reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam

Monia szkoda, że nie przyznali........ zawsze jakias kaską wpadła.

Nic mi sie nie chce......... kurka zrobiłabym te meble Mai ale czekam na dostawye farby............
............ na 12tą mam dentyste i pierwszy raz w życiu sie nie stresuję:no::tak:

Miłgeo dnia

reklama
Hej szkoda monia że nie przyznali. U nas komunia jest w trzeciej klasie, z kościołem zuzia nie ma problemu. Od tego roku chodzi na schole i tam pani powiedziała im że maja chodzić na różaniec no i chodzi codziennie, a jak ma jakieś zajęcia i nie może to odmawia wieczorem sama:-) ale helenka w kościele zachowuje się jakby demon w nią wstąpił

ale helenka w kościele zachowuje się jakby demon w nią wstąpił
to tak jak Mateusz:tak:

witam no szkoda że nie przyznali ale trudno juz.....
dziś pogoda u nas piękna:-)wieczorem mają basen i lekcje pływania i dzieci juz nie mogą się doczekac Ola dziś w drodze do szkoły stwierdziła że ten tydzień trwa wieczośc:-D

Hej kobietki!

Co dzień, to cieplej i ładniej na dworze. Fajnie, bo w sobotę mamy grilla firmowego, więc dobrze, że nam dupsk nie zmrozi

Dzis ma przyjechać w koncu gośćiu po meble kuchenne po Mamie. Miały iśc od teściowej, ale ona juz 4-ty rok robi remont kuchni, więc stwierdziłam, ze trzeba je sprzedać, bo przecież prędzej sie rozlecą.

W sobote mieliśmy ognisko integracyjne na osiedlu......... jestem na TY z wicestarostą:eek:, było miło.:tak:

oooo, to Ty teraz z byle kim nie bedziesz gadać:-D:-D

u nas komunia w 2 klasie. A Mati to też anty kościołowy mimo ze chodzimy co niedzielę i niekiedy zdarzy się że częsciej to tylko jak wchodzimy do kościoła to w niego jakiś diabełek wstępuje:wściekła/y:co niedzielę po kościele ma karę za swoje zachowanie:sorry:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

już pewnie jesteś PO, nie bolało?

Hej szkoda monia że nie przyznali. U nas komunia jest w trzeciej klasie, z kościołem zuzia nie ma problemu. Od tego roku chodzi na schole i tam pani powiedziała im że maja chodzić na różaniec no i chodzi codziennie, a jak ma jakieś zajęcia i nie może to odmawia wieczorem sama:-)

:szok: podziwiam:tak:

reklama
Witam o poranku:-) z kawką oczywiście:tak: dzisiaj zaspaliśmy bo obudziłam się o 7:28:szok: ale w szalonym tempie wszyscy zdążyli na czas:tak: no ja się spóźniłam 4 minuty, ale po drodze kupiłam pieczywo na śniadania do pensjonatu wiec jestem usprawiedliwiona:-p wekend nam minęło nie wiadomo kiedy:baffled:w sobotę walczyliśmy na działce:tak: zlikwidowalismy starą jabłonkę która zajmowała jak się okazało bardzo dużo miejsca, więc było wielkie ognisko:tak: a wczoraj popołudniu byliśmy w Polanicy na kasztanach:tak:

Do góry