reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam. Korzystam z chwilki wolnej.

Moja gwiazdeczka w sobotę jedzie na szkolna wycieczkę o tu: aż jej sama zazdroszczę Gdzie na weekend: Tropical Island, raj w centrum Europy (dużo zdjęć) | Slow Day Long
Wow! Fajnie. Gdzie to w ogóle jest?

. No i zabieg podciecia więzidełka + plastyka dolnych bocznych i zabieg mamy umówiony na 18 luty w Chorzowie.
Ojoj! Trzymam kciuki za pomyślność zabiegu.

Spełniłyście obywqtelski obowiazek i byłyście na wyborach?

Czekam na wieści od P. bo w nocy go złapały sensacje żołądkowe i nie wiemy, czy to po rybie, czy jelitówka...

!
Oczywiście. U nas niestety druga tura na wójta będzie.

W sobotę idziemy na 18tkę z tańcami do mojego najmłodszego kuzyna.
Ha ha. Udanej zabawy! :-)

dziewczyny korzystacie z allegro w telefonie? ja odebrałam kupon za 20 zł chyba to nawet reklamują i zapłaciłam zazakupy o 20złł mniej:-)

wogóle to zimnawo juz my juz ubieramy od niedzieli zimowe kurtki bo rano jak idziemy do szkoły to zimnoooooooooo.
Tak, korzystam z tej formy zakupów. Fajna sprawa :tak::-)
Maciek też już kurtkę zimową nosi, ale butów jeszcze nie chce.

reklama
Hejka
Zimnoooooooooo

Majandra to jest koło Berlina
My w zimówkach też chodzimy, buty mamy ale na razie w wyższych chodzą, jeszcze nie zimówki, no bo sniegu nie ma:baffled:

Na piątek musze do pracy J 2 placki upiec, ma imieniny :baffled: nie wiem jeszcze jakie

Hej Kobietki!

a u nas cieeepłooo -zartowałam;-):-D

P. jeszcze w domu, bo to chyba jelitówka. Jutro raczej juz ruszy w trasę.

Monia, ja doskonale znam akcje promocyjne Allegro i namiętnie korzystam. Dopiero co się skończyły kupony rabatowe na koszty przesyłki. Przydały mi sie :-). a niewygodna ta aplikacja mobilna Allegro jak nie wiem, ale cóż...

Aguś, myslę, że powinnaś zmienić pytanie: co kupić na prezent dla Mai a nie 11-latki, bo to w tym wypadku duza różnica:-D. Maja jest chyba dojrzalsza niż rówieśniczki;-). Namądrowałam się, ale pomysłu nie mam:cool2:
Ja wiem, że Julitce musze kupić jakieś gry planszowe, bo lubimy grac a już nam się nasze znudziły

Julitka jeszcze nie ma zimowej czapki, bo tak wybredza, że nie mozemy kupic...

Agus, upiecz J. roladę, ja osttanio robiłam po raz pierwszy i mi sie udała;-)

Witam
Agulka oj dla 11latki idzie kupic naprawdę dużo od perfumu po mikroskop:-p;-)wybór duży ale wszystko zależy od zainteresowań dziecka:tak:
moi na gwiazdkę chcą pełne wersje gry Rayman i Lego na Xboxa (w końću mati się go doczekał) i pada na Mikołaja Ola marudzi o lalce barbie z garderobą a ja w tym roku nie planowałam już zabawek wkońcu duża dziewczyna a Mati to codziennie u niego lista sie powiększa -tablet, gitara,organy,nerf ,mikrofon co dziennie cos nowego dodaje:-D
Donuś fajnie że u Was ciepło:-D:-D:-D:-D
Aneta gdzie Ty się podziewasz???

reklama
Do góry