reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Cześć dziewczyny
wywołana, obecna nie do końca przytomna ale jest dobrze:))))))siedzę i wkuwam diabelne ustawy- jutro mam egzamin w pracy- wiec która będzie pamiętała- o 10 rano poproszę o trzymanie kciuków :):tak:;-)
Poza tym u nas wszystko w porządku- dzieci jako tako uspokoiły się z choróbskami- żeby nie wypowiedzieć w zła godzinę -rosną, łobuzują niesamowicie- Nela jest..... brak mi słów-.........jest wszędzie, pojawia się znikąd, wchodzi na meble, kawę wylewa, rowerkiem chce jeździć, Damiana bije, szczypie, płaczem chce wszystko wymuszać i nerwus !!!!!!!!!!potrafi położyć się na podłodze i machać rękami i nogami drąc się przy tym wniebogłosy - jestem do tego nieprzyzwyczajona:-( generalni drugi żywioł mi rośnie w domu:szok::szok::szok:
Damian ma wakacje i daje do wiwatu teściowej ale w poniedziałek przyjeżdża moja mama wiec mam nadzieję trochę się nim zajmie.
M standardowo w trasie - już 3 tydzień nieobecny w domu- Młody aż się popłakał ostatnio do słuchawki jak z nim rozmawiał:-(
teraz zmykam do ustaw

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i do następnego razu

reklama
witam
gagulec majandra kciukasy mocno zaciśnięte :tak:
czy u was też jest tak brzydko i zimno?????
gagulec dobrze że dzieci zdrowe :tak:Kornelcia wyrosnie z łobuzowania no a M szkoda że takie długie nieobenosci w domu ma:-(
donkat jak robiłas to mięsko? też chętnie bym sprubowała zrobic

witam

jjeku, cos mnie dziwnie oko szczypie, chyba mi cos rosnie:-(

moja niunka (ccciiiiii, zeby nie zapeszyc) od jakiegos czasu nie ma wscieklych zachowan. mozna z nia pogadac, ponegocjowac...chyba jje ten bun na razie minal. spokojnie bedzie do urodzin i od pazdziernika znowu to samo, jak co roku;-):cool2:.

wczoraj przed snem mala mowi tak: mamus ja tak Cie uwielbiam, ze chyba bede musiala z Toba spac:-D:-D

objadlam sie zapiekanek i mi sie spiaco zrobilo:zawstydzona/y:

Gagus, chyba za pozno teraz z tymi kciukami przeczytalam... jak poszlo?

Majandra, ale fajowo by bylo...orzygotowuj sie solidnie, bo masz super szanse!

Monia, mialam rekaw do pieczenia, ktory nawet nie wiedzialam jak uzyc:zawstydzona/y:. dzieki niemu miesko bylo soczyste, a nie suche jak wior. mieso na noc natarlam sola i przyprawami. na drugi dzien wlozylam do rekawa, oblozylam jezszcze cebulka, liscmi maggi. potem podlalam troche wody do rekawa i sie pieklo.

Majandra, Gagulec - mam nadzieję, że Wam dziś świetnie poszło. Dajcie znać.
Skrobię chyłkiem z pracy, jeszcze tylko jutro i mam prawie trzy tygodnie urlopu. Ogólnie mamy sie nieźle, bez choróbsk, w planach urlopowy pobyt u rodziców, wizyta u siostry i brata, i weekend w Kłodzku.
Ostatnio wykryto u mnie podwyższone TSH i własnie dziś pierwszy dzień mam euterox (czy siakoś tak). Zrobiłam Staśkowi też TSH i wyszło niestety podwyższone, ok 5 jakichśtam jednostek, a pediatra twierdzi, że taki mały człowiek powinien mieć do 3. Przed nami więc dodatkowe badania, no i koniecznie musimy też sprawdzić Sabinkę.
Pozdrawiam babeczki serdecznie :)

Hejka
Na szybciutko- jestem po egzaminie :)))))))) wniosek o umowę na czas nieokreślony też już złożony:-):-):-) Hip hip hurra- będzie praca, będzie płaca (i podwyżka)
jestem przeszczęsliwa:-D
pozdrawiam

Gaguś rewelacja:-) zacieszam razem z Tobą:-)
Carioca zdrówka przede wszystkim życzę:tak: a ten wekend w Kłodzku to kiedy?Może wreszcie się poznamy? Ja na spotkanko jak zawsze chętna:-);-)

Gagus suuuuuuuuper wiadomości i gratulacje, należy Ci się:tak:
Majandra nadal trzymam kciuki.............. i jak?????????????????

Witam wszystkie i do nastepnego......... u nas po staremu

reklama
Gagulec gratulacje!!! A z tirowcami niestety tak jest albo kaska albo dom:-( choc nie do konca to jest tez tak,ze Ci co rzadziej zjezdzaja zarobia duzo wiecej, przecierz za cos musz zyc w tym swiecie,no ale co zrobic

Ta pogoda mnie wykonczy. Zimno, wieje, popaduje... Wczoraj to juz myslalam,ze umre z nudow

Do góry