reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam z kawką z pracy;-) co do Mikołaja to Tuśce gdzieś przebłyskuje, ze z tym Mikołajem to chyba jakaś ściema, ale póki co nie pozbawiam jej złudzeń;-) jednak wiecej niż pewne, ze to już ostatnie Mikołajki kiedy będzie myślała, że to prawda:sorry: a szkoda bo to dla mnie taki symbol dzieciństwa:sorry: co do lekcji to u nas nie ma problemu:no: młoda wraca ze szkoły zje zupe i sama sie zabiera za odrabianie:tak: jak czegoś nie jest pewna to prosi o pomoc, ale raczej rzadko;-)
Majandra trzymam kciukasy za następny raz:tak: na pocieszenie powiem tylko, ze ja teraz pewnie bym z 10 razy podchodziła:sorry:
Justa witaj po latach;-):szok::-) zaglądaj częściej:tak:
Aga my planujemy Andrzejki w domu w gronie kilku znajomych:tak: na Sylwka prawdopodobnie wyjedziemy do jakiegoś domku w górach z bandą znajomych:tak: bo następna okazja to dopiero z 3 lata będzie:wściekła/y: no chyba, ze zmienię pracę;-) trzymam kciukasy z J żeby szybko coś sensownego znalazł:tak:

reklama
Aneta fajny pomysł z wypadem do chaty w Sylwka, ja zawsze o takim marzyłam, może kiedyś, na razie .......... za daleko:-D

Witam z herbatką z cytrynka i śniadankiem.

Ponad 2 tygpdnie temu oddałam telefonik do serwisu bo się robił gorący, we wtorek napisali że jest już do odbioru w salonie. Ja ucieszona pędzę, bo nie mam w ogóle kontaktów, bo na teleofonie były zapisane, a ten co używałam dostałam w zastępstwie a wiadomo WYPASU nie dali.
Jednak kiedy dobierałam , oglądałam go z każdej strony i okazało się że ma pęknięta obudowę przy głosniku, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a tego nie było................... więc złozyłam rekalmacje i znów mam czekac kolejne 2 tygodnie z tym samym zastepczym telefonem.
Do mojego wgrali do nowa system i cos tam jeszcze więc jest totalnie wyczyszczony,................ buuuuuuuuuuuuuuu........... i nie mam teraz do nikogo numeru tellefonu.
MASAKRA jakaś

Ostatnia edycja:
Hej kobietki!

oj, mam ja los z tym moim małym charakterkiem! Dziś maja dyskotekę andrzejkową. wczoraj wybrałysmy ubranie, ale...rano przestało pasować. Oczywiście zamiast sukienki, czy spódnicy zostały wybrane getry!!! Usłyszałam: mama, to moje ubranie i ja decyduje w czym pójdę, a Twoich rad moze posłucham za kilka lat:szok:

Wczoraj spędziłam wieczór przy obieraniu i krojeniu pieczarek do zamrożenia. Miałam 5kg, zrobiłam połowe, dzis resztę.

Nie chce mi sie iść na te Andrzejki...Nie mam pomysłu na ubranie, czuję się gruba....
A w niedzielę idziemy an imieniny do P. siostry- już się cieszę :sorry::cool2:

Aguś, a dlaczego zapisujesz kontakty w telefonie a nie na karcie??? Nie przekonałaś się już kiedyś, że to mało dobry pomysł? ja od kiedy mam tylko możliwość wyboru, to zapisuję na karcie i nie ma problemu przy zmianie aparatu.

Anetka, a ja sobie kojarzę Natalkę jako spodniczkową strojnisię;-)
Julitka ma 8 dziewczynek razem z nią w klasie i osttanio mi mówiła, że mało która chodzi w spódnicy, co mnie zdziwiło, bo wcześniej to prawie tylko Julitka bywała w getrach czy spodniach.
Mozna to troche wytłumaczyc tym, że często mają W-F oprócz tego tańce, więc im niewygodnie jak mają rajstopki.

Hej kobietki!

oj, mam ja los z tym moim małym charakterkiem! Dziś maja dyskotekę andrzejkową. wczoraj wybrałysmy ubranie, ale...rano przestało pasować. Oczywiście zamiast sukienki, czy spódnicy zostały wybrane getry!!! Usłyszałam: mama, to moje ubranie i ja decyduje w czym pójdę, a Twoich rad moze posłucham za kilka lat:szok:

Wczoraj spędziłam wieczór przy obieraniu i krojeniu pieczarek do zamrożenia. Miałam 5kg, zrobiłam połowe, dzis resztę.

Nie chce mi sie iść na te Andrzejki...Nie mam pomysłu na ubranie, czuję się gruba....
A w niedzielę idziemy an imieniny do P. siostry- już się cieszę :sorry::cool2:

Aguś, a dlaczego zapisujesz kontakty w telefonie a nie na karcie??? Nie przekonałaś się już kiedyś, że to mało dobry pomysł? ja od kiedy mam tylko możliwość wyboru, to zapisuję na karcie i nie ma problemu przy zmianie aparatu.

no widzisz Donuś XperiaM ma to do siebie że zapisuje na teleofnie dane, ostatnim razem właśnie dzięki temu że były zapisane na telefonie odzwyskałam kontakty, bo z karty skosowały mi się dane a teraz to system nawalił i dupa ze wszystkim......... od dzis zapisuję tez kontakty pisemnie w kalendarzyku:tak:

Donuś nie ejsteś sama w czuciu się grubą :tak::wściekła/y::wściekła/y: ja nie ma co na Sywlka ubrać wrrrrrrrrrr
co do modnisi hihihihihiihhi u Mai wczoraj były Andrzejki ale młoda wybrała zajęcia taneczne, bo w tym samym czasie to było

Oj, Aguś, to masz przejścia z tymi telefonami. Mozna chyba też eksportować do pliku kontakty, a ja np. teraz mam tak, ze skopiowałam sobie z karty też do teelfonu i mam w zapasie.
Julitka ogólnie nie jest strojnisią, ja babskie fatałaszki nie interesują, ona taka bardziej chłopięca w stoju jest ( i nie tylko w stroju:sorry:), ale ma swoje zdanie. jak powie, ze coś jej się nie podba, to marne szanse ze to się zmieni. Czapki tez długo szukałysmy, zeby pasowała i jej i spełniała moje oczekiwania. koazki sobie sama wybrała. Ja jej wybrałam trzewiki na wiosne i potem przy każdym założeniu było krzywienie się, marudzenie, więc już wolałam nie ryzykować...

Nie myslcie, ze ubranie chlopca jest latwiejsze... DRESY!!!!! To ulubiony stroj Mateusza. Nie zalozy bluzki z guzikami, kieszonkami, polo, o koszuli nie wspomne, spodni z zamkiem...

reklama
oj to mój Mati ubierze prawie wszystko akurat z tym z nim nie mam problemów ale są one w czymś innym :confused2:zawsze są z nim problemy przy obiedzie nikt nie marudzi tylko zawsze on:wściekła/y:a jeśli chodzi o lekcje to też niechętnie je odrabia..........
na andrzejki jak i na sylwestra nigdzie nie idziemy siedzimy w domu.dopiero na zabawę karnawałową w styczniu się wybieramy.
ja też czuję się jeszcze gruba.............

Do góry