donkat
Fanka BB :)
Witam,
wczorajszy lodowaty wiatr i mnie dał się we znaki. Dzis u nas słonko i chyba łagodniej na dworze.
My bieliznę termoaktywna kupiliśmy dla P. w zeszłym roku i mu cieplutko w jajka;-)
u nas został "stary", juz 4 kadencję zaczyna.
Justka, nie załapałam, czemu miałyby mu sie ugotować? Nie zmieniają obuwia?
Mam dzis przedokresowe wkur****, a P. ma pechowy dzień- zjeżdża do domu usuwać awarie...Mam nadzieję, że chociaż Julitka będzie w dobrym humorze, bo inaczej to sie pozabijamy w domu po południu
wczorajszy lodowaty wiatr i mnie dał się we znaki. Dzis u nas słonko i chyba łagodniej na dworze.
My bieliznę termoaktywna kupiliśmy dla P. w zeszłym roku i mu cieplutko w jajka;-)
No i mamy nowego wójta. A u Was Donkat jak wybory?
u nas został "stary", juz 4 kadencję zaczyna.
U nas tez mrozno, dzisiaj juz w miare,ale wczoraj byl bardzo zimny mocny wiatr. Nie wiadomo jak ubrac do szkoly na razie mlody pomyka w takich wyzszych adidasach, bo nie chce zeby girki ugotowaly sie w szkole, jak idziemy to mowi,ze cieplo,ale my mamy jakies 5 minut pieszo. Kupilam w Biedronce te kalesony termoaktywne i zaczelam zakladac, pytalam w drodze do szkoly, czy cieplo - cieplo, czy w szkole nie bylo goraco - nie, mam nadzieje,ze na fakcie tak jest.
Justka, nie załapałam, czemu miałyby mu sie ugotować? Nie zmieniają obuwia?
Mam dzis przedokresowe wkur****, a P. ma pechowy dzień- zjeżdża do domu usuwać awarie...Mam nadzieję, że chociaż Julitka będzie w dobrym humorze, bo inaczej to sie pozabijamy w domu po południu