedziała że juz się dobrze czuje i chciała iśc do szkoły (na 9 miała) wiec ja zawiozłam ale jak cos to ma tel i ma dzwonic...
ja tez jakas niewyraźna.........
brrrr zimno na dworze:wściekła/y:

Monia, zdrówka życzę, widocznie teraz obchódka do Was doszła. U nas już była, łagodna, najbardziej P. kasłał i jeszcze go dusi.

Witam.
U nas aż tak zimno nie jest (minus 3 w tym momencie) albo może mi się tylko tak wydaje, bo ja nadal pomykam w kurtce jesiennej i butach przed kostki. My jeszcze nie chorujemy, ja i Maciek to w ogóle bardzo rzadko chorujemy.
No i mamy nowego wójta. A u Was Donkat jak wybory?
Ale fajnie! Szkoda tylko, że tak drogo :szok:

U nas tez mrozno, dzisiaj juz w miare,ale wczoraj byl bardzo zimny mocny wiatr. Nie wiadomo jak ubrac do szkoly:baffled: na razie mlody pomyka w takich wyzszych adidasach, bo nie chce zeby girki ugotowaly sie w szkole, jak idziemy to mowi,ze cieplo,ale my mamy jakies 5 minut pieszo. Kupilam w Biedronce te kalesony termoaktywne i zaczelam zakladac, pytalam w drodze do szkoly, czy cieplo - cieplo, czy w szkole nie bylo goraco - nie, mam nadzieje,ze na fakcie tak jest.

reklama
U nas tez mrozno, dzisiaj juz w miare,ale wczoraj byl bardzo zimny mocny wiatr. Nie wiadomo jak ubrac do szkoly:baffled: na razie mlody pomyka w takich wyzszych adidasach, bo nie chce zeby girki ugotowaly sie w szkole, jak idziemy to mowi,ze cieplo,ale my mamy jakies 5 minut pieszo. Kupilam w Biedronce te kalesony termoaktywne i zaczelam zakladac, pytalam w drodze do szkoly, czy cieplo - cieplo, czy w szkole nie bylo goraco - nie, mam nadzieje,ze na fakcie tak jest.

Justa ja wpadłam na ten pomysł z kalesonami termoaktywnymi wczoraj, wrrrrrrrrrr a u nas tylko dla dziewczynek się zostały:wściekła/y: no ale już wylukałam ze na Decathlonie są za 17zł a darmowa przyesyłka.
U nas dzieci zmieniają obuwie jak tylko wejda do szkoły:tak:

Majandra niby drogo, ale weź tak sama wykup taką wycieczke z takimi atrakcjami, tez tyle wyjdzie a może i nawwet drożej.

Do góry