reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Myślicie juz o urodzinkach? Ja szukam tortu i mam 2 mecz.jpg , widzialam tez wycieta 6 oblana czekolada i zrobiona na droge z autkami,ale nie moge teraz znalezc. Takie tez prosto sie robi,ale mlody pilki nie chce piłka.jpg

reklama
Dzięki za gratulacje

Justyna , właśnie to jest jest najgorsze, ze ani M nie ma w domu ani kasy z tego nie ma bo trasy wcale nie takie rewelacyjne.

Gagulec gratulacje!!! A z tirowcami niestety tak jest albo kaska albo dom:-( choc nie do konca to jest tez tak,ze Ci co rzadziej zjezdzaja zarobia duzo wiecej, przecierz za cos musz zyc w tym swiecie,no ale co zrobic

witam babki!

boli mnie duuuuupsko! spadlam z Julitki hustawki:zawstydzona/y: pokazywalam jej, jak sie odbijac nogami i...pasek sie zerwal:zawstydzona/y:

chce mi sie isc na grzyby, tylko nie mam kiedy. bylam dzis na dzialce i znalazlm 3 kozaczki

Gagus, ssuuupeeer!sssuuuppper!! ssuuupppeeerr!!!

Majandra, trzymamy jutro kciuki:tak:

co robicie w dluzszy weekend?

kobietki, znacie sie na zabiegach kosmetycznych? czy to jest warte ceny?Radom | gruper.pl

Donka Julitka smiala sie z Ciebie,czy plakalaze zepsulas jej hustawke???:-D:-D:-D A o grzybach nic mi nie mow,bo mnie az skreca na lazenie po lesie. S powiedzial,ze w dlugi weekend wywiezie mnie,ale ja z nim nie lubie, najlepiej to z mama moja sie chodzi... Musze ja nakrecic

witam

u na s w firmie dzis cos wesolo od rana, oby nie bylo pozniej smutno

Justka, trafilas w 10! Julitka zamiast mi wspolczuc na poczatku, to zaczela plakac o hustawke! bo to byla nowa hustawka i dziecko nie zdazylo sie nia nacieszyc, a ja zepsulam. ale potem, jak ciagle jeczalam, ze mnie dupsko boli, to sie smiala. dzis rano z wielka radoscia zauwazyla, ze dziadizus juz naprawil hustawke.

oj, mnie tez sie wlasnie cche bardzo grzybow. planujemy z P w ktoras niedziele wyskoczyc, tylko...w ktora, jesli ciagle cos mamy w planach.
ja z moja Jasia nie lubilam chodzic na grzyby, bo bardzo biegala po lesie a ja sie balam chodzic sama

Majandra, kciuki zacisniete!!!

Gagulec superrrrrrrrrrrr gratulcaje:-):-):-)
Donkat pewnie super widok był jak leciałas z huśtawki:-Dna zabiegach się nie znam więc nie pomogę a jeśli chodzi o długi weekend to my sobotę jedziemy do mamy na festyn przy kościele a niedziela,poniedziałek jeszcze bez planów
Justyna super te torty:tak:będziesz sama robic?
Majandra kciuki mocno zaciśnięte:tak:
Nuśka co tam u was słychac?urlopik od kiedy? gdzie wyruszacie?
Aneta jak tam Natalka w przedszkolu?płacze jeszcze rano przed wyjściem?
Agulka do kiedy małżonek na urlopie?
Carioca zdrówka życzę:tak:
dziewczyny ile się daje na 18ste urodziny??? za tydzień idziemy do siostrzenicy D i nie mam pojęcia myślę żeby dac 200zł myślicie że odpowiednia suma dodam że na zwykłe urodziny od jakiegoś czasu dają u nas po 100zł dzieciom..............

Ostatnia edycja:
Monia ludziom to sie w glowach normalnie przewraca. My w zeszlym roku na 18 kuzyna, ktorego bardzo lubie dawalismy tylko skromny upominek, fajny kufel i duze dobre piwo. U nas 50zl dajemy doroslym na imieniny/urodziny,a dzieci nigdy nie dostaja kasy.
Monia pewnie,ze sama zrobie, pilka naserio nie jest trudna, to jest tez baza do tych tortow dla dziewczynek z lalka, chodzi mi po glowie Zygzak. Jesli dostane czerwony barwnik w proszku to zrobie,ale oblepie smietana,bo ta masa cukrowa co robilam Tomka w zeszlym roku jest mulaca

Majandra zacisniete!

Monia, wydaje mi sie, ze 200zl na osiemnstke to odpowiednia kwota

kurcze, ubralam sie letniawo, bo mialo byc cieplo, a tu tak jakos nijak na tym dworze.

tez usilnie zaczynam myslec o urodzinach niunki i o prezencie.
jak spytalam mala, co by chciala, to powiedziala: pieska malego, ktory chodzi; pistolet, a na Mikolalaj w zime czolg:szok:-cala moja dziewczynka:-D

Justyna u nas jak idziemy do dorosłych na urodziny to nie dajemy kasy(ew mamom) tylko kupujemy wino jak idziemy do kobiety a wódkę jak do mężczyny na urodziny ...
Donkat to znów Mateusz pytany co chce na urodziny odpowiada że chce tort:-D

reklama
Do góry