Witam sie o poranku:-) ostatnio jestem strasznie zalatana. Na szczęście w pracy już się uspokoiło więc chociaż stąd popisze;-) moja kuzynka wróciła do nas i szukamy dla niej pracy, bo u nich z tym bieda wczoraj rozwiozłyśmy chyba ze 20 cv w sumie do mc'donaldsa może iśc od zaraz ale miałam nadzieję, ze coś załatwimy lepszego. Kumpela z leroy marlin czy jak to się tam pisze;-) ma dzisiaj zabrać jej papiery i iśc do personalnej coś załatwić także może się uda a jak nie to wyślę ją narazie do tego mc'donaldsa a będziemy szukać dalej 1200zł w domu mi nie wysiedzi a prawdę mówiąc utrzymanie dodatkowej osoby też kosztuje narazie musi się gdzieś zaczepić i wtedy zciągnie jakąś koleżankę na poczatek zamieszkają u Gochy bo i tak mieszkanie stoi puste a będziemy im czegoś szukać do wynajmu. Także trzymajcie kciuki:-) co poza tym młoda zrobiła dziś pobudkę o 6 rano i chciała już do przedszkolka:-) bo wreszcie będzie miała od dziś swoje ukochane panie poza tym młoda wreszcie przekonała sie do suszarki i nie robi już cyrków więc wreszcie wybraliśmy się na basen było super a młoda z Szymkiem tak szalał, że nie mogliśmy wyjść z podziwu ja myślałam, ze się będzie bała a ta wariatka z rozbiegu do głębokiego basenu wskakiwała
Monia taniusie macie to przedszkole ja za dodatkową godzinę płacę dwa razy tyle co Ty
Nuśka jak tam Igorek dzisiaj?Jak Ty sie trzymasz?
Justka zaciskam kciukasy
Majandra mam nadzieję, że się uda kciukasy zaciskam:-)
Monia taniusie macie to przedszkole ja za dodatkową godzinę płacę dwa razy tyle co Ty
Nuśka jak tam Igorek dzisiaj?Jak Ty sie trzymasz?
Justka zaciskam kciukasy
Majandra mam nadzieję, że się uda kciukasy zaciskam:-)