reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No tak też mi się wydawało, ze ze Skorochowa Ci wysyłałam;-) w takim razie jak będę miała czas to wyślę Ci te z łodzi i z Władka:-) idę robić obiad i z grubsza ogarnąć chałupe;-) mam nadzieję, ze nie będzie padać i popołudniu kulnę się na działkę;-) bo napewno są ogórki do zebrania i cukinia:tak:no i fasole już chyba zbiorę do końca i pomroże:tak:

reklama
Witam wieczorowo.

Zadzwoniłam dziś do tej znajomej i jutro ma do mnie dzwonić dyrektorka. Ufff. Wzięłam na jutro opiekę, by nie przegapić tego telefonu. A dziś w wyborczej ogłoszenie było. Poszukują pedagoga do gimnazjum specjalnego, ale dzwoniłam po 16 i już nikt nie odebrał. Zadzwonię jutro, ale wolałabym ten żłobek, bo bliżej i myślę, że łatwiejsza praca i pewnie lepiej płatna.

Donkat, a jak Tobie w pracy się wiedzie? Podoba Ci się ona? Czym Ty się właściwie zajmujesz?

Agulka, Justa, jak poszukiwania?

Ostatnia edycja:
ja tez własnie z kawką usiadłam
pogoda nawet ładna cieplutko tylko wiatr wieje
Ola z matim juz na dworze wymieniają się karteczkami z kolezankami

witam

cos mi sie poprzestawialo z zachciewajkami i nie mam nawalu smakow przed okrsem, jak zazwyczaj bywalo, ale za to nosi mnie bardzo na slodko przy jajkowaniu:szok: wczoraj az skoczylam z pracy an sekunde do domu po slodycze:zawstydzona/y:

upieklam w weekend po raz pierwszy w zyciu-a zabieralam sie juz z 6lat!- swojskie miesko: schab i karczek. balam sie, co mi wyjdzie, ale niepotrzebnie, bo P sie tak rozsmakowal, ze teraz dzwoni z pochwalami za kazdym razem jak je kanapki:-D:-D:-D.
mam ambitny plan urozmaicac i zrobic pieczen i inne smakolyki

u nas w tym roku zawalenie ogorkow! juz porobilysmy z tesciowa, dalam kolezance i jeszcze jest duzo. mokro i cieplo im sprzyja

Majandra, trzymam kciuki za dzis:tak:
dziekuje, ze pytasz o prace: ogolnie mi sie poodba. wdrozylam sie juz dosc. sa oczywiscie kwestie, w ktorych jestem slaba, ale nie wszystko na raz.
co ja robie? glownie zajmuje sie stanami magazynowymi, dbam, zeby byla odpowiednia ilosc towarow, zamawiam towar. ponadto przyjmuje tez zamowienia od klientow i takie tam rozne biurowe rzeczy.
z E (ta dziewczyna, z ktora wspolpracuje) raz sie ostro scielam, ale na drugi dzien sobie wyjasnilysmy i nasze stosunki sa poprawne, aczkowliek nie ejst to jakas super sympatia.

Witam.

U nas też wietrznie. Maciuś troszkę pohasał na dworze. Zaraz zje i spróbuję go spać położyć.

Zadzwoniła do mnie ze żłobka i mam rozmowę w piątek. Muszę się przygotować, bo bardzo mi zależy na tej pracy.

reklama
Do góry