reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam znowu, niestety nie bardzo jeszcze mogę wysiedzieć przed kompem,więc wpadłam tylko zobaczyć czy jakiś nowy dzidziuś się pojawił :-D.
Była dzisiaj u nas pani położna,Mały rośnie duży i zdrowy,najchętniej cały czas by jadł, czuję się jak wieeelki zbiornik mleka :-D, na szczęście dzięki temu nie mam problemu z nawałem pokarmu.
Dziewczyny życzę Wam,żeby Was szybciutko wzięło i żebym jutro mogła przeczytać,że już macie dzidziusie.
Miłej nocki.

reklama
Witam o poranku. Jak ja lubię budzić sie jak na dworze świeci słońce :-). Od razu jestem optymistcznie nastawiona do świata.
I jak tam kochane, któras się rozdwoiła? Ja niestety nie ale od wczoraj czuje takie lekkie bóle, jak miesiączkowe. Może faktcznie coś się u mnie bardzo powolutku rozkręca.
Ja dzisiaj znowu zgrzeszę i po raz ostatni zrobię szarlotkę i będę się objadała smakołykam :-). Skozystam też z ostatnich dni "samotności" i chyba wyjdę na spacer albo na jakąś ławkę w słoneczku i poczytam książkę. Może opalę sobie trochę buzię i nie będę świeciła białością na porodówce ;-)

Witam:-)
Xeone jaki plan na dziś super :-) upiec szarlotkę mniam mniam do tego jeszcze złapać ostatnie promyki słonka i ................ na porodówkę moja droga a co Ty myślałaś;-);-) tak się lenić i pysznościami objadać;-);-).

A ja dziś pół nocy nie spałam męczyły mnie jakieś bóle nie wiem może to skurcze?? w sumie to nie mam pojęcia jak to ma wyglądać ale pomyślałam że skoro są do zniesienia to na pewno nie to:-( i tak sobie tu jeszcze poczekam a co tam;-)

Witam - a ja nadal 2 w jednym a co tam. Od 23 wczoraj jakieś bóle mnie męczyły od 2 w nocy już konkretne co 10 minut i tak do 8 godziny i sie zdenerwuje. Męża zatrzymałam bo zapowiadało się że już trzeba jechać i kurde malina nic. Nawet w nocy już jak sądzę odchodził czop zabarwiony krwią i echo. Ta moja Weronika to jest bezlitosna.Wcale nie były bezbolesne te skurcze i widać że krzyżowe. Jak sie zdenerwuje to nie bede rodzic:tak:. Tak mamę z tatą w konia robić:wściekła/y:. Ma dzieciątko poczucie chumoru ciekawe po kim?

Agacis to ty pewnie dzisiaj albo jutro urodzisz :-). Aż ci zazdroszczę. Ja tylko czekam na jakies, najmniejsze nawet objawy i nic - żadnych wyczuwalnych skurczy, żadnych bóli, czop nie odchodzi. Dzisiaj znowu ide na ktg i tym razem ginek bedzie mnie badal. Już sie tak przyzwyczaiła, że za każdym razem mi mówi: "niestety to jeszcze nie teraz", że nawet nie liczę na to, że tym razem będzie inaczej.

Nuska a może i u ciebie zaczęł się juz skurcze? W końcu zostały tylko 2 dni ci zostały :-).
Jak tak dalej pójdzie to jeszcze zostane jedyna nierozpakowaną wrześnióweczką.

Witam - a ja nadal 2 w jednym a co tam. Od 23 wczoraj jakieś bóle mnie męczyły od 2 w nocy już konkretne co 10 minut i tak do 8 godziny i sie zdenerwuje. Męża zatrzymałam bo zapowiadało się że już trzeba jechać i kurde malina nic. Nawet w nocy już jak sądzę odchodził czop zabarwiony krwią i echo. Ta moja Weronika to jest bezlitosna.Wcale nie były bezbolesne te skurcze i widać że krzyżowe. Jak sie zdenerwuje to nie bede rodzic:tak:. Tak mamę z tatą w konia robić:wściekła/y:. Ma dzieciątko poczucie chumoru ciekawe po kim?

Brzmi groźnie :-D:-D:-D

Widzę że październik nie próżnuje ostro dziewczyny wzięły się za rozdwajanie.
No mam nadzieje że w końcu ta końcówka września też się ruszy:-)

Widzę że październik nie próżnuje ostro dziewczyny wzięły się za rozdwajanie.
No mam nadzieje że w końcu ta końcówka września też się ruszy:-)

Własnie przed chwilą też zaglądnełam na październikówki i się załamałam. Tam juz dziewczyny zaczynają ostre rozpakowywanie a mój synek tak się leni!!!

reklama
Ja przed chwilka przejzalam nasza tabelke i wiecie co zadna z nas nie urodzila w terminie, no NUSKA jeszcze ty masz szanse...jak narazie to najblizej byla Ainaheled ktora urodzila Mateuszka dzien po wyznaczonej dacie porodu

Do góry