reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam równiez z kawką

Majandra kciukasy:tak:

Na urodzinach wybawiłam się jak na weselu, po północy wróciliśmy, młody szalał, spocił się i dzis mamy smarki, kaszelki i chrypkę, wrrrrrrrrrr został w domu.
Zarcie, muza.......... wszystko co trzeba na WESELE było, sm,iałam sie do solenizanta, że mógłby jakąś pannice przygruchac to byłaby impreza 2w1, wesele i urodziny:-D
Wzielismy ze sobą materac, koc i poduszkę, młody odpadł po 22 i w kanciapie obok sali pięknie chrapał a my sie bawilismy:szok::-D

Witam sie wreszcie i ja:-) melduję że żyjemy i mamy sie dobrze;-) miałam urlop i postanowiłam spruć przedpokój:szok: okazało sie, ze pod buazerią była jedna wielka masakra:wściekła/y: ale już mam wszystko ogarniete. Dzisiaj M ma dokończyć malowanie, jutro panele i pierdółki no i szafe trzeba zamówić, ale czekam aż bedą panele bo nie wiem jaki wymiar:baffled:

Hej kobietki!

Majandra, trzymam kciuki za kolejny raz :)

Wierzą Wasze dzieci ejszcze w Mikołaja? Julitka cały czas tak, pomimo że czasami miewałą wątpliwości, ale jako że w tym roku zazyczyła sobie Furby Boom za 300zł i twierdziła, że Mikołaj nie kupuje zabawek, tylko je produkuje, więc nie będzie miał z tym problemów, to powiedziałam, że jest za późno na wysłanie listu i że my kupimy jej fajny prezent. O tym liście to faktycznie zapomniałyśmy, ale wiadomo, ze za późno nigdy nie jest:-D:-D No i Julitka dostanie Furby party rockers.

Kurcze, listopad a ja mam nawał w pracy, zamiast luzu już.

Czytałam przepowiednie, że nie będzie srogiej zimy w tym roku, oby się spełniło:-)

Co robićie w Andrzejki? Nas znajomi wyciagnęli na zabawę. Nie cche mi się, ale juz słowo się rzekło...

Hej kobietki!

Majandra, trzymam kciuki za kolejny raz :)

Wierzą Wasze dzieci ejszcze w Mikołaja? Julitka cały czas tak, pomimo że czasami miewałą wątpliwości, ale jako że w tym roku zazyczyła sobie Furby Boom za 300zł i twierdziła, że Mikołaj nie kupuje zabawek, tylko je produkuje, więc nie będzie miał z tym problemów, to powiedziałam, że jest za późno na wysłanie listu i że my kupimy jej fajny prezent. O tym liście to faktycznie zapomniałyśmy, ale wiadomo, ze za późno nigdy nie jest:-D:-D No i Julitka dostanie Furby party rockers.

Kurcze, listopad a ja mam nawał w pracy, zamiast luzu już.

Czytałam przepowiednie, że nie będzie srogiej zimy w tym roku, oby się spełniło:-)

Co robićie w Andrzejki? Nas znajomi wyciagnęli na zabawę. Nie cche mi się, ale juz słowo się rzekło...

Adas wierzy jeszcze, chyba.............. bo nic nie mówi, że NIE:sorry:
U nas prezentów nie będzie wypasionych.

My na Andrzejki nigdzie nie idzmy ale za to na Sylwka tak, znajomi nas wyciągnęli, my sąsiadów zwerbowalismy i jedzmy do Piły:tak:

U nas nie za ciekawie, J wałaśnie dziś dzwonił z terasy, że sekretarka do niego dzwoniła z wieściami, że pracują wszyscy do końca roku, od stycznia firmę kupuję ktoś inny na innych warunkach, na jakich to jeszcze nier wiedza, ale ma być nie za wesoło, bo człowiek który przejmuje firmę to sknera i tyran, nawet jak J pracuje od 6 do 18-19 t narzeka że za mało pracuje:wściekła/y: więc nie wiem jak dalej będzie:-(

Majandra następnym razem może sie uda:tak: i dzieki Bogu rodzice sprezentowali mi prawko na 18tkę bo teraz na bank bym nie zdała:no:

Aga oby okazalo sie to tylko krakaniem na wyrost

Jak Wasze dzieciaki odrabiaja lekcje??? My przyszlismy o 12.30 i do tej pory Mateusz krazy po domu,a rozlozone lekcje nabieraja mocy urzedowej :baffled::wściekła/y:

Mateusz wierzy w Mikolaja, Gwiazdora, Zebuszke, Zajaca. Gdyby czasami zobaczyl w szafie prezent,czy cos takiego to mowie np. ze Gwiazdor ma duzo dzieci do obdarowania i czasami zostawia prezenty rodzicom, bo nie zdazylby na czas do wszystkich dzieci. Na Mikolaja dostanie posciel z kory z Londynem, bo co przechodzi kolo jednego sklepu to ciagle mowi,ze chcialby taka,a na Gwiazdke marzy o Lego Arktyczna Stacja. Najlepiej ten LEGO CITY ARCTIC 60036 Arktyczna Baza , ale jak dostanie mniejszy zestaw to tez Gwiazdora ukocha, bo planujemy nie spac w nocy na zmiane zeby go przylapac

Ostatnia edycja:
reklama
Aguś, J. jest obrotny, to znajdzie kolejna pracę, trzymam kciuki, zeby tak było.:-)

Justka, u nas z lekcjami też nie jest za fajnie. Nie ma tak, że Julitka sama do nich siada, musze jej przypominać, a najchętniej to by odrabiała na raty i w miedzyczasie biegała do chomika czy kota.:rofl2:

Do góry