reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetka pewnie,ze swoje jest smaczniejsze. Ja tam bardzo lubie ryc w ziemi.

Co to za tajemniczy kociolek??

pychotka z grilla:tak:
Co do podpieprzenia goscia to nawet nie przeszlo mi przez mysl,ja nie z tych ludzi. A argumentowal wlasnie tym,ze mysi ograniczyc koszty bo nowy sklep, bo remont na hurtowni wiec przemyslal wszystko i korzystniej jest dla niego zatrudnic stazystow niz pracownika na umowe.

Monia ciesze sie,ze juz jestes:-)
o jak miło:-):-):-)
Babcie S wczoraj pogotowie zabralo (to co ma raka i nie chciala sie leczyc) no i dzisiaj zwolala synow zeby sie zegnac,a jutro umrze, a w sobote ma byc pochowana. Tak powiedziala,ale kiepsko musi byc bo tescie jechali o 18,a wrocili po 22. Nie wiem nic,bo juz nie szlam do nich.

I jutro Janusz ma wycinany woreczek zolciowy.
:-:)-:)-(szkoda babci S ale może to jeszcze nie koniec:sorry2:trzymam kciuki a ile babcia ma lat?

reklama
Monia babcia w styczniu skonczyla 85 lat, w marcu robila wielka impreze urodzinowa w lokalu (przelozone ze wzgledu na zime). Zaraz sie zbieram i jade do szpitala.

Ale burza byla po 4, dawno tak nie trzaskalo:szok:

No odrazu widać, ze Monia wróciła bo jakiś ruch na BB się zrobił:-) ja właśnie puściłam ostatnie pranie u nas też pogoda jakaś nijaka:eek: mam nadzieję, ze nie lunie bo chciałam popołudniu na działkę:tak:
Justa szkoda babci:-( a co do grzebania w ziemi to i ja niepokojące objawy u siebie stwierdziłam:szok::-D bo nawet mi się to spodobało a zawsze się zarzekałam że się do tego nie nadaje;-) co do kociołka to nie wiem czy mogę zdradzać sekretny przepis Moni;-):-)

No odrazu widać, ze Monia wróciła bo jakiś ruch na BB się zrobił:-) ja właśnie puściłam ostatnie pranie u nas też pogoda jakaś nijaka:eek: mam nadzieję, ze nie lunie bo chciałam popołudniu na działkę:tak:
Justa szkoda babci:-( a co do grzebania w ziemi to i ja niepokojące objawy u siebie stwierdziłam:szok::-D bo nawet mi się to spodobało a zawsze się zarzekałam że się do tego nie nadaje;-) co do kociołka to nie wiem czy mogę zdradzać sekretny przepis Moni;-):-)
:-D:-D:-D
a co do przepisu kociołka to pewnie że możesz zdradzic w końcu to żadna tajemnica;-):-)

Właśnie wróciłam z młodą z zakupów, w ostatniej chwili zdąrzyłyśmy bo lunęło:wściekła/y: mam nadzieję, że popada trochę i popołudniu będę mogła iść na działkę:sorry: tym bardziej, ze M miał dzisiaj kupić kotwy i w końcu zacząć stawiać młodej plac zabaw:tak: a w piątek pojedzie po moją kuzynkę:-) już się nie mogę doczekać:-)​

Witam i ja

Justyna
babcia ma ładny wiek a jaka zorganizowana nawet pogrzeb już zaplanowała (jednak życzę jeszcze zdrówka),mojego I babcia w sierpniu kończy 88 lat ale już kiepsko z pamięcią poza tym ok zresztą to już ostatnia nasza żyjąca babcia ja już nie mam żadnej.

Monia długo długo do kolejnego urlopu ale już dzisiaj jeden dzień mniej do odliczania ;-)jak było u babci na mazurach ?

Aneta to ta ulubiona kuzynka? Wiem że kiedyś poroniła ale chyba była jeszcze później w ciąży i co urodziła? chyba że coś pomieszałam

MAjandra powodzenia w szukaniu pracy, a w swojej obecnej pracy już złożyłaś wymówienie ? Czy spokojnie szukasz najpierw coś konkretnego?

Dziewczyny oglądałyście może film "Jasne błękitne okna"... ja wczoraj oglądałam i wyłam przez cały film i później zasnąć nie mogłam jeszcze mi siedzi w głowie ja nie powinnam oglądać takich filmów bo za bardzo przeżywam.

Nuśka nie ta kuzynka. Ewka faktycznie była potem drugi raz w ciąży i urodziła szczęśliwie:-) Blaneczka ma już prawie półtora roku;-) a ta co przyjeżdża w tym roku zdawała mature i oblała z matmy więc przyjeżdża do M na korepetycje;-) ale bardzo ją lubię no i bardzo mi jej przyjazd na rękę bo mi z młodą posiedzi;-)

witam

ale mialam dzis dzien! :wściekła/y: nienawidze zastepowac E, a czeka mnie taki caly tydzien!!!!! lewdo zyje psychicznie, bo rozum mi sie juz od wszystkiego mieszal.

w ramach odpoczynku umyslowego wzielam sie za prace fizyczna i...umylam, okno, posprzatalam...

szkoda, ze znow padalo i na dworze nie moge nic zrobic

Justka, mogl sobie wszystko przemyslec wczesniej, zanim kogokoliwek przyczuczal. a po drugie, to przeciez Ciebie mogl wziac na staz-co stalo na przeszkodzie?
Skoro babcia sie juz tak szykuje, to moze jednak jeszcze pozyje-zycze tego

Monia, pogoda na Helu nam nie pomogla w integracji.
podrzucilam pomysl babskiego spotkania i jakos bez echa...nie ma co roztrzasac.
na mazurach nad jakims jeziorem byliscie?

ja jeszcze nie bylam an Mazurach, od dawna namawiam P, a on twierdzi, ze tam jest nudno

P zlapal gume w naczepie. kurcze, nie ma kola zapasowego. mila dzwonic do PZU, czy mu cos przysluguje.

planuje jutro zrobic troche ogorkow, ale...nie wiem, czy poogda pozwoli zebrac

Agus, zyjecie?

Nuska, ja filmu nie ogladalam, ale dzis w nocy bardzo przezywalam ksiazke "Przelamac tabu" o obrzezaniu afrykanskich kobiet/dziewczyn i takie mi sie glupoty snily, ze szok!
przed snem, to powinnysmy bajeczki dla dzieci czytac;-)

reklama
Babcia planu nie wykonala:-) wczoraj jak wychodzilam od niej po 19 to cos tam sobie chrupala, pila, kaszle mniej, no ale dusi ja i czesto tlen jej podlaczaja. Dzisiaj maja jej sprobowac sciagnac troche wody z pluc,ale to zalezy od tego jak babcia bedzie sie czula,bo jest bardzo slabiutka. Aczkolwiek na buzi wyglada ladniej niz w domu.

Donus ja swoj staz mam juz wykorzystany

Dawac przepis na kociolek!!

Aga gdzie podziewasz sie?

Wczoraj podlamalam siebo kupowalam sobie sukienke i nie weszlam w zadna 38 musialam wziasc 40:szok:

Do góry