reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam kobietki,

zastępuje w pracy E. i oczywiscie od kilku dni mam zachrzan.

Buro dziś u nas, a tak sie przyzwyczaiłam do ładnej jesieni.

Wczoraj byłam z Julitka na różancu i dzis też idziemy! Poszła we wtorek z koleżankami pierwszy raz i jje sie spodobało, bo po kolei chetne dzieci mówia przez mikrofon modlitwę.

Czy Wasze dzieci też są niegrzeczne? Julitka to wielki pyskol, madruje się, nie jest posłuszna, o wszystko muszę sie dopraszać godzinami, a już jej niezorganizowanie doprowadza mnie do szewskiej pasji!!!! No i oczywiście wiecznie jest nieszczęśliwa!

Monia, oby szybko poszło i bez strachu :-)

Anetka, oj, bardzo bym chciala obejrzec reportaż. Może rowieja sie moje wszelkie wątpliwości i wtedy już na 100% bedę pewna, ze podołam opiece nad jezykiem:-)

Aguś, zdrówka dla Adasia

U nas w pracy wszyscy smarkają już od 2 tyg. tylko ja nie. zaczęła mnie brać chrypka, ale na razie skutecznie ja odganiam. Moze się uda...

Miłego i słonecznego weekendu kobietki!!!

witam
my30min temu od lekarzy wróciliśmy a o 7 jechaliśmy
najpierw u laryngologa byliśmy
dostał skierowanie na podciecie więzidełka pod jędzykiem i boczne costam i ew, lekarz ma stwierdzic czy to podlega pod plastykę
no a jeśli chodzi o kaszel to noc ładnie przespał
a rano znów kaszel
dałam mu syrop ale od 7-9 non stop duszący kaszel
a że tam gdzie jest laryngolog kilka drzwi dalej przyjmuje nasza alergolog wiec poszłam się spytac czy nas przyjmnie
no i przyjeła przebadała go słyszała świsty wiec kazała zrobic spirometrie
po spirometrii wziewy rozkurczające oskarzela 15min poczekac i znów spirometrie
no a później znow do niej z wynikami mieliśmy wrócic
no i stwierdziła że po wziewach jest poprawa że to jest ewidentnie astma
bo jak by był chory to po wziewach nie było by takiej poprawy
przepisała jeszcze jakies inne wziewy no i ma byc cały czas na wziewach i najlepiej nie podawac żadnych syropów od kaszlu....

Donuś oj mój Mateusz też jest niegrzeczny ,nieposłuszny to co piszesz o Julitce to tak jak pisała byś o Mateuszu....a myślałam że tylko on taki jest:sorry2:
Agulka zaraz głosik oddam:tak:

Aguś, zagłosowałam. tylko raz mozna?

Monia, ale sie dziś wysiedzieliście w przychodni! łoj!

no niestey tylko raz z jednego IP, więc zachęcam u kogoś innego tez oddac głosik:tak: Dzięki za oddane:-)

Mój młody też niegrzeczny........... Donuś nie jesteś sama z pyskówkami, uwagami, docinkami i mnie jest jeszcze szczypanie, bicie jak ktos nie widzi oczywiście...... siostry:wściekła/y:, ale młoda sie nie daje:no::-D

Monia niezła bieganina.

Młody nie gorączkuje od środy wieczór, ale głos ma suuuuuuuuuuuper. Dziś stwierdził, że jednak już tęskni za szkołą:szok:

Witam o poranku:-) z kawką oczywiście;-) szaroburo za oknem a ja chciałam wreszcie kwiatuchy na działce powsadzać:tak: nie wiem czy to zrealizuje:dry: tym bardziej, że nie mam auta, bo M mi zabrał, a jego znów u mechanika:wściekła/y: jak dobrze pójdzie to go w środę zamienimy na inne bo już masakra z tym mercedesem:wściekła/y:
Monia jak Mati?

A reportaz to chyba za duże słowo ale ma być podobno jutro na TVP2 w pytaniu na śniadanie:-)

Witam o poranku:-) z kawką oczywiście;-) szaroburo za oknem a ja chciałam wreszcie kwiatuchy na działce powsadzać:tak: nie wiem czy to zrealizuje:dry: tym bardziej, że nie mam auta, bo M mi zabrał, a jego znów u mechanika:wściekła/y: jak dobrze pójdzie to go w środę zamienimy na inne bo już masakra z tym mercedesem:wściekła/y:
Monia jak Mati?

A reportaz to chyba za duże słowo ale ma być podobno jutro na TVP2 w pytaniu na śniadanie:-)
witam
Mati już mozna powiedziec że ok dziś poszedł do szkoły juz:tak:

u nas ciepło ale bez słoneczka. Zosi dziś nie mam mam wolne;-)
jakas taka do niczego dziś jestem nic mi się nie chce:sorry2:

reklama
Do góry