reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Wyszłam na spacer i po zakupy. A że musiałam kupić kilka rzecz w aptece to postanowiłam pójść się do takiej z cenami hurtowymi ale kawałek od nas oddalonej. Qrcze chyba sie juz nie wybiore w taka długą drogę. Myślałam, że nie dojdę do domu. Strasznie zaczeły mnie boleć plecy a na dodatek mały zaczął wystawiać mi swoję piętki co też nieźle bolało. Teraz to chyba zamiast kończyć szarlotkę to się prześpię. Jestem padnięta :-)

reklama
WITAJCIE DZIEWCZYNY!!
Oglaszam wszem i wobec,iz Emilia jest juz z Nami!!!!Przyszla na swiat 23.09.2007 o 2.27 rano! waga-4.246 kg, dlugosc-59 cm!!!!
Porod mialam bardzo dlugi i ciezki,opisze go gdy bede miec wiecej czasu i sily!!Jestem taka szczesliwa,ze az chce mi sie krzyczec,smiac i plakac z radosci!!!!!!!!!!
BUZIACZKI DLA WAS WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam! dlugo sie nie odzywalam, ale w piatek wieczorem przyleciala moja mama i nadrabialysmy zaleglosci i w koncu po sklepach sobie z kims pochodzilam. No i jeszcze nie urodzilam, termin mam na niedziele, ale nie mam nic przeciwko urodzic dzisiaj.Bylam dzisiaj u lekarza, wymacal mi brzuch i glowka jest juz bardzo nisko, ale nic wiecej nie powiedzial, tylko sie dziwil, ze do szkoly rodzenia nie poszlam, czyli jego glowne troski i zmartwienia, ehhhhh. Dzisiaj tez nadrobilam zaleglosci na forum wszystko przeczytalam, tak z grubsza, GRATULACJE!!!! dla rozdwojonych i pozdrowienia dla pozostalych. No i AsiaKC miala taki sam termin jak ja i juz po wszystkim, biedna Xeone sie jeszcze meczy, NuSka moze urodzisz w terminie jeszcze tylko troszeczke.

Igasia-gratulacje! Ale dużą dziewczynkę urodziłaś, musiało być ciężko!
Sprawdzam tu codziennie,czy któraś nie urodziła, Xeone musisz jakoś pospieszyć swojego Patryczka, chyba mu za dobrze w brzuszku :-D. Ale już niedługo, wyobraź sobie,że za tydzień Twój świat będzie zupełnie inny,jak ja sobie myślę,że tydzień temu jeszcze byłam w ciąży i przemawiałam do mojego Mateuszka,żeby wreszcie wyszedł..;-). A dzisiaj to sobie nie wyobrażam nawet,że go mogło go nie być na świecie.
Moja Lili mnie zaskakuje-jak przed urodzeniem bywała nie do wytrzymania, tak na razie jest super-bardzo grzeczna,nawet jak zaczyna coś marudzić to jej tłumaczę spokojnie i zaraz już jest grzeczna,mam nadzieję,że tak zostanie. No i uwielbia Małego-pierwsze jak się budzi, czy przychodzi ze spaceru to pyta "gdzie jest dzidziuś" musi pobiec go pogłaskać, nie mówiąc o tym,że jest jego najlepszym adwokatem, jak tylko Mały kwęka to zaraz "mamo nakarm go" albo "mamo, dzidziuś płacze" i to takim tonem nie znoszącym sprzeciwu :-D.
Dobra, rozpisałam się, a chciałam jeszcze powklejać jakieś zdjęcia,może wysiedzę jeszcze chwilkę.
Życzę spokojnej nocki.

Witam wszystkie Panie ponownie. Tu Adam, mąż ruda-iza. Dzisiaj o godzinie 14.20 moja żona urodziła synka. Będzie nazywał sie Omar, maluch wazy 4 kg.
Przesyłam w imieniu Izy i swoim gorące pozdrowienia forumowiczkom.

Igasia, Ruda -iza - gratulacje, zdrowka dla maluszka :-) szczesliwego macierzynstwa :-)

Ostatnio mowicie kto urodzil w terminie no i mozna powiedziec ze ja urodzilam w terminie..pisalam o tym chyba 2 dni temu...ale nikt tego nie zauwazyl, albo nikt mnie nie czyta :-(dzien przed terminem
Czuje ze "Pokoj wrzesniowek" jest ZAMKNIETY dla mnie :-( no nic...

Jeszcze raz dla wszytskich swiezych mamusiek i tych wkrotce GRATULACJE :-)

reklama
Ruda-Iza gratulacje!!!!
W końcu macie Omarka przy sobie.

Mala-gorzata nie odchodz od nas!!! Oczwiscie, ze nasz "pokój" jest dla ciebie otwart i nawet nie probuj odchodzic. Jestesmy troche rozkojarzone i to pewnie dlatego ta pomyłka.

Ainaheled cudownie, że Lili jest taka grzeczna. Zawsze się zastanawiałam jak to jest z tmi starszymi dziećmi, czy nie sa zazdrosne, bardziej niegrzeczne. W końcu nagle ich kochana mamusia zamiast poswiecac im cal swoj czas musi opiekowac sie malutkim czlowieczkiem, ktory tak nagle pojawil sie w ich zyciu.

Nuska, Agacis a gdzie wy sie podziewacie. Moze na porodowce wyladowalyscie???

Ja wczoraj wieczorem bylam na ktg i badaniu. Po wizcie bylam zalamana. Lekarz powiedzial mi, ze wg niego nie urodze jeszcze w tym tygodniu. Juz oboje zlapalism dola. M wiecorem przeprowadzil dluga rozmowe z Patrykiem no i godzine temu zaczely mi odchodzic wody!!! Skurcze tez juz mam, ale na razie dosyc slabe. O dziwo oboje jestesmy w miare opanowani. Zaraz ide pod prysznic, dopakuje reszte rzeczy do szpitala i w droge. Moze juz za kilka godzin bede tulic swojego sznka :-):-):-) Trzymajcie za nas kciuki!!!!

Do góry