Witam.
Siedzę dziś sama i w domu i mam ambitny plan wysprzątać całe mieszkanie. Kto mi pokibicuje?
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Witam.
Ja równiez wziełabym każda robotę oby tylko była do 16
:-(
U nas spoko, Adaśko zadowolony z nowego przedszkola , Maja wczoraj na rozpoczeciu miała pierwszego zonka
od czerwca były mówione i na liście była w klasie 1b i to z jedną jedyną, najlepsza kolezanka z przedszkola, inne dzieci sie znają tylko te dwie sierotki poszły do szkoły nie w tym rejonie co było przedszkole, no , ale............... Pani dyrektor wyczytuje listy klas a Mai nie ma w kl. Ib................. ryk, lament, nerwy, szok................ okazało się że przenieśli ja do klasy nie wiem jak to nazwac............ klasy dzieci ambitnych , wybranych
tzn z zainteresowaniami ( taniec, akrobatyka, muzyka itp..) , które już umieją czytac itp.............
Przyznam sie szczerze, że w czerwcu poslzismy do pani dyrektor na wywyaidy czy taka klasa istnieje, jak wogóle są dzielone dzieci do klas............ no i wczoraj okazało się że jeszcze raz przejżeli Mai kartę z przedszzkola i zdecydowali że przeniosą ja do "innych" ................. może i dobrze, może i źle, nie wiem sama, ale już nie chcielismy odkręcać tego, bo w końcu sami poszliśmy i tj nieświadomie ingerowalismy u ani dyrektor w tej sprawie.
W sumie przyjaciółki zostały rozdzielone a płacz był niesamowity obu dziewczynek.
Wieczorem już Maja by szczesliwa, juz nie myslała o tym, pogadała z psiapsółka przez telefon, umówiły się że na przerwach będą razem, ( klasy mjaą obok siebie) no i na świetlicy tez będa razem.
Dzis kiedy odprowadziłam ja pod klasę i cos tam jej jeszcze tłumaczę , ona mi na to : mamus idź juz sobie
, dzielna moja królewna, mam nadzieje że szybko zaklimatyzuje sie wśród całkiem nieznanych dzieci, może byc trudno bo tamci sie znają juz kilka lat
Trzymam kciuki za poszukujących pracy, ja juz jobla dostaje, ale to inny temat........
Aneta mam nadziję, że przekonasz kuzynkę, by nie słuchała mamy
Donuś jak Julitka?
Nuska brawa dla Igorka
Przez te wakacje odwykłam od kompa, ale mysle wrócić
Sorki za składnie itp......... ale nie czytałam tego co napisałam