reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia to jeszcze sprzedac Mateusza i hulaj duszo piekla nie ma;-)

My dlugi weekend mielismy w domu. W sobote S rozwaalal do konca sciany w chlewiku ktory docelowo ma byc przerobiony na garaz,ale to chyba juz nie my. W niedziele byla u nas S kuzynka z rodzinka,a w poniedzialek po kosciele pojechalismy do laasu,ale jest tak sucho,ze nawet trujacych grzybow nie ma. Dzisiaj ambitnie zrobilam surowke do sloikow, wlasnie sie gotuja. Jutro mamy jechac do mamy na nocowanke,a w czwartek o 6 wyruszamy na caly dzien na plaze. Do Stegny:-)

Witam z kawką oczywiście:-) zawiozłam małą do przedszkola, zatankowałam autko i pojechałam na zakupy a to dopiero początek dnia:-) zaraz biorę się za leczo do słoików i fasolkę jak się z tym uwinę to prędka to spadam na działkę posmażyć troche tyłek;-)
Justyna super plany:-) też bym poplażowała:baffled:
Monia jak tam dziś już bez nerwów mam nadzieję?a co do egzaminu oblała sierota jedna na placyku:wściekła/y: z jednej strony jej współczuje a z drugiej nie wiem jak można za 9 razym przewrócić słupek:eek:
Majandra trzymam kciukasy:-) daj znać jak się odezwą:tak: bo już się tej środy doczekać nie mogłam;-)

witam i ja:-)ahh sloneczko robi swoje i dziś mam wysmienity humor,spalismy z Mateuszem do 10:cool:i dziś w planach pluskanie w basenie:-):-):-)
Aneta tylko nie spal sie za bardzo;-)
Justyna super plany :tak::tak::tak::tak:
Majandra i jak jest juz odpowiedz?
no i teraz dla naszego pierwszego 4latka Maciusia wszystkiego najlepszego,dużo uśmiechu na buzi, posłusznych rodziców, dużo prezentów, super imprezki i wszystkiego naj naj naj:tak::tak::-)

Majandra Ty się nie zastanawiaj tylko zadzwoń:tak: i przekaż Maciusiowi życzonka również od nas:-) wielu radości i spełnienia wszelkich marzeń no i najważniejsze dużo zdrówka:-) a wogóle masakra nasze dziecie mają już 4 lata:szok: a ja ciągle mam wrażenie że wczoraj w ciąży byłam:zawstydzona/y:

Majandra rowniez od nas zloz zyczenia dla Maciusia.

Przy oazji sie zameldowalam:)
U nas wszystko po staremu.

Witam się już po kawce z pracy;-) u nas też piękny dzionek się zapowiada a ja w pracy:crazy: idę zaraz posprzątać po śniadaniach, a nie chce mi się okrutnie:sorry2:
Majandra dzwoniłaś?

reklama
witam

u nas w koncu ladne lato.

smutno mi dzis bez niunki

bylam w nowym przedszkolu an podpisaniu umowy. jejku, jak tam teraz pieknie! az sie serce raduje, ze dzieci bede maialy tak wspaniale warunki. nie mowie na razie Julitce, ze w kazdej sali jest basen z kulkami, bo juz od jutra by chciala tam isc.
podobniez weszla jakas ustawa i zmienila sie olata. chyba cos podobengo, jak u Anety, ze jak dziecko zostaje dluzej, niz rodzic zadeklaruje, to sie placi kare 10zl/godz. ja zadeklarowalam niunke na 10godz, ale chyba niepotrzebnie. jesli bede wiecej placila, niz za 9godz, to zmienie.

Majandra,
wiadomo cos?

no i teraz dla naszego pierwszego 4latka Maciusia wszystkiego najlepszego,dużo uśmiechu na buzi, posłusznych rodziców, dużo prezentów, super imprezki i wszystkiego naj naj naj:tak::tak::-)

my sie rowniez dolaczamy do zyczen

Do góry