reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam sie o poranku:-) ostatnio jestem strasznie zalatana. Na szczęście w pracy już się uspokoiło więc chociaż stąd popisze;-) moja kuzynka wróciła do nas i szukamy dla niej pracy, bo u nich z tym bieda:cool: wczoraj rozwiozłyśmy chyba ze 20 cv:szok: w sumie do mc'donaldsa może iśc od zaraz:tak: ale miałam nadzieję, ze coś załatwimy lepszego. Kumpela z leroy marlin czy jak to się tam pisze:-D;-) ma dzisiaj zabrać jej papiery i iśc do personalnej coś załatwić także może się uda:tak: a jak nie to wyślę ją narazie do tego mc'donaldsa a będziemy szukać dalej:tak: 1200zł w domu mi nie wysiedzi a prawdę mówiąc utrzymanie dodatkowej osoby też kosztuje:sorry: narazie musi się gdzieś zaczepić i wtedy zciągnie jakąś koleżankę:tak: na poczatek zamieszkają u Gochy bo i tak mieszkanie stoi puste a będziemy im czegoś szukać do wynajmu. Także trzymajcie kciuki:-) co poza tym :rofl2: młoda zrobiła dziś pobudkę o 6 rano:szok: i chciała już do przedszkolka:-) bo wreszcie będzie miała od dziś swoje ukochane panie:-D poza tym młoda wreszcie przekonała sie do suszarki i nie robi już cyrków więc wreszcie wybraliśmy się na basen:tak: było super a młoda z Szymkiem tak szalał, że nie mogliśmy wyjść z podziwu:-D ja myślałam, ze się będzie bała a ta wariatka z rozbiegu do głębokiego basenu wskakiwała:szok::-D
Monia taniusie macie to przedszkole:tak: ja za dodatkową godzinę płacę dwa razy tyle co Ty:szok::wściekła/y:
Nuśka jak tam Igorek dzisiaj?Jak Ty sie trzymasz?
Justka zaciskam kciukasy:tak:
Majandra mam nadzieję, że się uda:tak: kciukasy zaciskam:-)

reklama
Justyna MArandra trzymam kciuki żebyście jak najszybciej znalazły zatrudnienie
Monia ale późne godziny ma Olka w przedszkolu za to bardzo tanio te dopłaty
Anecia co do przedszkola to młody był bardzo dzielny przestawił sie imieniem i nazwiskiem i był bardzo zadowolony że zostaje a ja............... no cóż płakałam ale to u mnie standarcik ja juz tak mam pani tylko powiedziała "chodź pomachamy mamie przez okienko" no i pomachali :-):-):-)

Monia no moj przedszkolak to tak jak Twoj... jeszcze licze,ze moze we wrzesniu,czy pazdzierniku zwolni sie jakies miejsce,ale....
Nuska syniu dzielniejszy od mamy:zawstydzona/y::-D
Aneta 1200 to nie malo, z tym,ze nie wiem jak tam godzinowo jest. A Goska gdzie mieszka skoro nie u siebie??

No to super Nuśka:-) brawa dla Igorka:-)
Justyna ja też uważam że 1200 to nie mało:tak: dlatego mówię, że niech idzie jeśli do piątku nikt inny się nie odezwie:tak: od czegoś trzeba zacząć;-) a co do Gochy to po śmierci teścia przenieśli sie do teściowej;-) ba sama by nie utrzymała połowy bliźniaka:no: a to mieszkanie docelowo będą chcieli sprzedać:tak:

Nie pisalam Wam... W lipcu mialam isc na kontrole do gina,ale babka z rejesracji zadzwonila i odwolala,bo pokonczyly sie lekarzom kontrakty, miedzy innymi mojej i mam zadzwonic w polowie sierpnia. No to dzwonie i dupa, nie ma kontraktu. Stwierdzilam,ze nie dam 100 za kontrole i recepte. Umowilam sie w Mogilnie, nie czekalam za lekarzem do ktorego chodzilam wczesniej i umowilam sie do babeczki. Gadu gadu, pierdu pierdu...po torblieli ani sludu,a w zwiazku z tym,ze jestem obciazona genetycznie to ona bez konsultacji w poradni chorob piersi tabsow mi nie da. Noz kurna mol... no i chcial nie chcial wydzwaniam na Bydgoszcz i probuje sie umowic, oczywiscie z marnym skutkiem jak na razie

Justyna wrrrrrr z tymi lekarzami i ich kontraktami:wściekła/y:
Aneta pewnie się cieszysz że kuzynka przyjechala no a 1200 to fajna stawka :tak:

Ola w przedszkolu a Mateusz oczywiście zrobil histerię bo też chcial zostac w przedszkolu ustawil się w parach z dziecmi i machal mi mówiąc pa pa mamo :-Dno i jak go wzielam to koniec swiata plakal wyrywal sie nie chcial isc do domu:no:calą drogę do domu musialam go niesc i darl sie wnieboglosy..........

Biedny Mateuszek:sorry::-( ja też uważam że to niezła stawka:tak: no fakt, ze trochę przerąbany system zmianowy bo otwierają o 6 a zamykają o 24 no ale cóż od czegoś trzeba zacząć:tak: może akurat uda sie i znajdziemy coś lepszego ale w domu mi przecież nie będzie siedzieć skoro może iść od zaraz do pracy i za miesiąc wziąć pierwszą pensje:tak:

reklama
Do góry