reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja w ten nawet ładny dzień.

Powoli wracamy do normalności czyli J wrócił dzis do pracy po urlopie, ale mam jeszczę tatę przez 2 tygodnie a potem może na tydzień mama przyjedzie.
Dla Maciusia dużo zdrówka
Nuska dużo kasy , zadowoloenia z chłopaków i żadnych kłopotów życze z okazji urodzin.

Pozdrawiam

reklama
witam

wczoraj bylismy na 40tej rocznicy slubu tesciow. Julitka nie mogla zalapac i myslala, ze dziadkowie beda miec koeljne weslee:-D:-D:-D:-D

Nusia,w te 18-naste urodziny zycze Ci tak kochanej rodzinki jaka masz, aby Twoi chlopcy Cie na rekach nosili., w pracy mniej stresu, na twarzy nieniknacego usmiechu....

jak planujecie zrobic urodzinku dzieciom?
myslalam, zeby zrobic tez male przyjecie dla kolezanek/kolegow niunki, ale nie jestem do konca pewna...

Pozdrawiam babeczki!

Ostatnia edycja:
Donuś ja jeżeli pogoda dopisze (a ponoć wrzesień ma być piękny:baffled:) to młodej urodziny zrobię na działce;-) a jeśli nie to będą w domku i tylko w najbliższym gronie:tak: bo kasą nie będę smierdzieć tuż przed weselem więc wszelkie sale zabaw odpadają w tym roku:sorry:

Padam na pysk:sorry: jednak najgorsza jest opcja pójścia na urlop w sezonie jako pierwsza:eek: potem rypie przez reszte a inne odpoczywają:eek: chyba się starzeję, bo jakoś nie przypominam sobie żebym poprzednimi latami tak odczuwała zmęczenie:no: a zapiernicz jest masakryczny:wściekła/y: o ile jeszcze Marty urlop jakoś zleciał, to Agi mi się dłuży okrutnie i daje coraz bardziej popalić:-(
Majandra no i jak?

Ostatnia edycja:
Witam się o poranku:-) idę zaraz nastawić ekspres i zabieram się ambitnie za chałupe:tak: ciekawe ile z tego co zaplanowałam zrealizuje:baffled::-D
Miłego dnia kobitki:-)

witam ja dziś mam dzień gościowy :-)najpierw przyjedzie siostrzenica D z chlopakiem na rowerach i pewnie zostaną na obiadku a później ma przyjechac mój brat z rodznką i mamą:-)basen dzis bedzie ciągle w użytku:-D
jadę po ,ięsko do sklepu bo jak wrócę to jeszcze muszę podlogi przeleciec ciasta mi się piec nie chcialo więc biedronka upiekla za mnie babke;-):-D
Donkat ja robię Mateuszowi urodziny normalnie w domku tak jak zwykle i tylko dla rodziny:tak:
MAjandra no nie trzymaj nas tak w niepewności pisz co i jak....
Agulka dlugo mialas tego męza na urlopie.........

Oli wczoraj z pomocą Mateusza wypadl pierwszy ząbek i najpierw by placz bo krew itd. ale jak przypomnialam jej o zębowej wróżce to biegaą szczęsliwa że wypadl jej ząb:-D

Ja tak czuje,ze u Majandry nie po jej mysli i stad ta cisza:-(

Monia to wesoly dzien sie zapowiada:-)
My wczoraj zaszalelismy i po 19 jechalismy do kumpla z liceum na kawke, wrocilismy przed 23. Jutro przyjezdza moja psiapsiola, najpierw obrobimy golabki,a pozniej na plaze. Taki jest plan,ale zobaczymy,bo jak S zjedzie przypadkiem to musimy skoczyc do Trzemeszna podpisac umowe domkowa:-)
Dopijam kawke i ide gruszki robic. Na szczescie ciut chlodniej jest niz wczoraj

Donus ja tez robie urodzinki w domu, kawka, tort lody dla najblizszych. Moze chrzestny w tym roku zawita. Przynajmniej na weselu deklarowal sie,ze tak. Aska tez z Amelia bedziebo 8 przylataja:-)

Ostatnia edycja:
witam

oj, sporo roboty dzis mialam, w koncu troche odpoczynku. wszyscy chcieli ode mnie wszystko w jednym czasie:baffled:

po pracy jade z mala do L'eclerca. rozejrze sie w rybkach i podpytam ja, czy nadal chce...

trzeba kupic juz ciapy do przedszkola...
no wlasnie a propos przedszkola, to musze sie wybrac do gminy do p.sekretarz. jak sie okazalo u nas tez sie placi teraz za godzine, stawka:2zl. ja deklarowalam, ze niunka bedzie 10godz-to bylo w kwietniu. teraz mi potrzeba 9godz. i nie widze celu placic za te dodatkowwa godzine, gdy jej nie wykorzystam. zaoszczedze ok.50zl/m-c, a to dla mnie duzo, tym bardziej, ze w skali roku uzbiera sie wieksza sumka. jednak p.dyr powiedziala, ze musze to uzgodnic z p.sekretarz, chcoc szansa jest mala, bo tylko (niby) ja zglaszam taki problem.

Monia, te dziewczynki ot chyba takie male panikary sa, bo Julitka jak zobaczy krew to tez nagle ja tak strasznie boli i placzu co nie miara!!!:-D:-D

Aneta, z tym urlopem to pomyslalam idnetycznie. ja juz zapomnialam, ze bylam, a ludzie dopiero ida i wracaja wypoczeci:-p

Justka, fajnie, ze dosc czesto sie widujecie z siostra, mimo odleglosci
Obaiwam sie wlasnie, ze dlatego Majandra sie nie odzywa:-(

u nas problemy z grobem Mamy. oj, juz mam dosc tego kamieniarza i jego roboty!!!!!

Witam
Justyna milego plażowania z psiapsiólą no a goąbki jak zrobicie to podrzucie mi kilka na obiad ;-)
Donkat co macie za probleby z grobem?
Majandra ???
Asia cześc fajnie że zajrzalaś na momencik napisz co u was jak dzieci ,domek no i jak ty się czujesz?
idę nastawic wode na kawę.........

reklama
Do góry