reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Monia to jeszcze sprzedac Mateusza i hulaj duszo piekla nie ma;-)
My dlugi weekend mielismy w domu. W sobote S rozwaalal do konca sciany w chlewiku ktory docelowo ma byc przerobiony na garaz,ale to chyba juz nie my. W niedziele byla u nas S kuzynka z rodzinka,a w poniedzialek po kosciele pojechalismy do laasu,ale jest tak sucho,ze nawet trujacych grzybow nie ma. Dzisiaj ambitnie zrobilam surowke do sloikow, wlasnie sie gotuja. Jutro mamy jechac do mamy na nocowanke,a w czwartek o 6 wyruszamy na caly dzien na plaze. Do Stegny:-)
My dlugi weekend mielismy w domu. W sobote S rozwaalal do konca sciany w chlewiku ktory docelowo ma byc przerobiony na garaz,ale to chyba juz nie my. W niedziele byla u nas S kuzynka z rodzinka,a w poniedzialek po kosciele pojechalismy do laasu,ale jest tak sucho,ze nawet trujacych grzybow nie ma. Dzisiaj ambitnie zrobilam surowke do sloikow, wlasnie sie gotuja. Jutro mamy jechac do mamy na nocowanke,a w czwartek o 6 wyruszamy na caly dzien na plaze. Do Stegny:-)
Witam z kawką oczywiście:-) zawiozłam małą do przedszkola, zatankowałam autko i pojechałam na zakupy a to dopiero początek dnia:-) zaraz biorę się za leczo do słoików i fasolkę jak się z tym uwinę to prędka to spadam na działkę posmażyć troche tyłek;-)
Justyna super plany:-) też bym poplażowała
Monia jak tam dziś już bez nerwów mam nadzieję?a co do egzaminu oblała sierota jedna na placyku z jednej strony jej współczuje a z drugiej nie wiem jak można za 9 razym przewrócić słupek
Majandra trzymam kciukasy:-) daj znać jak się odezwą bo już się tej środy doczekać nie mogłam;-)
Justyna super plany:-) też bym poplażowała
Monia jak tam dziś już bez nerwów mam nadzieję?a co do egzaminu oblała sierota jedna na placyku z jednej strony jej współczuje a z drugiej nie wiem jak można za 9 razym przewrócić słupek
Majandra trzymam kciukasy:-) daj znać jak się odezwą bo już się tej środy doczekać nie mogłam;-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam i ja:-)ahh sloneczko robi swoje i dziś mam wysmienity humor,spalismy z Mateuszem do 10i dziś w planach pluskanie w basenie:-):-):-)
Aneta tylko nie spal sie za bardzo;-)
Justyna super plany
Majandra i jak jest juz odpowiedz?
no i teraz dla naszego pierwszego 4latka Maciusia wszystkiego najlepszego,dużo uśmiechu na buzi, posłusznych rodziców, dużo prezentów, super imprezki i wszystkiego naj naj naj:-)
Aneta tylko nie spal sie za bardzo;-)
Justyna super plany
Majandra i jak jest juz odpowiedz?
no i teraz dla naszego pierwszego 4latka Maciusia wszystkiego najlepszego,dużo uśmiechu na buzi, posłusznych rodziców, dużo prezentów, super imprezki i wszystkiego naj naj naj:-)
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Dzięki za życzonka dla Maciusia :-)
Nadal nie mam odpowiedzi. Zastanawiam się czy powinnam sama zadzwonić?
Nadal nie mam odpowiedzi. Zastanawiam się czy powinnam sama zadzwonić?
Majandra Ty się nie zastanawiaj tylko zadzwoń i przekaż Maciusiowi życzonka również od nas:-) wielu radości i spełnienia wszelkich marzeń no i najważniejsze dużo zdrówka:-) a wogóle masakra nasze dziecie mają już 4 lata a ja ciągle mam wrażenie że wczoraj w ciąży byłam
reklama
donkat
Fanka BB :)
witam
u nas w koncu ladne lato.
smutno mi dzis bez niunki
bylam w nowym przedszkolu an podpisaniu umowy. jejku, jak tam teraz pieknie! az sie serce raduje, ze dzieci bede maialy tak wspaniale warunki. nie mowie na razie Julitce, ze w kazdej sali jest basen z kulkami, bo juz od jutra by chciala tam isc.
podobniez weszla jakas ustawa i zmienila sie olata. chyba cos podobengo, jak u Anety, ze jak dziecko zostaje dluzej, niz rodzic zadeklaruje, to sie placi kare 10zl/godz. ja zadeklarowalam niunke na 10godz, ale chyba niepotrzebnie. jesli bede wiecej placila, niz za 9godz, to zmienie.
Majandra, wiadomo cos?
my sie rowniez dolaczamy do zyczen
u nas w koncu ladne lato.
smutno mi dzis bez niunki
bylam w nowym przedszkolu an podpisaniu umowy. jejku, jak tam teraz pieknie! az sie serce raduje, ze dzieci bede maialy tak wspaniale warunki. nie mowie na razie Julitce, ze w kazdej sali jest basen z kulkami, bo juz od jutra by chciala tam isc.
podobniez weszla jakas ustawa i zmienila sie olata. chyba cos podobengo, jak u Anety, ze jak dziecko zostaje dluzej, niz rodzic zadeklaruje, to sie placi kare 10zl/godz. ja zadeklarowalam niunke na 10godz, ale chyba niepotrzebnie. jesli bede wiecej placila, niz za 9godz, to zmienie.
Majandra, wiadomo cos?
my sie rowniez dolaczamy do zyczen
Podziel się: