reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się w słoneczny poranek:-) zalatana ostatnio jestem i na nic nie mam czasu:baffled: Marta na urlopie więc ciągnę co drugi dzień a tak w kółko działka, dom i nawet nie mam kiedy zajrzeć:zawstydzona/y: Monia mnie zmobilizowała i jestem;-) przesyła wszystkim pozdrowienia niestety nie wie kiedy zrobia jej lapka:-( co więcej wreszcie postawiliśmy młodej palc zabaw na działce:-) no i muszę się pochwalić, że mąż mi kupił autko:-)
Majandra gratki dla Maciusia zdolniacha z niego:-) a za pracę oczywiście trzymam kciuki:tak:
Gabids ale Ci zazdraszczam:-) oczywiście tak pozytywnie;-) i błagam o zdjęcia:tak:

witam

u nas drugi dzien slonce-rozpieszcza nas to lato!!!!!!:-D

poza tym leci dzien za dniem :praca, dom, praca i tak w kolko

jutro ma przyjechac do nas kolezanka z liceum z rodzinka! ciesze sie, bo widzialysmy sie ostatnio na jej weselu 4lata temu

Julitka wyglada jak jeden wielki babel-tak ja gryza komary!!!! ogolnie duze teraz tego dizadostwa sie anroilo! od tygodnia tak grasuja, ze sie nie da na dworze posiedziec

U mnie małe światełko w tunelu. Koleżanka z pracy ma znajomą w domu dziecka niedaleko mojego miejsca zamieszkania i ponoć mają być przyjęcia od września. Postaram się jak najszybciej złożyć CV.

trzymam kciuki!!!

Babcia ok, sil nabrala, apetyt ma co prawda gada nieco od rzeczy i jakies zwidy ma czasami,ale lekarz mowi,ze jak na jej stan zdrowia to wyniki ma ok, gorzej z psychika. Twierdzi,ze ma stan depresyjny. Taki plasterek ma przyklejony niby przeciwbolowy,ale tak z ciocia sobie rozmawialysmy,ze to chyba morfina jest,albo cos narkotyczne i po tym na lekkie shizy.

babcia moze miec schizy z racji wieku

Donkat ja mam już tej pogody dość mam wrażenie że walczę o każdy oddech buuuuuuuuuuu ale lato w sumie dobrze trafiliście z tą pogodą bo teraz jeden dzień pada następny jest pochmurnie i tak w koło.

no wlasnie jkak to jest: u nas pada, u Ciebie pada, a co tydzien mam kogos na wakacjach nad morzem i twierdza, ze slonko i plaza!:szok:

witam

u nas drugi dzien slonce-rozpieszcza nas to lato!!!!!!:-D

poza tym leci dzien za dniem :praca, dom, praca i tak w kolko

jutro ma przyjechac do nas kolezanka z liceum z rodzinka! ciesze sie, bo widzialysmy sie ostatnio na jej weselu 4lata temu

Julitka wyglada jak jeden wielki babel-tak ja gryza komary!!!! ogolnie duze teraz tego dizadostwa sie anroilo! od tygodnia tak grasuja, ze sie nie da na dworze posiedziec

trzymam kciuki!!!

babcia moze miec schizy z racji wieku

no wlasnie jkak to jest: u nas pada, u Ciebie pada, a co tydzien mam kogos na wakacjach nad morzem i twierdza, ze slonko i plaza!:szok:
no nie wiem, ale 100km od morza to od tygodnia słonka nie widzielismy i ciągle PADA:wściekła/y: nawet teraz wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Witam.Jeszcze nigdy tak źle się nie czułam jak dziś rano, nawet będąc w ciążach.............. masakra, zawroty i ból głowy, wymioty, zalana zimnym potem, drgawki od śropdka................. juz mi ciut lepiej, ale dopiero wstałam..............Maja dzielnie się zajęła bratem i mogłam poleżeć

Aneta zazdroszczę autka

aaaaaaaaaaaaaaaaaa i pracy pewnie nigdy nie znajdę, niedawno dostałam ofertę ale praca od 12 do 20:-:)-:)-:)-:)-:)sad::sad::sad::sad::sad:

Agulka zobaczysz prędzej czy później napewno trafisz coś sensownego:tak: a co Ciebie tak połamało?Czymś się zatrułaś?Zdrówka w każdym bądź razie życzę:tak:
Donuś właśnie ostatnio oglądałam w telewizji jakiś program i mówili, że w tym roku jest plaga komarów:wściekła/y: bidny Julitka:-( u nas odpukać jakoś specjalnie duzo ich nie ma:no:

Witam się w kolejny paskudny dzień:wściekła/y: ja chcę słoneczka:baffled: dodatkowo wkurzyłam się dziś rano na maksa:wściekła/y: i chyba wybiorę się nakłaść jobów derektorce przedszkola:wściekła/y: dziś Tuśka pierwszy dzień po wakacjach do przedszkolka wstała cała uradowana i w podskokach z uśmiechem na buzi wyszła z domu:-) przychodzi a drzwi budynku do którego chodziła zamknięte:wściekła/y: poszłyśmy na drugą strone okazuje się, ze już od dzisiaj ma być w nowym budynku, dotego jeszcze jest w grupie u innej pani, ogólne zamieszanie mała się popłakała a mi chciało się wyć z wkurzenia:wściekła/y: na domiar złego jeszcze okazało się, ze jej ukochan Olusia jest w innej grupie:wściekła/y: a my tak je zapewniałyśmy z Anią, że jeszcze w sierpniu będą razem w grupie:wściekła/y: Tuśka się nie mogła doczekać a tu taka lipa:wściekła/y: jak mała nie będzie chciała chodzić do tych innych pań to poważnie rozważam zatrzymanie jej do września w domu:baffled: zresztą sama już nie wiem:sorry2:

witam

łoj, jeszcze 1 dzien takiej paskudnej poogdy i wykorkuje!!!!
wczoraj to sie smialismy z P, ze niunka nas z rodziny wypisze, bo co poszla na dwor, to my kic na mala drzemke:-D. ojje, kazdy maly ruch to byl wielki wysilek i spalibysmy caly dzien!!!!!!!!

dzis tez mi sie nudzi w pracy i chetnie bym sie przytulila, a w doatku cos polamana jestem po wczorajszym lezeniu gdzie popadnie:szok:byleby tylko oczy zamknac:-D

obejrzelismy wczoraj "Och Karol 2". P oczywiscie zazdroscil Karolowi tylu kobiet i czestotliwosci;-), bo on sie czuje caly czas pokrzywdzony. Agus, jak Twoj J;-)

mislismy w sobote gosci. jejku, z niektorymi osobami nie widze sie kilka lat a przy spotkaniu tematow nie brakuje i mam wrazenie, ze sie wczoraj widzielismy.

Aneta, to w sierpniu u was przedszkole am dyzur? moze dlatego jest inna pani, bo to teraz to chyba taka zbieranina z wielu przedszkoli, przynajmniej u nas tak jest

Nie jestem Aneta pewna,czy to dobry pomysl,bo co zrobisz we wrzesniu? A teraz jakos sie pomeczy, poplacze i przyzwyczai sie.

Ale sie wybawilam na weselichu http://zawakol.sale-weselne.pl/ w rzeczywistosci wyglada jeszcze lepiej, jedzenie przepyszne i jakie roznosci byly, wodka pycha
wink2.gif
, zespol b.dobry,skrzypaczka byla i lampiony

Ostatnia edycja:
Wiem wiem;-) w pierwszej chwili na gorąco mi nerwy puściły i dotej pory mnie trzyma bo nie rozumiem jak mozna robić takie zamieszanie no i do cholery skoro podjęli przez ten miesiąc decyzje o takich zmianach to trzeba było w jakiś sposób nas uprzedzić są przecież telefony i poczta:wściekła/y: ale trudno jakoś się przemęczymy tym bardziej, ze ja prawie cały sierpień rypie co drugi dzień:crazy: zresztą zobaczę co młoda powie jak wróci bo moze się okarze, ze w sumie luzik i jest zadowolona, a ja nie potrzebnie się stresuje:baffled: oby:baffled:
Justka no to super, ze jesteś zadowolona przynajmniej odbiłaś sobie to poprzednie nie udane;-) mam nadzieję, ze i ja we wrześniu będę zadowolona:sorry2:
Donuś mnie ta pogoda też dobija:wściekła/y: 4 kawy w ciągu dnia walę, a i tak jakby mnie kto w łeb walną:confused: podobno od jutra ma się pogoda poprawic:baffled: oby bo normalnie nie wyrabiam:no:

reklama
ojje, Justka, fajowy ten obiekt! robi wrazenie!
daleko mieliscie to wesele. a to juz polowa drogi do mnie;-)

objadam sie zelkami-no bo przeciez tylek mam jeszcze maly:crazy:

Do góry