reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
jaki optymizm slysze hehe :)

mam nadzieje ze jednak Cie to ominie :)
matko..rzeczywiscie...juz 10 tydzien...a mi sie niedlugo juz 11 zacznie...

W ogole jak sie rozgadalysmy dzisiaj :)

chyba musze sie odkleic troszke :) bo jak to moja babcia mowila, oczy mi wyjda na wierzch od tego gapienia sie:)

majandra, i mother care jeszcze ma swoje ceny. A patrzylas w H&M ? czasami sa fajne.. i polecam internetowe sklepy :)

ja tez wlasnie mam na tylku 42, i tez nosze normalnie 38

nio to widzę że mamy dziewczyny takie same rozmiarki :-p :-p w sumie na allegro jest kilka fajniutkich spodni z tą gumką na brzusio w cenie 70 zł :elvis: :elvis:

Kochana Harsharani rób badania póki możesz jak jesteś w Polsce. Ja jadę w kwietniu ale tylko na tydzień i to w okresie świątecznym.Mam nadzieje,że uda mi się zrobić jakieś badania. No przynajamniej zobaczę się z lekarzem. Zobaczymy co będzie jutro.
Trzymajcie się ciepło Mamusie małych Fasolek. Dobranoc ANiołki

ja jakoś nie moge spac-to znaczy moge ale dopiero kolo 4 rano strasznie sie denerwuje ze bedzie cos zle z dzidzia .jestem teraz u rodzicow (a to 4 godziny samochodem z warszawy) i znowu sie stresuje bo przeczytalam ze na poczatku ciazy nie mozna tak dlugo jezdzic w poniedzialek ide na usg i podobno uslysze serduszko dzidzi wiec czekam. strasznie mnie mdli i nic nie moge jesc i ogolnie wszystko mnie irytuje(delikatnie mowiac):baffled:

reklama
Kochana Harsharani rób badania póki możesz jak jesteś w Polsce. Ja jadę w kwietniu ale tylko na tydzień i to w okresie świątecznym.Mam nadzieje,że uda mi się zrobić jakieś badania. No przynajamniej zobaczę się z lekarzem. Zobaczymy co będzie jutro.
Trzymajcie się ciepło Mamusie małych Fasolek. Dobranoc ANiołki

Wiesz, tylko u mnie jest taki problem ze ja nie mam w ogole polskiego ubezpieczenia. Z racji tego ze pracuje w Anglii, nie przysluguje mi bezplatna sluzba medyczna w Polsce i generalnie to nie wiem jak i za co sie zabrac. Co prawda umowilam sie do innej ginki , ale z kolei co powiem...Ze ja jednorazowo? Chyba bede musiala...

W ogole to leniwy dzien dzisiaj :) Ale zaraz sie zacznie, 2 godziny i wychoze pewnie znow do wieczora...

Do góry