Donkat jeżeli zmieniło się tak jak u nas a tak mi to wygląda to na bank będzie Ci więcej wychodzić bo masz 5 godzin darmo a kolejne 5 płacisz jakoś 2,72 co w skali miesiąca daje Ci prawie 300zł a do tego musisz jeszcze doliczyć stawke żywieniową no chyba że u Was taniej liczę za godzine
reklama
donkat
Fanka BB :)
nasza dyrektorka mi dokladnie nic nie wyjasniala, tylko wspomniala, ze sie zminilo czesne, ze podorzalo gdzies o 40zl m-cznie bo weszla nowa ustawa. dopieor w domu skojarzylam to z tym, co bylo u Was, bo w umowie byly zaznaczone te kary. nie mam wyszczegolnione ile sie placi, za ilugodzinny pobyt w przedszkolu. wiem tylko, ze stawka zywieniona spadla z 6,8zl do 4,5, wiec jesli czesne jest drozsze o 40zl, to jedno wejdzie w drugie i na to samo wyjdzie
No na jedno by Ci wyszło jakby Julitka był 9 godzin ale przy 10 godzinach będzie drożej podejrzewam lepiej dobrze się wypytaj u mnie też w umowie nie było dokładnie określone ile za tą godzine ale później jakoś to tam wyliczałyśmy;-) i wyszło właśnie jakoś 2,70 z jakimiś groszami
Melduję się żeby nie było ze się nie udzielam;-) dzisiaj dzień warita od rana w biegu. Odwieźliśmy dzisiaj moją kuzynkę i jakoś pusto i smutno w domu się zrobiło:-( M czyta młodej właśnie bajke a ja zaraz idę się kąpać no i jutro do pracy
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam.
Niestety nie udało się. :-(
Ale w poniedziałek idę na rozmowę do innego przedszkola. :-) I tu się przypadkowo okazało się, że właścicielka przedszkola jest mamą byłego ucznia J Nie omieszkam o tym napomknąć
Wypowiedzenie złożyłam. Jutro jestem ostatni dzień, urlop i jestem wolna. Huuurrraaa!!! :-):-):-)
Niestety nie udało się. :-(
Ale w poniedziałek idę na rozmowę do innego przedszkola. :-) I tu się przypadkowo okazało się, że właścicielka przedszkola jest mamą byłego ucznia J Nie omieszkam o tym napomknąć
Wypowiedzenie złożyłam. Jutro jestem ostatni dzień, urlop i jestem wolna. Huuurrraaa!!! :-):-):-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Majandra szkoda że sie nie udało ale może tym razem się udaa jak tam po urodzinach Maciusia? impreza była? co fajnego Maciuś dostał?
Nuśka Wszystkiego Najlepszego W Dniu Urodzin dużo szczęścia ,zdrówka, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń
Nuśka Wszystkiego Najlepszego W Dniu Urodzin dużo szczęścia ,zdrówka, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń
Witam w słoneczny poranek:-) aż szkoda że w pracy wreszcie mamy jakąś normalną letnią pogodę od kilku dni aż chce się żyć:-) wczoraj calutki dzień na działeczce z moczeniem tyłków w basenie:-)
Również i od nas najlepsze życzonka:-) 100lat kochana:-)
Majandra szkoda, że się nie udało:-( ale trzymam kciukasy aby dzisiaj poszło lepiej:-) powodzenia:-) i koniecznie daj znać jak poszło
Również i od nas najlepsze życzonka:-) 100lat kochana:-)
Majandra szkoda, że się nie udało:-( ale trzymam kciukasy aby dzisiaj poszło lepiej:-) powodzenia:-) i koniecznie daj znać jak poszło
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam
u nas tez pięknie:-):-):-)ale z moimi humorami cos ostatnio nie bardzo wszystko i wszyscy mmie wkurzająto teściowa powiedziala ze przytylam,to że znów jak zwykle ostatni się o czyms dowiadujemy...ahhh szlo by tego wymieniac......albo ja jestem jakas nie ten tego albo nie wiem juz cobrakuje mi ostatnio towarzystwa , jakiejs osoby zeby siąsc i sie wygadac,poplotkowac ,pośmiać się....
u nas tez pięknie:-):-):-)ale z moimi humorami cos ostatnio nie bardzo wszystko i wszyscy mmie wkurzająto teściowa powiedziala ze przytylam,to że znów jak zwykle ostatni się o czyms dowiadujemy...ahhh szlo by tego wymieniac......albo ja jestem jakas nie ten tego albo nie wiem juz cobrakuje mi ostatnio towarzystwa , jakiejs osoby zeby siąsc i sie wygadac,poplotkowac ,pośmiać się....
Podziel się: