reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Raczej nic nie zjadał innego niż my, a nam odpukac nic nie jest.

Nuśka 100 lat szczęścia, miłości, kasy z okazji rocznicy slubu

Adaśko własnie usnął a Maja próbuje:sorry:

A cóż tu tak puściutko:szok: witam sie z pracy o poranku niestety chora:wściekła/y: Tuska mi sprzedała ale ona sie jakoś trzyma i tylko smarczy i pokasłuje za to ja wczoraj gorączka w nocy sie trzy razy przebierałam:szok: i ledwo żyję:wściekła/y: idę zaraz zrobić sobie kawkę;-)
Nuska i my do życzeń się przyłanczamy:-) spóźnione ale szczere 100lat:-)

Przekauzje spoznione zyczenia dla chlopakow. Spoznione, poniewaz nie bylo mnie wczesniej.

Olafku, Stasiu i Damianku, zycze Wam duzo usmiechu, grzecznych rodzicow, fajnych zabawek, ciekawych kolegow i kolezanek i zdrooowka !!

Olafku, Stasiu i Damianku, zycze Wam duzo usmiechu, grzecznych rodzicow, fajnych zabawek, ciekawych kolegow i kolezanek i zdrooowka !!

Również i my się przyłanczamy:-)

Monia jak tam po weselichu?

U nas wszystko wróciło do normy tzn już nikogo nie mam na urlopie:-D i mogę sobie spokjnie zasiąśc przed kompem z kanapkami, w szlafroczku i gorącą herbatką, J na zmianie a dzieci spią

A cóż tu tak puściutko:szok: witam sie z pracy o poranku niestety chora:wściekła/y: Tuska mi sprzedała ale ona sie jakoś trzyma i tylko smarczy i pokasłuje za to ja wczoraj gorączka w nocy sie trzy razy przebierałam:szok: i ledwo żyję:wściekła/y: idę zaraz zrobić sobie kawkę;-)
Nuska i my do życzeń się przyłanczamy:-) spóźnione ale szczere 100lat:-)
u nas jest identycznie .................. ja zdycham a dzieciaki jakoś się trzymają.

Monia no własnie jak weselisko?

Donuś to teraz byłas na tym szkoleniu w Poznaniu>?

wiecie, że akcja PUNKTY ERa się juz kończą i kto nie wykorzysta temu przepadną? My wzielismy głośniki do kompa i słuchawki............ tyele tylko mogliśmy:cool:

Pogoda nam sie poprawila i dobrze,bo jest jakis powod do radosci.
2 powod to taki,ze od czwartku Aska z Amelia sa w PL. Mala czarownica jakies mantry odprawia i glowka potrzasa na "nie" i patrzy mi gleboko w oczy. Chyba chce mnie zahipnotyzowac,bo jest zakochana w moich zlotych kolczykach:-D Rozgadana, usmiechnieta cyganicha mala. Zaczela na kolankach zasowac, za chodzenie nic sie nie bierzeale po tych szeleczkach ma troche czasu jeszcze. Najlepsze jest to,ze Aska tutaj,a szwagra wyrostek zaatakowal i juz jest na oddziale.

Ogolnie nastroj do zadu, nawet nie chce mi sie wlosow pofarbowac.Dzisiaj znowu odbylam pielgrzymke i lipa...

Aneta grzej sie!!
Monia jak wesele? Z przedszkolem cos mowia?

witam

nie Agus, jeszcze nie bylam na szkoleniu, bede 6-7.10. w ten weekend bylam zajeta urodzinkami Julitki.
Justka, to bedzie w Murowanej Golslinie, widze na mapie ze nie tak daleko od Ciebie...

wczoraj wstalam z bolem gardla, pobralam tabletek, na wieczor najdlam sie czosnku, wysmarowalam amolem i dzis juz OK.
cala rodzinka P chora,wiec i nas zaczelo brac.

Julitka o malo sie nie poplakala, jak Ala z Kamilem wyjezdzali od na s wniedziele. jeszcze w poniedzialek pytala, dlaczego Kamilek musila jechac i czemu nie moze mieszkac z nami??????? -oj, zakochana jest w tym Kamilu!!!!

reklama
witam

nie Agus, jeszcze nie bylam na szkoleniu, bede 6-7.10. w ten weekend bylam zajeta urodzinkami Julitki.
Justka, to bedzie w Murowanej Golslinie, widze na mapie ze nie tak daleko od Ciebie...

wczoraj wstalam z bolem gardla, pobralam tabletek, na wieczor najdlam sie czosnku, wysmarowalam amolem i dzis juz OK.
cala rodzinka P chora,wiec i nas zaczelo brac.

Julitka o malo sie nie poplakala, jak Ala z Kamilem wyjezdzali od na s wniedziele. jeszcze w poniedzialek pytala, dlaczego Kamilek musila jechac i czemu nie moze mieszkac z nami??????? -oj, zakochana jest w tym Kamilu!!!!

a ja niedobra e-ciotka nawet życzeń nie złozyłam:zawstydzona/y: Zdrówka dla Julitki, uśmiechu codziennie, mało trosk w maleńkiej główce, szczęśliwego dzieciństwa i pewnie duzo prezentów dostała:tak: Ucałuja od nas Julitkę

A tak w ogóle to prosimy zdjęcia urodzineowe tortów dzieci ( i nie tylko) które juz są po urodzinkach,

u nas ładna pogoda, tzn nie ma wysokiej temperatury, ale słonko świeci

Do góry