reklama
Witam się w słoneczny poranek:-) zalatana ostatnio jestem i na nic nie mam czasu Marta na urlopie więc ciągnę co drugi dzień a tak w kółko działka, dom i nawet nie mam kiedy zajrzeć Monia mnie zmobilizowała i jestem;-) przesyła wszystkim pozdrowienia niestety nie wie kiedy zrobia jej lapka:-( co więcej wreszcie postawiliśmy młodej palc zabaw na działce:-) no i muszę się pochwalić, że mąż mi kupił autko:-)
Majandra gratki dla Maciusia zdolniacha z niego:-) a za pracę oczywiście trzymam kciuki
Gabids ale Ci zazdraszczam:-) oczywiście tak pozytywnie;-) i błagam o zdjęcia
Majandra gratki dla Maciusia zdolniacha z niego:-) a za pracę oczywiście trzymam kciuki
Gabids ale Ci zazdraszczam:-) oczywiście tak pozytywnie;-) i błagam o zdjęcia
donkat
Fanka BB :)
witam
u nas drugi dzien slonce-rozpieszcza nas to lato!!!!!!
poza tym leci dzien za dniem raca, dom, praca i tak w kolko
jutro ma przyjechac do nas kolezanka z liceum z rodzinka! ciesze sie, bo widzialysmy sie ostatnio na jej weselu 4lata temu
Julitka wyglada jak jeden wielki babel-tak ja gryza komary!!!! ogolnie duze teraz tego dizadostwa sie anroilo! od tygodnia tak grasuja, ze sie nie da na dworze posiedziec
trzymam kciuki!!!
babcia moze miec schizy z racji wieku
no wlasnie jkak to jest: u nas pada, u Ciebie pada, a co tydzien mam kogos na wakacjach nad morzem i twierdza, ze slonko i plaza!
jutro ma przyjechac do nas kolezanka z liceum z rodzinka! ciesze sie, bo widzialysmy sie ostatnio na jej weselu 4lata temu
Julitka wyglada jak jeden wielki babel-tak ja gryza komary!!!! ogolnie duze teraz tego dizadostwa sie anroilo! od tygodnia tak grasuja, ze sie nie da na dworze posiedziec
U mnie małe światełko w tunelu. Koleżanka z pracy ma znajomą w domu dziecka niedaleko mojego miejsca zamieszkania i ponoć mają być przyjęcia od września. Postaram się jak najszybciej złożyć CV.
trzymam kciuki!!!
Babcia ok, sil nabrala, apetyt ma co prawda gada nieco od rzeczy i jakies zwidy ma czasami,ale lekarz mowi,ze jak na jej stan zdrowia to wyniki ma ok, gorzej z psychika. Twierdzi,ze ma stan depresyjny. Taki plasterek ma przyklejony niby przeciwbolowy,ale tak z ciocia sobie rozmawialysmy,ze to chyba morfina jest,albo cos narkotyczne i po tym na lekkie shizy.
Donkat ja mam już tej pogody dość mam wrażenie że walczę o każdy oddech buuuuuuuuuuu ale lato w sumie dobrze trafiliście z tą pogodą bo teraz jeden dzień pada następny jest pochmurnie i tak w koło.
no wlasnie jkak to jest: u nas pada, u Ciebie pada, a co tydzien mam kogos na wakacjach nad morzem i twierdza, ze slonko i plaza!
no nie wiem, ale 100km od morza to od tygodnia słonka nie widzielismy i ciągle PADA nawet teraz wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwitam
trzymam kciuki!!!
Witam.Jeszcze nigdy tak źle się nie czułam jak dziś rano, nawet będąc w ciążach.............. masakra, zawroty i ból głowy, wymioty, zalana zimnym potem, drgawki od śropdka................. juz mi ciut lepiej, ale dopiero wstałam..............Maja dzielnie się zajęła bratem i mogłam poleżeć
Aneta zazdroszczę autka
aaaaaaaaaaaaaaaaaa i pracy pewnie nigdy nie znajdę, niedawno dostałam ofertę ale praca od 12 do 20:-----sad:
Agulka zobaczysz prędzej czy później napewno trafisz coś sensownego a co Ciebie tak połamało?Czymś się zatrułaś?Zdrówka w każdym bądź razie życzę
Donuś właśnie ostatnio oglądałam w telewizji jakiś program i mówili, że w tym roku jest plaga komarów bidny Julitka:-( u nas odpukać jakoś specjalnie duzo ich nie ma
Donuś właśnie ostatnio oglądałam w telewizji jakiś program i mówili, że w tym roku jest plaga komarów bidny Julitka:-( u nas odpukać jakoś specjalnie duzo ich nie ma
Witam się w kolejny paskudny dzień ja chcę słoneczka dodatkowo wkurzyłam się dziś rano na maksa i chyba wybiorę się nakłaść jobów derektorce przedszkola dziś Tuśka pierwszy dzień po wakacjach do przedszkolka wstała cała uradowana i w podskokach z uśmiechem na buzi wyszła z domu:-) przychodzi a drzwi budynku do którego chodziła zamknięte poszłyśmy na drugą strone okazuje się, ze już od dzisiaj ma być w nowym budynku, dotego jeszcze jest w grupie u innej pani, ogólne zamieszanie mała się popłakała a mi chciało się wyć z wkurzenia na domiar złego jeszcze okazało się, ze jej ukochan Olusia jest w innej grupie a my tak je zapewniałyśmy z Anią, że jeszcze w sierpniu będą razem w grupie Tuśka się nie mogła doczekać a tu taka lipa jak mała nie będzie chciała chodzić do tych innych pań to poważnie rozważam zatrzymanie jej do września w domu zresztą sama już nie wiem
donkat
Fanka BB :)
witam
łoj, jeszcze 1 dzien takiej paskudnej poogdy i wykorkuje!!!!
wczoraj to sie smialismy z P, ze niunka nas z rodziny wypisze, bo co poszla na dwor, to my kic na mala drzemke. ojje, kazdy maly ruch to byl wielki wysilek i spalibysmy caly dzien!!!!!!!!
dzis tez mi sie nudzi w pracy i chetnie bym sie przytulila, a w doatku cos polamana jestem po wczorajszym lezeniu gdzie popadniebyleby tylko oczy zamknac
obejrzelismy wczoraj "Och Karol 2". P oczywiscie zazdroscil Karolowi tylu kobiet i czestotliwosci;-), bo on sie czuje caly czas pokrzywdzony. Agus, jak Twoj J;-)
mislismy w sobote gosci. jejku, z niektorymi osobami nie widze sie kilka lat a przy spotkaniu tematow nie brakuje i mam wrazenie, ze sie wczoraj widzielismy.
Aneta, to w sierpniu u was przedszkole am dyzur? moze dlatego jest inna pani, bo to teraz to chyba taka zbieranina z wielu przedszkoli, przynajmniej u nas tak jest
łoj, jeszcze 1 dzien takiej paskudnej poogdy i wykorkuje!!!!
wczoraj to sie smialismy z P, ze niunka nas z rodziny wypisze, bo co poszla na dwor, to my kic na mala drzemke. ojje, kazdy maly ruch to byl wielki wysilek i spalibysmy caly dzien!!!!!!!!
dzis tez mi sie nudzi w pracy i chetnie bym sie przytulila, a w doatku cos polamana jestem po wczorajszym lezeniu gdzie popadniebyleby tylko oczy zamknac
obejrzelismy wczoraj "Och Karol 2". P oczywiscie zazdroscil Karolowi tylu kobiet i czestotliwosci;-), bo on sie czuje caly czas pokrzywdzony. Agus, jak Twoj J;-)
mislismy w sobote gosci. jejku, z niektorymi osobami nie widze sie kilka lat a przy spotkaniu tematow nie brakuje i mam wrazenie, ze sie wczoraj widzielismy.
Aneta, to w sierpniu u was przedszkole am dyzur? moze dlatego jest inna pani, bo to teraz to chyba taka zbieranina z wielu przedszkoli, przynajmniej u nas tak jest
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Nie jestem Aneta pewna,czy to dobry pomysl,bo co zrobisz we wrzesniu? A teraz jakos sie pomeczy, poplacze i przyzwyczai sie.
Ale sie wybawilam na weselichu http://zawakol.sale-weselne.pl/ w rzeczywistosci wyglada jeszcze lepiej, jedzenie przepyszne i jakie roznosci byly, wodka pycha
, zespol b.dobry,skrzypaczka byla i lampiony
Ale sie wybawilam na weselichu http://zawakol.sale-weselne.pl/ w rzeczywistosci wyglada jeszcze lepiej, jedzenie przepyszne i jakie roznosci byly, wodka pycha
Ostatnia edycja:
Wiem wiem;-) w pierwszej chwili na gorąco mi nerwy puściły i dotej pory mnie trzyma bo nie rozumiem jak mozna robić takie zamieszanie no i do cholery skoro podjęli przez ten miesiąc decyzje o takich zmianach to trzeba było w jakiś sposób nas uprzedzić są przecież telefony i poczta ale trudno jakoś się przemęczymy tym bardziej, ze ja prawie cały sierpień rypie co drugi dzień zresztą zobaczę co młoda powie jak wróci bo moze się okarze, ze w sumie luzik i jest zadowolona, a ja nie potrzebnie się stresuje oby
Justka no to super, ze jesteś zadowolona przynajmniej odbiłaś sobie to poprzednie nie udane;-) mam nadzieję, ze i ja we wrześniu będę zadowolona
Donuś mnie ta pogoda też dobija 4 kawy w ciągu dnia walę, a i tak jakby mnie kto w łeb walną podobno od jutra ma się pogoda poprawic oby bo normalnie nie wyrabiam
Justka no to super, ze jesteś zadowolona przynajmniej odbiłaś sobie to poprzednie nie udane;-) mam nadzieję, ze i ja we wrześniu będę zadowolona
Donuś mnie ta pogoda też dobija 4 kawy w ciągu dnia walę, a i tak jakby mnie kto w łeb walną podobno od jutra ma się pogoda poprawic oby bo normalnie nie wyrabiam
reklama
Podziel się: