Witam z kawką z pracy;-) co do Mikołaja to Tuśce gdzieś przebłyskuje, ze z tym Mikołajem to chyba jakaś ściema, ale póki co nie pozbawiam jej złudzeń;-) jednak wiecej niż pewne, ze to już ostatnie Mikołajki kiedy będzie myślała, że to prawda a szkoda bo to dla mnie taki symbol dzieciństwa co do lekcji to u nas nie ma problemu młoda wraca ze szkoły zje zupe i sama sie zabiera za odrabianie jak czegoś nie jest pewna to prosi o pomoc, ale raczej rzadko;-)
Majandra trzymam kciukasy za następny raz na pocieszenie powiem tylko, ze ja teraz pewnie bym z 10 razy podchodziła
Justa witaj po latach;-):-) zaglądaj częściej
Aga my planujemy Andrzejki w domu w gronie kilku znajomych na Sylwka prawdopodobnie wyjedziemy do jakiegoś domku w górach z bandą znajomych bo następna okazja to dopiero z 3 lata będzie no chyba, ze zmienię pracę;-) trzymam kciukasy z J żeby szybko coś sensownego znalazł
Majandra trzymam kciukasy za następny raz na pocieszenie powiem tylko, ze ja teraz pewnie bym z 10 razy podchodziła
Justa witaj po latach;-):-) zaglądaj częściej
Aga my planujemy Andrzejki w domu w gronie kilku znajomych na Sylwka prawdopodobnie wyjedziemy do jakiegoś domku w górach z bandą znajomych bo następna okazja to dopiero z 3 lata będzie no chyba, ze zmienię pracę;-) trzymam kciukasy z J żeby szybko coś sensownego znalazł