reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
no to i ja się przywitam:-)
dzieci poszły do koleżanki a ja własnie dopiłam kawkę i chyba wezmę się za okna :tak:
oj jak te wakacje szybko przeleciały:-(u nas już w środę mają rozpoczęcie w przedszkolu a od czwartku już normalnie będą chodzic....

my mamy we czwartek zebranie dla rodzicow, a dzieci ida po raz pierwszy w piatek. Julitka dzis rano ze smutkiem mowila, ze nie chce isc:szok:, ale jak powiedzialam, ze beda mieli maly basen z kulkami, to od razu zmienila zdanie:-D:-D

Donkat cos ta babeczka kombinuje przecież to co składałyśmy na początku marca/kwietnia to były deklaracje więc w czym problem umowy jeszcze nie podpisałaś prawda??
Bo u Nas jest tak że umowy dopiero teraz będziemy podpisywać i teraz właśnie jest czas żeby to zmienić i ja właśnie się zastanawiam ile godzin podać bo jak się spóźnisz z odebraniem choćby o 5 minut to są od razu kary i nie wiem czy nie lepiej asekuracyjnie właśnie podać tą godzinę więcej ???
A ile u was się płaci za godzinę ???Pytam z ciekawości bo wiem że są różne stawki w zależności od miejscowości

no to i ja się przywitam:-)
dzieci poszły do koleżanki a ja własnie dopiłam kawkę i chyba wezmę się za okna :tak:
oj jak te wakacje szybko przeleciały:-(u nas już w środę mają rozpoczęcie w przedszkolu a od czwartku już normalnie będą chodzic....

A właśnie jak to w końcu jest u Ciebie Mateuszek się dostał czy nie???

Dziewczyny dziękuję za życzenia urodzinowe dopiero się doczytałam bo byłam na malutkim urlopie

Asia
wrzuć fotki domku na zamkniętym nie bądź taka

Anecia a co u Was ? jak Natalcia chętnie chce wracać do przedszkola???Ja to trochę się boję że u Nas będzie płacz tzn pierwszego dnia to ja raczej o siebie się obawiam ale boję się że będzie tak że młody stwierdzi że on juz na drugi dzień nie idzie i koniec:sorry:

Dobra spadam sama ze soba nie będę pisać dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Ale zimno dzisiaj u nas, 16 stopni, brrrr jesien pachnie
Blok zaczeli nam ocieplac i przy tym wietrze mamy juz snieg od styropianu, za to nie mamy tv,bo rusztowanie przecielo nam sygnal. Mamy nowy balkon:-) a na balkonie taka stara antene, ktora sciaga az typ1 i to z przerwami,bo jak ktos przejdzie lub przejedzie saamochod to ucieka,a tu jeszcze tyle roboty przed nimi.
podpisalismy umowe przedwstepna w piatek na nasz domek:-) Szukam pracy i szukam i suzkam... Juz rzygac mi sie chce tym bardziej,ze wiem,ze jest on niezbedna zebysmy wogole kredyt dostali.

Jak robicie urodzinki to tort i kawa,czy cos jeszcze?

reklama
A ja już od wczoraj bezrobotna. Znalazłam ofertę dla siebie, wykształcenie akurat pasuje, bo w ognisku wychowawczym, ale praca od 12 do 20 na Powiślu, czyli dobra godzina jazdy. Nie zdecydowałam się.

Justyna, ja robiłam obiad również.

Do góry