reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Melduje tylko, że żyje, ale ledwo:eek: w pracy masakra bo długi wekend:baffled: ogólne szaleństwo a i tyle nerwów i stresu co dziś miałam to przez cały rok na recepcji nie zaliczyłam:no: ale dziś już padam na ryj więc może jutro opiszę ciężkie przypadki;-) pa i miłego wekendu kochane:-)
Majandra to zaciskam kciukasy dalej do środy:tak:
Monia Tuska już na szczęście bez płaczu:tak: a co do 18-nastaki to myślę, ze 200zł to już max:tak:
Justka szacun dla Twoich talentów kulinarnych:szok::tak: ja wżyciu bym nawet nie przymierzała się do takich wymyślnych tortów:zawstydzona/y:

zyjemy:tak:Aneta co to za ciężkie przypadki miałas?

ja dziś chodze zla ak osa:wściekła/y:wziełam 2 tabletki uspokajające ale nic nie pomogły:no:

Monia to było jakieś prawo serii:wściekła/y: najpierw zjawili mi się goście którzy twierdzili, że rezerwowali 2 pokoje dwuosobowe, a ***** prawda bo to była moja rezerwacja, a ja miałam oprócz jednego pokoju dla nich wolny tylko jeden apartament i to tylko na jedną noc:wściekła/y: a potem wieczorem zjawiła mi się baba z potwierdzeniem przelewu, ze ona wpłaciła zaliczke i ma u nas rezerwacje od 12 do 15, a my jej rezerwacje wykreśliłysmy bo nie można było się dodzwonić żeby potwierdzić a zaliczki nie było. Okazało sie, ze szefowej umknęła ta zaliczka jak nam podawała:wściekła/y: także jazda bez trzymanki wogóle to ten wekend dał mi tak popalić, że aż muszę na wagę stanąć bo chyba ze 3 kilo w dół poleciałam:szok: ciągła bieganina góra dół i tak w kółko:wściekła/y: padam już na pyszczek, a tu Aga idzie na urlop i trzeba będzie ****ć co drugi dzień:wściekła/y:
A Tobie co się stało żeś taka wściekła?

no to niezłą jazdę miałas:sorry2:
a mi w sumie nic się nie stało a nerwuje się o byle pierdoły:eek:jakiś psycholog chyba by się na te moje nerwy przydał:dry:

A co Wy tak się tylko meldujecie:crazy: pisać tu coś pisać szybciutko;-) koniec długiego wekendu;-) u nas zapowiada się piękny dzień słoneczko świeci i aż się żyć chce:-) właśnie postawiłam ziemniaki na kluski i zabieram się za sprzątanie:tak: i zastanawiam się czy nie podjechać na word na 12 bo moja kumpela podchodzi 9 raz do egzaminu na prawko to moze bym jej szczęście przyniosła:dry: szkoda mi już biedaczki:-(

reklama
Witam dziś już spokojniejsza;-)
zawiozłam dziś Olę na wakacje do mojej mamy-odbiór w sobotę:-D;-)u nas pięknie słoneczko świeci pogoda piękna wreszcie mamy prawdziwe lato tylko szkoda że tak późno:dry:
Aneta i jak tam egzamin kumpeli zdany????

Do góry