reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja dziś pierwsza z rańca????

Ja tylko na moment powiedzieć Wam że odpadł w końcu pępek mojemu synkowi:happy::happy::happy: Ominęła nas w każdym bądź razie mała operacja chirurgiczna:happy::happy:Jeszcze bym musiała do Wrocławia jechać bo prawdopodobnie nikt tutaj sie u nas nie zajmuje:-(

Aina-uroczą masz córeczkę kiedy się tak przejmuje:tak:Moja już chyba się przyzwyczaiła....a zresztą on bardzo mało placze:tak:

reklama
caly czas musi byc na rekach bo inaczej potwornie krzyczy...a jak przysnie na reku to gdy sie ja polozy to automatycznie otwiera oczy i znowu zaczyna sie noszenie na rekach itd. Jestem styrana.

Dzis jestem wykonczona - mala wogole w dzien nie spi

Jeszcze raz polecam zakupic pazdziernikowy numer M jak Mama, jest plytka o uspokajaniu i usypianiu niemowlat. Poza tym poczytaj sobie Jezyk niemowlat. Na naszym watku wczesniej jest link do wersji elektronicznej.

Nuśka urodziła, Atruviell urodziła, Xeone urodziła-to już prawie wszystkie dziewczyny, ktoś jeszcze został? Robi nam się forum już wyłącznie dzidziusiowe, nie brzuszkowe :-D. Czekamy na szczegóły i zdjęcia dziewczyny!
A ja musze wreszcie opisac mój poród też, wysłałam moje duże dzieci (tj męża i Lili) na grzyby, Mały spi, zjem sniadanko i spróbuje coś naskrobać, chyba,że Mały się obudzi.
Miłego dnia!

Hejka.Witam i z przyjemnoscią zawiadamiam, że od piątku 21.09.07 godz 20.19.Jestem szczęśliwą mamą Angeli.

Hej dziewczyny czy u Was tez taki deficyt a aptekach z witamina K?? W calym miescie jej nie moge dostac podobno nie ma jej rowniez w hurtowniach...a dzis 2 tydzien malej stuka i przydaloby sie ja miec...Od dzis przystepuje do podoawanie cebionu multi i vigantolu.Macie jakies sposoby na udana aplikacje tych specyfikow bo juz sama nie wiem w jaki sposob podac je malej zeby dawka sie zgadzala,tym bardziej ze ulewa..:eek:

reklama
Do góry