reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat jeżeli zmieniło się tak jak u nas a tak mi to wygląda to na bank będzie Ci więcej wychodzić:wściekła/y: bo masz 5 godzin darmo a kolejne 5 płacisz jakoś 2,72 co w skali miesiąca daje Ci prawie 300zł a do tego musisz jeszcze doliczyć stawke żywieniową:wściekła/y: no chyba że u Was taniej liczę za godzine:baffled:

reklama
nasza dyrektorka mi dokladnie nic nie wyjasniala, tylko wspomniala, ze sie zminilo czesne, ze podorzalo gdzies o 40zl m-cznie bo weszla nowa ustawa. dopieor w domu skojarzylam to z tym, co bylo u Was, bo w umowie byly zaznaczone te kary. nie mam wyszczegolnione ile sie placi, za ilugodzinny pobyt w przedszkolu. wiem tylko, ze stawka zywieniona spadla z 6,8zl do 4,5, wiec jesli czesne jest drozsze o 40zl, to jedno wejdzie w drugie i na to samo wyjdzie

No na jedno by Ci wyszło jakby Julitka był 9 godzin ale przy 10 godzinach będzie drożej podejrzewam:dry: lepiej dobrze się wypytaj:tak: u mnie też w umowie nie było dokładnie określone ile za tą godzine ale później jakoś to tam wyliczałyśmy;-) i wyszło właśnie jakoś 2,70 z jakimiś groszami:tak:

drogie u was te dodatkowe godziny:baffled:u nas jesli dobrze pamiętam to w zeszłym roku byla 1zl a w tym roku ma byc ok 1.5-1.70

witam w piątkowy poranek oj coś slabo się udzielacie:baffled:
ja zaraz zabieram się za sprzątanie a resztę dnia spędzimy z mateuszem w basenie:-)

Melduję się żeby nie było ze się nie udzielam:-p;-):-D dzisiaj dzień warita od rana w biegu. Odwieźliśmy dzisiaj moją kuzynkę i jakoś pusto i smutno w domu się zrobiło:-( M czyta młodej właśnie bajke a ja zaraz idę się kąpać no i jutro do pracy:wściekła/y:

Witam.

Niestety nie udało się. :no::-(

Ale w poniedziałek idę na rozmowę do innego przedszkola. :-) I tu się przypadkowo okazało się, że właścicielka przedszkola jest mamą byłego ucznia J :-D Nie omieszkam o tym napomknąć :laugh2:

Wypowiedzenie złożyłam. Jutro jestem ostatni dzień, urlop i jestem wolna. Huuurrraaa!!! :-):-):-)

Majandra szkoda że sie nie udało ale może tym razem się uda:tak:a jak tam po urodzinach Maciusia? impreza była? co fajnego Maciuś dostał?

Nuśka Wszystkiego Najlepszego W Dniu Urodzin dużo szczęścia ,zdrówka, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń :tak::tak::tak:

Witam w słoneczny poranek:-) aż szkoda że w pracy:baffled: wreszcie mamy jakąś normalną letnią pogodę od kilku dni aż chce się żyć:-) wczoraj calutki dzień na działeczce z moczeniem tyłków w basenie:-)
Nuśka Wszystkiego Najlepszego W Dniu Urodzin dużo szczęścia ,zdrówka, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń :tak::tak::tak:

Również i od nas najlepsze życzonka:-) 100lat kochana:-)

Majandra szkoda, że się nie udało:-( ale trzymam kciukasy aby dzisiaj poszło lepiej:-) powodzenia:-) i koniecznie daj znać jak poszło:tak:

reklama
Witam
u nas tez pięknie:-):-):-)ale z moimi humorami cos ostatnio nie bardzo wszystko i wszyscy mmie wkurzają:wściekła/y:to teściowa powiedziala ze przytylam,to że znów jak zwykle ostatni się o czyms dowiadujemy...ahhh szlo by tego wymieniac......albo ja jestem jakas nie ten tego albo nie wiem juz co:baffled:brakuje mi ostatnio towarzystwa , jakiejs osoby zeby siąsc i sie wygadac,poplotkowac ,pośmiać się....

Do góry