reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Tygrysek skad jestes ?

Matko..paskudnie..u nas tez snieg sie topi..i jeszcze do tego mam problem ze wszystkimi komunikatorami internetowymi i nie moge sie z M. skontaktowac...

reklama
Termin porodu ginek obliczył na 19 września (co ciekawe, wtedy kiedy urodził sie bratanek mojego męża i teściowa :-D), no ale z reguły to sie chyba nie sprawdza.
Wczoraj i dzisiaj powiedzieliśmy najbliższej rodzinie i wszyscy sa zachwyceni i juz sie noe moga doczekac. Ja tez :-)

ja jestem spod Szczecina, no (prawie mam 50 kilometrów), i bylismy z Szymonkiem u mojego brata i tak nam zleciala niedziela jutro znowu poutka 7 rano i do pracy i do przedszkola, coraz bardziej jestem skłonna iść na zwolnienie.
z terminami porotu to faktycznie różnie bywa, mój Szymek miał się urodzić 4 września urodził się 7 w ten sam dzień co rok wcześniej córka mojego brata, teraz szymon jest większy od marcelinki ale to i tak dla mnie są bliźnięta, co z tego że to inny rocznik urodzinki w ten sam dzień

Witajcie ponownie.Krótka przerwa w eterze bo wczoraj mi tak internet chodził,że myślałam,że zwariuje.Ktoś się podłączył pod neta i jak krew z nosa.I w związku z tym nie siedziałam wczoraj.Poza tym miałam starcie z moim panem i taki dzień do duszy...
Jutro mam wizyte u lekarza pierwszego kontaktu .Niestety w Anglii wizyta u ginekologa jest tylko wtedy kiedy dzieje się coś złego.Mam znowu te skurcze w okolicy jajników. Mam nadzieje,że nie jest to wynikiem nerwów wczorajszych i że wszystko jest ok
Pozdrawiam was

Witam wszystkie nowe Mamusie:-)
Dawno tu nie zaglądałam..Ostatnio dużo rzeczy zwaliło mi się na głowę, bardzo przykrych, w związku z czym przestałam nawet n jakiś czas mysleć o swoim 'błogosławionym stanie'. W tamtym tygodniu miałam mdłości, ale już mi przeszły, co mnie trochę niepokoi, bo chyba trochę za krótko trwały.
Poza tym moja najbliższa przyjaciółka jest w szpitalu..Tak się cieszyłyśmy, że w tym samym czasie zostaniemy mamami, a okazało się, że jej jajeczko jest puste:no:
Pozdrawiam Mamusie w ten deszczowy dzień.

witajcie dziewuszki ;-) ;-)

ale beznadziejna pogoda za oknem aż się nie chce nigdzie wychodzić z domku :baffled: ale chyba się przejdę do siostry na pogaduchy bo w domku nudy i nie ma co robić:eek: :eek:

mam pytanie: zapomniał wczoraj wziąść folik czy to mogło zaszkodzić dzidzi ???:confused: :confused: :confused: :confused:

ja tez czasami zapominam brac folik,nie masz sie co martwic,przeciez nie tylko w tabletkach dostarczas kwas foliowy,ale i w jedzeniu,wiec nie boj sie,nic dzidzi zlego nie zrobilas,lepiej zapomniec wzic tabletke niz wzic jakas niepotrzebnie (tak jak ja - ten cholerny ibuprom bedzie sie za mna ciagnal do konca ciazy albo i dluzej:-()

dzieki za pocieszenie :rofl: :rofl: :rofl: a co z tym ibupromem musisz go brać czy brałaś jak jeszcze nie wiedziałaś że jesteś w ciąży ????:confused:

Inez w parcy jesteś czy w domku sobie siedzisz ??

bo Ja w domku i niemam za bardzo co robić :confused: a Ty jak sobie radzisz z nudą ??

reklama
Inez w parcy jesteś czy w domku sobie siedzisz ??

bo Ja w domku i niemam za bardzo co robić :confused: a Ty jak sobie radzisz z nudą ??
Hej Tolka;-)
Ja niestety w pracy, choć jak widać i w niej troche się nudzę:-p
Ogólnie na nudę nie narzekam, a wręcz ostatnio cierpię na brak wolnego czasu i w związku z tym mam wrażenie, że zaniedbuję męża..
A Ty nie pracujesz czy jesteś już może na zwolnieniu? Bo ja sobie chyba niedługo jakieś 'skombinuję' :)

Do góry