reklama
Dziewczynki prosze zagłosowac na Szczecinek, wystarczy tylko kliknąć GŁOSUJ
Zagłosuj! Szczecinek - Turniej miast Zumi 2014
Zagłosuj! Szczecinek - Turniej miast Zumi 2014
donkat
Fanka BB :)
Witam kobietki,
zastępuje w pracy E. i oczywiscie od kilku dni mam zachrzan.
Buro dziś u nas, a tak sie przyzwyczaiłam do ładnej jesieni.
Wczoraj byłam z Julitka na różancu i dzis też idziemy! Poszła we wtorek z koleżankami pierwszy raz i jje sie spodobało, bo po kolei chetne dzieci mówia przez mikrofon modlitwę.
Czy Wasze dzieci też są niegrzeczne? Julitka to wielki pyskol, madruje się, nie jest posłuszna, o wszystko muszę sie dopraszać godzinami, a już jej niezorganizowanie doprowadza mnie do szewskiej pasji!!!! No i oczywiście wiecznie jest nieszczęśliwa!
Monia, oby szybko poszło i bez strachu :-)
Anetka, oj, bardzo bym chciala obejrzec reportaż. Może rowieja sie moje wszelkie wątpliwości i wtedy już na 100% bedę pewna, ze podołam opiece nad jezykiem:-)
Aguś, zdrówka dla Adasia
U nas w pracy wszyscy smarkają już od 2 tyg. tylko ja nie. zaczęła mnie brać chrypka, ale na razie skutecznie ja odganiam. Moze się uda...
Miłego i słonecznego weekendu kobietki!!!
zastępuje w pracy E. i oczywiscie od kilku dni mam zachrzan.
Buro dziś u nas, a tak sie przyzwyczaiłam do ładnej jesieni.
Wczoraj byłam z Julitka na różancu i dzis też idziemy! Poszła we wtorek z koleżankami pierwszy raz i jje sie spodobało, bo po kolei chetne dzieci mówia przez mikrofon modlitwę.
Czy Wasze dzieci też są niegrzeczne? Julitka to wielki pyskol, madruje się, nie jest posłuszna, o wszystko muszę sie dopraszać godzinami, a już jej niezorganizowanie doprowadza mnie do szewskiej pasji!!!! No i oczywiście wiecznie jest nieszczęśliwa!
Monia, oby szybko poszło i bez strachu :-)
Anetka, oj, bardzo bym chciala obejrzec reportaż. Może rowieja sie moje wszelkie wątpliwości i wtedy już na 100% bedę pewna, ze podołam opiece nad jezykiem:-)
Aguś, zdrówka dla Adasia
U nas w pracy wszyscy smarkają już od 2 tyg. tylko ja nie. zaczęła mnie brać chrypka, ale na razie skutecznie ja odganiam. Moze się uda...
Miłego i słonecznego weekendu kobietki!!!
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam
my30min temu od lekarzy wróciliśmy a o 7 jechaliśmy
najpierw u laryngologa byliśmy
dostał skierowanie na podciecie więzidełka pod jędzykiem i boczne costam i ew, lekarz ma stwierdzic czy to podlega pod plastykę
no a jeśli chodzi o kaszel to noc ładnie przespał
a rano znów kaszel
dałam mu syrop ale od 7-9 non stop duszący kaszel
a że tam gdzie jest laryngolog kilka drzwi dalej przyjmuje nasza alergolog wiec poszłam się spytac czy nas przyjmnie
no i przyjeła przebadała go słyszała świsty wiec kazała zrobic spirometrie
po spirometrii wziewy rozkurczające oskarzela 15min poczekac i znów spirometrie
no a później znow do niej z wynikami mieliśmy wrócic
no i stwierdziła że po wziewach jest poprawa że to jest ewidentnie astma
bo jak by był chory to po wziewach nie było by takiej poprawy
przepisała jeszcze jakies inne wziewy no i ma byc cały czas na wziewach i najlepiej nie podawac żadnych syropów od kaszlu....
Donuś oj mój Mateusz też jest niegrzeczny ,nieposłuszny to co piszesz o Julitce to tak jak pisała byś o Mateuszu....a myślałam że tylko on taki jest
Agulka zaraz głosik oddam
my30min temu od lekarzy wróciliśmy a o 7 jechaliśmy
najpierw u laryngologa byliśmy
dostał skierowanie na podciecie więzidełka pod jędzykiem i boczne costam i ew, lekarz ma stwierdzic czy to podlega pod plastykę
no a jeśli chodzi o kaszel to noc ładnie przespał
a rano znów kaszel
dałam mu syrop ale od 7-9 non stop duszący kaszel
a że tam gdzie jest laryngolog kilka drzwi dalej przyjmuje nasza alergolog wiec poszłam się spytac czy nas przyjmnie
no i przyjeła przebadała go słyszała świsty wiec kazała zrobic spirometrie
po spirometrii wziewy rozkurczające oskarzela 15min poczekac i znów spirometrie
no a później znow do niej z wynikami mieliśmy wrócic
no i stwierdziła że po wziewach jest poprawa że to jest ewidentnie astma
bo jak by był chory to po wziewach nie było by takiej poprawy
przepisała jeszcze jakies inne wziewy no i ma byc cały czas na wziewach i najlepiej nie podawac żadnych syropów od kaszlu....
Donuś oj mój Mateusz też jest niegrzeczny ,nieposłuszny to co piszesz o Julitce to tak jak pisała byś o Mateuszu....a myślałam że tylko on taki jest
Agulka zaraz głosik oddam
Aguś, zagłosowałam. tylko raz mozna?
Monia, ale sie dziś wysiedzieliście w przychodni! łoj!
no niestey tylko raz z jednego IP, więc zachęcam u kogoś innego tez oddac głosik Dzięki za oddane:-)
Mój młody też niegrzeczny........... Donuś nie jesteś sama z pyskówkami, uwagami, docinkami i mnie jest jeszcze szczypanie, bicie jak ktos nie widzi oczywiście...... siostry, ale młoda sie nie daje
Monia niezła bieganina.
Młody nie gorączkuje od środy wieczór, ale głos ma suuuuuuuuuuuper. Dziś stwierdził, że jednak już tęskni za szkołą
Witam o poranku:-) z kawką oczywiście;-) szaroburo za oknem a ja chciałam wreszcie kwiatuchy na działce powsadzać nie wiem czy to zrealizuje tym bardziej, że nie mam auta, bo M mi zabrał, a jego znów u mechanika jak dobrze pójdzie to go w środę zamienimy na inne bo już masakra z tym mercedesem
Monia jak Mati?
A reportaz to chyba za duże słowo ale ma być podobno jutro na TVP2 w pytaniu na śniadanie:-)
Monia jak Mati?
A reportaz to chyba za duże słowo ale ma być podobno jutro na TVP2 w pytaniu na śniadanie:-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witamWitam o poranku:-) z kawką oczywiście;-) szaroburo za oknem a ja chciałam wreszcie kwiatuchy na działce powsadzać nie wiem czy to zrealizuje tym bardziej, że nie mam auta, bo M mi zabrał, a jego znów u mechanika jak dobrze pójdzie to go w środę zamienimy na inne bo już masakra z tym mercedesem
Monia jak Mati?
Mati już mozna powiedziec że ok dziś poszedł do szkoły juz
u nas ciepło ale bez słoneczka. Zosi dziś nie mam mam wolne;-)
jakas taka do niczego dziś jestem nic mi się nie chce
reklama
wrrrrrrrrrrrrr przegapiłam, bo wzięłam się za sprzątanie po malowaniu Mai pokoju.Efekt na zdjęciach.Cześć dziewczyny:-) zaraz będzie ten materiał o jezykach dziadkowych na 2:-)
Mam nadizje że jutro na tej stronie będzie możanto zobaczyć Pytanie na śniadanie - pytanienasniadanie.tvp.pl - Telewizja Polska S.A.
Podziel się: