reklama
donkat
Fanka BB :)
witam
Justka, oj, ale ta Twoja tesciowa to udana ejst. ja sobie nie wyobrazam, zeby moja wyskoczyla an mnie z takimi tekstami
poodzenia dla Mateuszka w przedszkolu!
mojej gwiazdce sie poprzestawialo i teraz mi troche sie smuci rano w przedszkolu, gdy ma isc do sali z obca pania.
dostalam odpowiedz od p.sekretarz (nie wierzylam, ze w o gogle zapyta prawnika) i zmienilam umowe tak, jak chcialam
dzis P wpadnie do domku przejazdem-fajnie:-)
Agus, Anetka, zdrowka dla maluchow. Julitka dzis tez rano miala nosek zapchany, ale tak na razie niegroznie
Pozdrawiam!
Justka, oj, ale ta Twoja tesciowa to udana ejst. ja sobie nie wyobrazam, zeby moja wyskoczyla an mnie z takimi tekstami
poodzenia dla Mateuszka w przedszkolu!
mojej gwiazdce sie poprzestawialo i teraz mi troche sie smuci rano w przedszkolu, gdy ma isc do sali z obca pania.
dostalam odpowiedz od p.sekretarz (nie wierzylam, ze w o gogle zapyta prawnika) i zmienilam umowe tak, jak chcialam
dzis P wpadnie do domku przejazdem-fajnie:-)
Agus, Anetka, zdrowka dla maluchow. Julitka dzis tez rano miala nosek zapchany, ale tak na razie niegroznie
Pozdrawiam!
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Donka a S na nocowanke,ale jakos mnie nie cieszy to tak jak Ciebie,bo ostatnio zremy sie
My umowy podpisywalismy dopiero wczoraj na zebraniu, 4,50 stawka zywieniowa, 1zl za kazda godzina po 13, 35zl ubezpieczenie, 10zl rytmika
My umowy podpisywalismy dopiero wczoraj na zebraniu, 4,50 stawka zywieniowa, 1zl za kazda godzina po 13, 35zl ubezpieczenie, 10zl rytmika
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam. Jest ktoś?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja jestem tak podgladajacobo gotuje i gotuje i pieke i pieke...
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja troszkę rzeczy na allegro zacznę wystawiać. Okropna dziś pogoda. Nie wychodzę z domu.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
U nas wczoraj bylo zimno, wialo i co chwile lalo. Dzis jest nawet nawet, szykuje sie na wyjscie z praniem
U nas dziś ładnie i to nawet bardzo, ale nie mam płynu do prania ciemnych rzeczy więc nie piorę:-)
Jutro ma być jeszcze ładniej
Jednak ból brzucha nie przeszedł Mai, o 5 wstała rozpalona ze sraczką i rzyganiem ................ teraz jest lepiej, ale do szkoły nie posłałam a co za tym idzie do przedszkola mąłego tez nie dałam.
Właosy mnie wnerwiają tzn ich długośc bo nie chcę juz obcinać ( zapuszczam;-)) i teraz jest najgorzej bo jak wstaje to one wszysdtkie są na baczność
Jakiś obiad muszę zrobić
Jutro ma być jeszcze ładniej
Jednak ból brzucha nie przeszedł Mai, o 5 wstała rozpalona ze sraczką i rzyganiem ................ teraz jest lepiej, ale do szkoły nie posłałam a co za tym idzie do przedszkola mąłego tez nie dałam.
Właosy mnie wnerwiają tzn ich długośc bo nie chcę juz obcinać ( zapuszczam;-)) i teraz jest najgorzej bo jak wstaje to one wszysdtkie są na baczność
Jakiś obiad muszę zrobić
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
AJLOWJJJJUUUUU
Biedna Majka. Biedna mama
Podziel się: