reklama
Hejka
U nas pasowanie 30 października....... a legitymacje będa później
Witam córę marnotrawną, Harsharani, my jestesmy niezniszczalne.
Dziewczyny własnie wczoraj jakoś tak z Mają rozmawiałyśmy o wakacjach i młoda się pyta: KIEDY MAMUŚ BĘDZIE ZNÓW "ZLOT CZAROWNIC" ............... no włąśnie dziołchy widzimy się w wakacje, jakieś decyzje trzeba podjąc by móc po trochu odkładac, by nie było to obciążeniem jakims dodatkowym CO WY NA TO?????????????????????????????????? Gdzies może po środku kraju, by każda miała po równo tej drogi.
U nas pasowanie 30 października....... a legitymacje będa później
Witam córę marnotrawną, Harsharani, my jestesmy niezniszczalne.
Dziewczyny własnie wczoraj jakoś tak z Mają rozmawiałyśmy o wakacjach i młoda się pyta: KIEDY MAMUŚ BĘDZIE ZNÓW "ZLOT CZAROWNIC" ............... no włąśnie dziołchy widzimy się w wakacje, jakieś decyzje trzeba podjąc by móc po trochu odkładac, by nie było to obciążeniem jakims dodatkowym CO WY NA TO?????????????????????????????????? Gdzies może po środku kraju, by każda miała po równo tej drogi.
donkat
Fanka BB :)
Witam babeczki
W końcu wróciłam na swoje stanowisko i mozna powiedzieć, że wróciłam do normalności.
Anetka, mam nadzieję, ze będę mogła obejrzeć jeżyki w necie
Wyhaczyłam tani tran w Superpharm, bo teraz mieli szał cenowy.
a witamy, witamy i o zdrówko pytamy:-)
rozczuliło mnie to, bo faktycznie zaczynałyśmy od ciąży i pieluch, teraz pierwszaki, ani sie obejrzymy będziemy przezywać pierwsze poważne miłości, a potem studia!
My ślubowanie mamy 07.11.
Aguś, lecę obejrzeć Mai pokój
My w te wakacje pewnie nie będziemy szaleć z wyjazdami, ale na jakieś spotkanie w centrum jak najbardziej się piszę:-). Myślę, że mozna powoli mysleć o terminie, miejscu i nawet jakąs cieakwą ofertę na gruponie wyhaczyć.
W końcu wróciłam na swoje stanowisko i mozna powiedzieć, że wróciłam do normalności.
Czesc dziewczyny, myslalam, ze tu wszystko dawno wymarlo....a tu
Nie ma takiej opcji raz z mniejszą raz z większą częstotliwością ale się tu meldujemy pewnie jeszcvze o swoich wnukach tu będziemy pisały
Witam w pochmurny, deszczowy poranek oczywiście z kawką bo inaczej bym chyba już spała pod biurkiem;-) Jutro mamy pasowanie na ucznia
rozczuliło mnie to, bo faktycznie zaczynałyśmy od ciąży i pieluch, teraz pierwszaki, ani sie obejrzymy będziemy przezywać pierwsze poważne miłości, a potem studia!
My w te wakacje pewnie nie będziemy szaleć z wyjazdami, ale na jakieś spotkanie w centrum jak najbardziej się piszę:-). Myślę, że mozna powoli mysleć o terminie, miejscu i nawet jakąs cieakwą ofertę na gruponie wyhaczyć.
Witam babeczki
Co do spotkanie to wiecie, ze ja zawsze chętnie:-) tylko ze mną problem, ze nie znam grafika na przyszły rok i nie wiem czy będę miała wolne tak naprawdę to moze po Nowym Roku będę już w stanie mniej wiecej przewidzieć kiedy by mi pasowało
Meldowac sie bo głupio tak samej ze sobą pisać
Pogoda u nas nawet, nawet.......... 8 stopni, nie wieje za mocno, troche słońca.
Jak tam po zmianie czasu? U nas młody dziś wstał o 6 ( czyli organizm jeszcze musi sie przestawić), ubrał sie i sie bawił
Pogoda u nas nawet, nawet.......... 8 stopni, nie wieje za mocno, troche słońca.
Jak tam po zmianie czasu? U nas młody dziś wstał o 6 ( czyli organizm jeszcze musi sie przestawić), ubrał sie i sie bawił
donkat
Fanka BB :)
Hej kobietki!
Naładowałam akumulatorek rodzinnym ogniskiem przez weekend
W sobotę, jak to w sobotę, obowiązki domowe, ale bez pospiechu i stresu. Wieczór też spokojny, miły, z Julitka tradycyjnie juz wykąpane oglądałyśmy The Voice... , były lody, chipsy, jak to na naszych imprezkach bywa :-):-)
Wczoraj wybraliśmy sie cała trójką na basen. Było bardzo fajnie, Julitka uczyła mnie pływać;-)
U nas wielkiej zmiany po zmianie czasu nie było. Tylko ja zapadam na depresję na myśl o wiecznej ciemnicy, która sie zacznie...
Naładowałam akumulatorek rodzinnym ogniskiem przez weekend
W sobotę, jak to w sobotę, obowiązki domowe, ale bez pospiechu i stresu. Wieczór też spokojny, miły, z Julitka tradycyjnie juz wykąpane oglądałyśmy The Voice... , były lody, chipsy, jak to na naszych imprezkach bywa :-):-)
Wczoraj wybraliśmy sie cała trójką na basen. Było bardzo fajnie, Julitka uczyła mnie pływać;-)
U nas wielkiej zmiany po zmianie czasu nie było. Tylko ja zapadam na depresję na myśl o wiecznej ciemnicy, która sie zacznie...
reklama
Melduję się w mroźny poranek, z kubkiem ciepłej kawy z pracy;-) w niedziele tak zmarzłam w nogi u mojej babci, że już wracając zaczęłam smarkać i bolało mnie gardło, a do wieczora rozłożyło mnie dokumentnie wczoraj cały dzień przeleżałam, a dzisiaj już jako tako się czuję ale szału nie ma i na struny głosowe mi poszło mam taki głoś jakbym z tydzień dobrze pochlała
Podziel się: