reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam

Justka, oj, ale ta Twoja tesciowa to udana ejst. ja sobie nie wyobrazam, zeby moja wyskoczyla an mnie z takimi tekstami:szok::baffled:
poodzenia dla Mateuszka w przedszkolu!

mojej gwiazdce sie poprzestawialo i teraz mi troche sie smuci rano w przedszkolu, gdy ma isc do sali z obca pania.

dostalam odpowiedz od p.sekretarz (nie wierzylam, ze w o gogle zapyta prawnika) i zmienilam umowe tak, jak chcialam

dzis P wpadnie do domku przejazdem-fajnie:-)

Agus, Anetka, zdrowka dla maluchow. Julitka dzis tez rano miala nosek zapchany, ale tak na razie niegroznie

Pozdrawiam!

Donka a S na nocowanke,ale jakos mnie nie cieszy to tak jak Ciebie,bo ostatnio zremy sie:wściekła/y:
My umowy podpisywalismy dopiero wczoraj na zebraniu, 4,50 stawka zywieniowa, 1zl za kazda godzina po 13, 35zl ubezpieczenie, 10zl rytmika

U nas dziś ładnie i to nawet bardzo, ale nie mam płynu do prania ciemnych rzeczy więc nie piorę:-)
Jutro ma być jeszcze ładniej:-D

Jednak ból brzucha nie przeszedł Mai, o 5 wstała rozpalona ze sraczką i rzyganiem ................ teraz jest lepiej, ale do szkoły nie posłałam a co za tym idzie do przedszkola mąłego tez nie dałam.

Właosy mnie wnerwiają tzn ich długośc bo nie chcę juz obcinać ( zapuszczam;-)) i teraz jest najgorzej bo jak wstaje to one wszysdtkie są na baczność:wściekła/y:
Jakiś obiad muszę zrobić:cool:

reklama
Do góry