reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Aga moze sie okazac,za Majka bedzie miala wziecie,bo nowa kolezanka atrakcyjna. Pamietasz,jak przyszedl ktos nowy do klasy to wszyscy chcieli sie z nim kolegowac? Z reszta Majka jest bardzo madra dziewczynka i da sobie rade:-)

reklama
zwolniło się miejsce w przedszkolu byłam u pani dyrektor się pytac w sprawie mateusza ale są listy rezerwowych rodziców pracujących i najpierw musi po nich podzwonic ale będzie w razie czego miała nas na uwadze więc trzymajcie kciuki żeby się udało:tak:w co prawdę mówiąc wątpię po 10 września mam pytac....
i jak by Mateuszowi udało by się dostac to on by chodził na rano a Ola na popołudnie:rofl2:ale mi to jakoś specjalnie nie zraża:no:

Monia kciuki zacisnięte,

Moje dzieci zadowolone..........oboje:-) a co za tym idzie matka szczęśliwa:-D
Maję zapisałam na świetlicę, od pn-śr ma na 10:45- 15:15 a czt-pt od 8:12................ świetlica jest od 7:30 do 16 ............... teraz tylko praca by sie zdała dla mnie

aaaaaaaaa dziś rano plecak wazył 5kg i Majeczka nie mogła go uniesc, ale jak wróciła połowe mniej wazył, cześć księżek i strój sportowy zostawili w szkole, od połowy wrzesnia beą chodzic na basen na naukę pływania

Witam się w sobotni słoneczny poranek z kawką oczywiście;-) szkoda tylko, że z pracy:crazy: ale cóż jutro mam wolne i wreszcie za tydzień cały wekend:-)
Aga Majka napewno szybko się zaaklimatyzuje w nowym środowisku i zaraz będzie miała mnóstow nowych koleżanek, bo przecież jej się nie da nielubić:tak:
Monia zaciskam mocno kciukasy żeby udało się z przedszkolkiem dla Matiego:tak:

HEJ HEJ
BYŁAM dzisiaj na zebraniu w przedszkolu i uświadomiono mnie że za rok mój syn idzie do szkoły :szok: myślałam że "zerówkę" można zrobić w przedszkolu ale nie 5 -cio latki są objęte proaramem szkolnym i w przedszkolach nie będzie już zerówki bynajmniej u Nas buu ja tu myślałam że mam dwa lata spokój a tu już za rok trzeba myśleć co zrobić z Miśkiem przecież do szkoły chodzi się na różne godziny wiem jest jeszcze świetlica ale tam przecież należy pół szkoły to gdzie jest miejsce na takie maluchy:cool:

witam
Nuśka a to nie jest tak że to przedszkole w szkole będzie tak samo godzinowo jak teraz bądź od 8-13 tylko że będzie się mieścic w szkole???u nas 5-6 latki normalnie uczęszczaja jeszcze do przedszkola w przedszkolu:tak:
Agulka super że dzieci będą mialy basen w ramach szkoly no a plecaki ciężkie jak na takie maluchy.....
Justyna przekaz Mateuszkowi WSZYSTKIEGO NaJLEPSZEGO Z OKAZJI 4 URODZINEK:-):-):-)

a mój Mateusz obudzil sie dzis z gorączką:sorry2:podejrzewam że to jakis wirus bo syn sąsiadki przez weekend tez gorączkowal i jakis slabawy byl a ze mati tam ucieka kilka razy dziennie więc zalapal tego wirusa:wściekła/y:oby teraz nie przeszlo na Olę:dry:a tak dlugo spokój juz byl z tymi choróbskami i znów się zaczyna wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Monia a jak z przedszkolem, macie juz odpowiedz?
Nuska u nas w zerowkach przyszkolnych dzieci sa od 8-13.
Aga Mikolaj nie nosi wszystkich ksiazek, tylko te co maja przedmioty,a i tak pani nie karze np. ksiazek nosic tylko cwiczenia. Niektore ksiazki cyba beda zostawiali w szkole, trampki np. juz maja zostawione.

reklama
Ja dzisiaj jade do Mogilna i Trzemeszna zapytac,ale powiem Wam,ze az mi sie nie chce,bo bardzo mi przykro jak patrze w te rozczarowane male oczki. Pamietacie o bilansie 4latka?

Do góry