reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) uporałam się ze słoikami wreszcie;-) jeszcze tylko buraki stoją w zalewie do wieczora;-) kuzynka nawiozła mi ze wsi wszelkich dobrodziejstw i trzeba było przerobić:tak: na zimę będzie jak znalazł choć przyznam, ze nienawidzę robić wszelkich zapraw:baffled:
Monia tęsknimy co z tym Twoim lapkiem?

reklama
witam

obzeram sie wlasnie tofikami:zawstydzona/y:

dzis braklo pradu w pracy na ponad 2godz. fajnie bylo, bo tel. nie dzialaly, ale....jutro bedzie sajgon od rana, bo niestety kompy tez nie dzialaly:wściekła/y:

przez te wstretna pogode i nawal pracy chodze notorycznie niewyspana:-(

bylismy w czoraj u moich b.dobrych kolezanek z liceum. zjechaly sie do mamy, jedna z Brazylii, druga z Wloch. fajniutko bylo, tylko za krotko

Pozdrowionka!

Aneta, ja też nie lubię w słoiki kłaść, a szkoda, bo jeść lubię :-D

Donkat, to się koleżanki porozjeżdżały :szok: Ciekawe jakie mają życie w innych krajach?

Maciuś wczoraj nauczył się jeździć na dwóch kółkach. Bardzo szybko mu to poszło. Wsiadł i pojechał :laugh2:

Czesc wrzesniowki,
Wpadlam na chwilke przywitac sie bo juz wrocilismy z Indii.To byly nie zapomniane 2 tygodnie.Zal bylo wyjezdzac.
Wpadne na forum jak ogarne sie ze wszystkim.
Serdecznie Was pozdrawiam.

Witam.

U nas jest tak jak było.

Majandra BRAWA dla Maciusia ( tak przy okazji wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych imienin.................... innym Aniom też)
justa jak babcia.
Gabits ale musiało byc przezycie byc w takim kraju.
Donus buziaki.
Nuska podobno jestem troche podobna teraz do Ciebie:-D tak moja córcia wczoraj stwierdziła jak zobaczyła mnie po małej metamorfozie, mam włosy obcięte na chłopa a kolor rubinowy

Pozdrawiam wszystkie

witam!

zaraz do domku, super!

Majandra, kurcze, Julitka nie umie sama na 4kolkach jezdzic,a Macius taki zdloniacha!

Gabids, wierze, ze bylo super!

Agus, to zobaczymy kolorek i fryz?

znowu pada!!!!!!!!!

Pozdrowionka dla wszystkich!

Agulka, ależ Ty jesteś zmienna dziewczyna :-D:szok: (dzięki za życzenia :tak:)

Gabids, zazdroszczę takich wakacji. Napisz coś więcej jak się już ogarniesz po podróży.

Donkat
, ja też jestem zaskoczona jak szybko mu to poszło, bo zawsze troszkę do tyłu był w ruchowych sprawnościach.

U mnie małe światełko w tunelu. Koleżanka z pracy ma znajomą w domu dziecka niedaleko mojego miejsca zamieszkania i ponoć mają być przyjęcia od września. Postaram się jak najszybciej złożyć CV.

Majandra to trzymam kciuki oby sie udalo:tak:

Aga tylko szczujesz tymi fryzurkami krotkimi,bo mi sie marzy,ale raczej sie nie obetne z tego co mi juz uroslo.

Babcia ok, sil nabrala, apetyt ma co prawda gada nieco od rzeczy i jakies zwidy ma czasami,ale lekarz mowi,ze jak na jej stan zdrowia to wyniki ma ok, gorzej z psychika. Twierdzi,ze ma stan depresyjny. Taki plasterek ma przyklejony niby przeciwbolowy,ale tak z ciocia sobie rozmawialysmy,ze to chyba morfina jest,albo cos narkotyczne i po tym na lekkie shizy.

Gabids a Wy rodzine tam macie?

Majandra ogromne gratulacje dla Maciusia my tez się przymierzamy do nauki bez dodatkowych kółek ale nie ma komu kółek odkręcić ;-)

Aga Jak podobna do mnie to na pewno wyglądasz świetnie;-);-) pozdrowienia dla Majeczki.................. a gdzie fotki???

Anecia hop hop???

Donkat ja mam już tej pogody dość mam wrażenie że walczę o każdy oddech buuuuuuuuuuu ale lato w sumie dobrze trafiliście z tą pogodą bo teraz jeden dzień pada następny jest pochmurnie i tak w koło.

reklama
Majandra to trzymam kciuki oby sie udalo:tak:

Aga tylko szczujesz tymi fryzurkami krotkimi,bo mi sie marzy,ale raczej sie nie obetne z tego co mi juz uroslo.

Babcia ok, sil nabrala, apetyt ma co prawda gada nieco od rzeczy i jakies zwidy ma czasami,ale lekarz mowi,ze jak na jej stan zdrowia to wyniki ma ok, gorzej z psychika. Twierdzi,ze ma stan depresyjny. Taki plasterek ma przyklejony niby przeciwbolowy,ale tak z ciocia sobie rozmawialysmy,ze to chyba morfina jest,albo cos narkotyczne i po tym na lekkie shizy.

Gabids a Wy rodzine tam macie?

Tak Justka mam w Indiach rodzine i wiesz jestem z tego niesamowicie dumna.Tyle milosci i pozytywnych emocji nie przezylam w swoim calym zyciu co tam przez 2 tygodnie.

Majandra po podrozy to juz sie pozbieralam haha jeszcze tylko musze sie ogarnac emocjonalnie.Ciagle wisimy na telefonach albo czatujemy.

Ostatnia edycja:
Do góry