reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

ja coraz częściej łapie się na tym że niedługo pierdolne tą moją prace umysłową i pójdę na zwolnienie, wszyscy sobie w kulki lecą i jeden drugiemu spycha robotę, ciesze się ż ejestem w ciazy bo jak mówiłam koleżanka z pokoju od 2 miechów jest na zwolnieniu (tez Ciąża) i jest problem z robotą.
Przeciez nam nie wolno się denerwować, a mnie to denerwuje
Kupiłam sobie dzisiaj w lumie nowe spodnie dresowe z metkami, sa super takie z prostymi nogawkami, szeroka guma u góry i sznureczek, kieszonki z boku i styłu, czarne, rewelka

reklama
ja ide jutro na badania mam zrobic wszystkie te o ktorych pisalyscie plus badanie hormonow tarczycy bo mam z tym problem ale podobno te badania warto zrobic nawet jezeli przed ciaza wszystko bylo ok , nie slyszalam zeby na wyniki toksoplazmozy tak dlugo trzeba bylo czekac ja jak kiedys robilam wynik mialam w ten sam dzien

ja ide w czwartek na wszystkie bdania, a jednak na poniedzialek mam ginke.

Zastanawiam sie ile mnie to wyniesie wszystko... zobaczymy :)
Generalnie dobranoc :)

Hej Dziewczynki:-)
Kurde, patrzę na godziny wysłania Waszych postów i się nadziwić nie mogę:-p Piszecie nawet w nocy:) Ja o 22 padam na pyszczek..
A tymczasem już w pracy siedzę i też cały czas się zastanawiam , czy nie pójść na zwolnienie, tak z czystego lenistwa..Żeby troche dłużej móc rano pospać, chociaż przez tydzień:tak:

narazie nie mogę o niczym innym myśleć tylko o prawo jazdy mam 1 lutego (nawet w nocy nie mogłam sapć a jak się już uśpiłam to przez całą noc sniło Mi się że jeżdżę po Tychach bo tam zdaje) bardzo się boję co to bedzie a jeszcze zapowiadaja taką beznadziejną pogodę :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: chciałabym żeby to było już za Mną ale to dopiro przed :szok: :szok: :szok:
Tolciu, będę trzymać kciuki . Nic się nie bój, będzie dobrze. A jeździsz trochę z mężem po jakichś bocznych drogach??:-) Ja przed egzaminem jeździłam kiedy mogłam i gdzie mogłam, tak dla opanowania samej 'sztuki' jazdy, czyli zmiana biegów itp. Buziaki.

Ja prawie co dzień kładę sie spać przed 22, a najszczęśliwsza bym była gdybym mogła jeszcze tak koło 15 położyć główkę na poduszce :)

reklama
ja wczoraj po tym jak sie polozylam okolo 23.30, nie moglam zasnac.. Pozniej.. stwierdzilam ze kurcze cos sie zle czuje... Zmierzylam sobie temperature..a tam 38.9 ! Wzielam jakies leki, itd, zeszlam na dol..siedzialam z kims.. ale pol godziny pozniej juz bylo 40.2.. no i pedem do szpitala.. balam sie ze mnie zostawia, ale dostalam leki i zareagowalam.. wiec odeslali mnie do domu..okolo 4...
Najadlam sie strachu i do tego nawet nie wiem co mi bylo.. Musze w koncu zrobic te wszystkie badania...

Lulu, fajnie ze tak malusio zaplacilas.. moze mnie to tez nie wyniesie duzo? mam taka nadzieje...
Aha.. mampytanie.. czy cytomegalia jest z badania krwii ?

Do góry