reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam

widze, ze do wszystkich slonko zawitalo, bo juz nikt na BB nie ma czasu;-)

ja wczoraj po pracy takiego powera dostalam za sprawa ladnej pogody, ze pokosilam trawe i porobilam mnostwo innych rzeczy....

komary mnie tez troche nadjadly:crazy:, pomimo psikania sie Offem

dzis od rana ponuro, wiec kawka sie konczy, bo inaczej trudno

pozdrowionka!

reklama
Witam sie i ja:-) i u nas nareszcie piękne słonko zaświeciło:-) szkoda, że ja w pracy:cool: ale cóż mam nadzieję, że to słonko sobie szybko od nas nie pójdzie:sorry: młoda wczoraj w sumie luzik, mówiła, ze było fajnie, że panie fajne, że ma dużo nowych zabawek i nowy dywan, tylko podłoga jest stara:-D, ale dzisiaj rano już znowu z płaczem:-( także mamy powtórkę z września ubiegłego roku tylko, że tym razem o znacznie mniejszym stopniu nasilenia;-) no i mam nadzieję, ze jej to w miarę szybko minie:tak:
Mońcia hop hop co z tym lapikiem?
Nuśka żyjesz? Co tam u Was?

cześć dziewczyny tak piszę żebyście nie zapomniały ,że istnieje ;)
u nas wszystko dobrze ja cały czas się uczę i wlaściwie do końca września nie ma mnie dla nikogo nawet dla moich dzieci oczywiście w teorii bo w praktyce ciągle robie sobie przerwy (tak jak teraz) bo już mnie mdli od tych przepisów
niestety nianie mam do pomocy tylko do końca sierpnia i teraz na gwałt z W kogoś szukamy
bardzo mi zależy na tym egzaminie bo jak zdam będę mogła wrócić do pracy oczywiście nie do tej starej
Zuzia cały czas chodzi do przedszkola -u nas nie ma żadnych przerw wakacyjnych
coś kiedyś podczytałam ,że Majandra była w Bielsku - szkoda ,że nie zadzwoniłaś ja teraz rzadko jestem na forum a chętnie bym się spotkała ale może jeszcze będzie okazja ;)
serdecznie was pozdrawiam mam nadzieje ,że uda mi się wpaść przed końcem września

Ostatnia edycja:
Luandzia, wspolczuje nauki. ja sie chyba zestarzalam i nie nadaje sie juz do wkuwania-zreszta, zawsze woallam cos, co mozna pojac na logike, niz wbijanie na pamiec.

dzis niunka wraca na anocke-fajnie, bo mi sie teskni.

kolezanka polecila mi portale zakupow grupowych i wlasnie zakupilam okazyjnie(mam nadzieje, ze to dojdzie do skutku) 2 wejsciowki na gre w bilard. tylko jak tu wyhaczyc moment w klubie, zeby nikogo nie bylo, bo ja juz nie pamietam jak to sie gralo i boje sie obciachu:zawstydzona/y::-D

Anecia jestem jestem tylko pracy mam pełno i wracam do domu zmęczona i już mi się nie chce nic pisać ale jeszcze dwa tygodnie i urlop już odliczam.

Witam się o poranku z kawką oczywiście;-) czekam na mame bo mnie poprosiła żebym z nią poszła na targ bo upatrzyła sobie jakąś kiecke na wesele i chce żebym jej doradziła;-) Tuśka dziś rano marudna trochę ale w przedszkolu już bez płaczu na szczęście:tak:
Luandzia rób sobie takie przerwy częściej i do nas zaglądaj;-):-)

witam!

ladnie dzis u nas w koncu od rana:-)

dzis wchodzilam do samochodu przez...bagaznik! zamknelam pod blokiem tesciowej i bylo OK, juz otworzyc nie moglam, bo cos sie zacielo w drzwiach. otworzylam bagaznik i jakos dalam rade.
tesciu wzial samochod o 9.00 i do tej pory chyba majstruje. kurcze, a mma dzis jechac do miasta!

Kobietki: Agus, Majandra, Gagulec, Asiek, Carioca, Gabids, co z Wami?

Gabids, a podeslesz jakis indyjskie fotki? musza byc rewelacyjne! widzialam na FB zdjecie dzieciakow. Fabianek bez zmian, ale Angelka to jak inna dziewczynka! sliczna!

Ja też zaglądam, ale nie mam nastroju na pisanie, bo nadal pracy nie znalazłam. Parę dni temu wysłałam CV do znajomej brata, miała mi pracę załatwić i nic się nie odzywa. Płakać mi się chce. :-:)-:)-:)-:)-(

hej dziewczyny.
Postaram sie wkleic na zamk.jakies zdjecia.W sumie malo mamy zdjec w plenerze bo czesto lalo a jesli juz to beze mnie bo ja robilam.W koncu tez ochrzcilismy Angelke w bombaju.
A tak poza tym caly moj wolny czas poswiecam na Facebook'u na czatowanie z Indiami:-D nie mozemy sie nagadac.Jak ja bym chciala tam wrocic.Bardzo tesknie.
Donka dziekuje za mile slowa pod adresem niunki:-)
Majandra po wakacjach napewno cos znajdziesz:tak:Teraz wiesz ze jest martwy sezon jesli chodzi o prace.

Ostatnia edycja:
reklama
Gabids wlasnie widze,ze swiecisz sie bez przerwy na fb:-D W Bombaju? Taki spontan,czy tak zdecydowaliscie?

Goraco... poszlismy nawet nad jezioro,ale woda jak dla mnie zimna.

Do góry