reklama
Aga właśnie siedzę i czekam i jeszcze tego nie było choć w zapowiedziach że dziś będzie widziałam już dziadka i Tuskę:-) także włącz telewizor jeszcze zdążysz;-)
no i zajęłam się czymś innym i nie zdążyłam Twojego postu zobaczyć, wrrrrrrrrrrrr
iiiiiiiiiii jak wypadli?
RobaczekII
Fanka BB :)
Kochane przepraszam za wtrącenie.
Jestem mamą 2013. Zamiast siedzieć na macierzyńskim pracowałam i ukończyliśmy program do wystawiania faktur. Piszę Wam o tym, bo wiem, że prowadzenie DG nie jest łatwe i chciałabym Wam zaproponować i zachęcić do fakturowania online afaktury.pl Zainteresowane proszę o priv, dla Was 6 mcy gratis.
Raz jeszcze przepraszam :*
Jestem mamą 2013. Zamiast siedzieć na macierzyńskim pracowałam i ukończyliśmy program do wystawiania faktur. Piszę Wam o tym, bo wiem, że prowadzenie DG nie jest łatwe i chciałabym Wam zaproponować i zachęcić do fakturowania online afaktury.pl Zainteresowane proszę o priv, dla Was 6 mcy gratis.
Raz jeszcze przepraszam :*
H
Harsharani
Gość
Czesc dziewczyny, myslalam, ze tu wszystko dawno wymarlo....a tu
luandzia1
Entuzjast(k)a
:-)witam
Nie ma takiej opcji raz z mniejszą raz z większą częstotliwością ale się tu meldujemy pewnie jeszcvze o swoich wnukach tu będziemy pisałyCzesc dziewczyny, myslalam, ze tu wszystko dawno wymarlo....a tu
Witam w pochmurny, deszczowy poranek oczywiście z kawką bo inaczej bym chyba już spała pod biurkiem;-) Jutro mamy pasowanie na ucznia
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam i ja
o te nasze forum jest nieśmiertelne i zawsze będzie:-):-)
Harsh pisz co u Ciebie?
Luandzia witaj
Aneta późno macie pasowanie my mieliśmy juz miesiąc temu. Teraz w tym tygodniu dzieci dostały juz legitymacje szkolneA i też śledze stronkę Pytania na śniadanie ale reportażu nie ma:-(
ale sie dziś z panią uśmiałyśmy. Wczoraj po szkole jak robiłam przegląd plecaka okazało się że nie ma zeszytu z literkami....przeszukałam plecak ,dom no i nie ma.Stwierdziłam że pewnie w szkole zostawił albo zgubił a że później miał trening w szkole wiec stwierdzilam że poszukam.No i patrzałam w klasie,panie ze świetlicy się pytałam ,Ola szukała na korytarzu nawet panie sprzątaczki poinformowałam ....no ale nie było wiec dałam mu nowy zeszyt a dziś przed lekcjami poszłam panią poinformowac a pani w śmiech mówi że 2 mama jej to mówi a ona poprostu zbierała zeszyty żeby wpisac im nowe literki do pisania
o te nasze forum jest nieśmiertelne i zawsze będzie:-):-)
Harsh pisz co u Ciebie?
Luandzia witaj
Aneta późno macie pasowanie my mieliśmy juz miesiąc temu. Teraz w tym tygodniu dzieci dostały juz legitymacje szkolneA i też śledze stronkę Pytania na śniadanie ale reportażu nie ma:-(
ale sie dziś z panią uśmiałyśmy. Wczoraj po szkole jak robiłam przegląd plecaka okazało się że nie ma zeszytu z literkami....przeszukałam plecak ,dom no i nie ma.Stwierdziłam że pewnie w szkole zostawił albo zgubił a że później miał trening w szkole wiec stwierdzilam że poszukam.No i patrzałam w klasie,panie ze świetlicy się pytałam ,Ola szukała na korytarzu nawet panie sprzątaczki poinformowałam ....no ale nie było wiec dałam mu nowy zeszyt a dziś przed lekcjami poszłam panią poinformowac a pani w śmiech mówi że 2 mama jej to mówi a ona poprostu zbierała zeszyty żeby wpisac im nowe literki do pisania
Ostatnia edycja:
Podziel się: