reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam kobietki!

w sobote grill firomy nam sie bardzo udał. Wybawiłam się bardzo!!! A i 2 brami Polaków też widziałam :-).
Wczoraj mieliśmy gości i jedna sprawa mnie wkurzyła, ale to juz opisałam, gdzie trzeba...

Dziś i jutro u nas w szkole maja wolne. Jutro i ja wezme sobie urlop, pobedę z Julitką, zrobimy sobie badania, załatwimy co trzeba.

Anetka, a Ty nie zaczynasz pracy od 6.00?

reklama
Donuś dzięki Ci kochana że mi przypomniałaś o tym, ze dzieci mają jutro wolne, bo bym Tuskę na bank spakowała jutro do szkoły:szok::-D a ja pracuję od 8 do 22;-) dziś naprawdę czuje że jest 13 i chociaż to nie piatek tylko poniedziałek to coś wisi w powietrzu:dry:mam za sobą już aferę z gośćmi a raczej z dwiema durnymi babami wrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

Witam.
Młody wczoraj po obiedzie połozył sie dobrowolnie spać............. wiedziałam co to wróży :wściekła/y::wściekła/y: dziś o 2 w nocy obudził się z gorączką, do 6 nie spalismy potem mała drzemka i musielismy wstawać bo dzis wyła wycieczka do Straży Miejskiej a ja byłam drugim opiekunem:sorry2: więc pojechalismy ( młody na lekach) a teraz już leży w łóżeczku pod kocykiem , jutro wolne więc mam nadziję ze przegonie to cos do środy.

Donuś super ze grill udany, pogode mieliscie......... u nas była paskudna w weekend :wściekła/y:

Donusi Julitka w akcji ......... super pływaczka. > https://www.youtube.com/watch?v=W9-fB2cud0E&feature=youtu.be

Ostatnia edycja:
Donuś dzięki Ci kochana że mi przypomniałaś o tym, ze dzieci mają jutro wolne, bo bym Tuskę na bank spakowała jutro do szkoły:szok::-D

u nas było w dzienniczku napisane ;-), bo sama tez bym nie pamietała

Witam.
Młody wczoraj po obiedzie połozył sie dobrowolnie spać............. wiedziałam co to wróży :wściekła/y::wściekła/y: dziś o 2 w nocy obudził się z gorączką, do 6 nie spalismy potem mała drzemka i musielismy wstawać bo dzis wyła wycieczka do Straży Miejskiej a ja byłam drugim opiekunem:sorry2: więc pojechalismy ( młody na lekach) a teraz już leży w łóżeczku pod kocykiem , jutro wolne więc mam nadziję ze przegonie to cos do środy.

Donuś super ze grill udany, pogode mieliscie......... u nas była paskudna w weekend :wściekła/y:

Donusi Julitka w akcji ......... super pływaczka. > https://www.youtube.com/watch?v=W9-fB2cud0E&feature=youtu.be

Aguś, zdrówka dla Adasia. ja tylko czekam, az nas wexmie, bo w pracy juz od 2tyg. po kolei wszyscy smarkają, tylko ja sie trzymam.

Oj, pogoda była rewelacyjna!!! Lepszej nie moglismy sobie wymarzyć. Ten grill był przy jeziorku pod zadaszeniem, ale jak tanczyliśmy to w krótkich rękawkach było gorąco. Wczoraj juz było brzydko na dworze i wieczór zimny, a w sobote słonko i cieplutki wieczór.:-)

Jakośc filmiku "taka se", ale co najważniejsze widać ;)
dzięki Anetka :-)

Ostatnia edycja:
U nas dzisiaj normalnie jest szkoła, tylko basenu nie ma bo dzieci maja pasowanie, którego Zuzia jest wspolprowadzaca :-) Poza tym zaczynam szukać czegoś na ferie zimowe bo Zuzia bardzo chce pojechać, dzisiaj na pasowanie pewnie będzie okazja to pogadamy z mamą koleżanki Zuzi z którą była na koloni czy nie pojechałby razem. Pojawiły się też pierwsze plany wakacyjne bo ruszyły zapisy na zielone przedszkole\szkołę prawdopodobnie w sianożętach tak jak w tamtym roku. Super Julitka na basenie:-*

Witam
ale u nas mgłaaaaa..........
Donuś super Julitka sobie radzi w wodzie:tak:
Agulka jak Adas?
Luandzia fajna sprawa u Was z tymi ZIolonymi Szkołami:tak:u nas jest tylko w 3 klasie i własnie Ola sie teraz załapie będą jechac do Łeby

Dziś mamy i basen i trening w dziwnych godzinach bo basen na 18-18.50 a trening na 19 mam nadzieję ze się wyrobimy bo to ok 10 min drogi z basenu do szkoły najwyżej z basenu wyjdziemy troche prędzej...wogóle jak tam dotrzemy bo coś mi Mati jakiś niewyraźny coś kaszlec zaczyna.............
byliśmy wczoraj u Logopedy i Mati znów będzie musiał miec podcinane pod języczkiem ale nie to co zawsze tylko te boczne błonki są za bardzo przyrośnięte i nie da rady tej mwy wyćwiczyc samymi ćwiczeniami:-(czeka nas najpierw wizyta u laryngologa on stwierdzi co z tym zrobic i ewentualnie wypisze skierowanie no i mówiła nam pani logopeda żeby jeszcze to z chirurgiem skonsultować ..........ahhhh

Witam o poranku z kawką z pracy:-) coś sie dzisiaj nie wyspałam, a raczej chyba przespałam:-D bo wczoraj już o 22 byłam w łóżeczku i zasypiałam:tak: mam nadzieje, ze kawa mnie postawi na nogi;-) Muszę sie pochwalić, ze Tuśka w niedziele wraz z dziadkiem będzie brała udział w jakimś reportażu o dziadka fundacji:tak: nie znam dokładnych szczegółów w sobotą dziadek ma nam wszystko powiedzieć tylko tyle, że ta babka z tv co bedzie robiła ten materiał uznała, ze byłoby fajniegdyby był z wnuczką;-) Tuśka trochę niepewna, ale myślę że dziadek ją przekona. Ona taki wstydzioch jest;-)
Aga jak młody?
Monia szkoda mi Mateuszka i oczywiscie Was bo to stres nie tylko dla niego ale i dla Was. Mam nadzieję, ze to już bedzie ostatni taki zabieg. Trzymam za to mocno kciukasy:tak:

Aneta to super będziesz miec gwiazdę telewizyjną :-)jeszcze jej się spodoba i bedzie chciała zostac aktorką;-)oczywiście podasz ling gdzie i kiedy będzie można zobaczyc ten reportaż

reklama
Witam i ja w paskudny dzień.

Młody dzis lepiej, wczoraj bylismy u lekarza bo wstał i nic nie mógł powiedziec a potem jak zaczął to wyglądało jkaby cały przynajmniej tydzień łoił:szok::tak:
OD wczoraj gorączki brak, humor też lepszy, osłuchowo ok ale na struny głosowe mu poszło, dostał jakiś syrop i nic więcej...... potrzymam go do końca tygodnia już w domu, w końcu kogoś do pilnowania nie musze szukac ( i tu jest jedyny plus bezrobotnego)
Aneta ale super z TV, jak tylko gdzies w necie ukaże się ten reportaz koniecznie wrzuc linka.
Luandzia fajne takie zielone szkoły, u nas nie ma czegos takiego nawet ja z moich lat nie pamiętam żeby ktokolwiek na takie cos jechał:no:
Monia bidny Mati, oby to było ostanie cięcie i oby pomogło:tak:
Donuś :-)

Do góry