reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam

ale sie najadlam!!!

wczoraj weszlam wieczorem an wage i mile zaskoczenie, bo przed okresem i wieczorem (po calym dniu jedzenia) wazylam 58kg, a zazwyczaj bywalo 60. juz widze, ze stres z pracy daje wyniki

dzis mialam normalny dzien w pracy, t zn zdazylam ze wszystkim (tak mi sie wydaje), bez galopu na leb-na szyje. tak powinno byc

Justka, a jak u Ciebie?

Majandra, myslisz, ze jak masz mgr to juz nie bedziesz znami gadac???;-)
co z praca?

Ten tydzien Mateusz jest u tesciowej,a pozniej bede wozila go do mamy tylko godziny musimy sobie poukladac i bedzie git. Mam nadzieje:-D

no widzisz, wszystko sie da poukladac

jutro ostatni dzien przedszkola u nas i trzeba bedzie wozic mala do tesciowej. w piatek to moze zostanie z Kamilkiem.

kurcze, pierdzi mi tlumik , z kazdym dniem coraz bardziej i boje sie, czy dotrwam do soboty, zeby P mogl go zrobic. a jezdzic musze-wwwrrr!!!

reklama
Aneta mozna byc przygotowanym, spodziewac sie najgorszego,a i tak jestesmy zaskoczeni,ze to juz, ze jednak sie stalo...

No u mnie sama nie wiem. Jutro niby ostatnio dzien probny, caly czas nie tam gdzie powinnam, czyli jakies 20 km od siebie zamiast 6 w Trzemesznie. Boje sie,ze to wlasnie na tym sklepie chce mnie zostawic,bo tam jest 1 dziewczyna codziennie po 10h plus soboty. Nie usmiecha mi sie to,bo bo dziennie kursowalabym ok.60km, na paliwo pojdzie polowa pensji, caly dzien w dupi.e, a do tego nie zawsze jest tak,ze mam auto w garazu. Do Trzemeszna podwiezie mnie tesciu lub wsiade w autobus,a do Witkowa juz nie.Okaze sie jutro

troche glupio, jakby Cie wykiwali. a do ktorego mijesca szukali??

WSZYSTKICH PAWŁOM I PAWEŁKOM, PIOTROM I PIOTRUSIOM SKŁADAM SERDECZNE ZYCZENIA Z OKAZJI IMIENIN!!!!

Monia jak u Was?

WSZYSTKICH PAWŁOM I PAWEŁKOM, PIOTROM I PIOTRUSIOM SKŁADAM SERDECZNE ZYCZENIA Z OKAZJI IMIENIN!!!!

Monia jak u Was?
a jednak mnie uprzedzi łas hihihi Ja również dołanczam się do tych życzeń:tak:

Donus to ważysz tyle co ja:-D, to sa plusy stresowej roboty:-)
monia i jak tam z Oleńką??????????????????/

Justa oby własnie w h** nie chcieli Cie zrobić

Aneta smutne wieści

majandra????????????????????????/

Ostatnia edycja:

Justa oby własnie w h** nie chcieli Cie zrobić
Majandra chyba oblewa jeszcze mgr i porzucenie pracy:-D

Jak rozmawialismy to ja mialam na mysli Trzemeszno i rozmowe traktowalam jako rozmowe o Trzemesznie,a dopiero pozniej wyszlo,ze otwieraja jeszcze jeden sklep i ze maja jeszcze w Witkowie. Najgorsze ejst to,ze rowno ze mna przyszla zona jakiegos kolegi szefa i ze to ona moze zostac w Trzemesznie,a nie ja

Witam
Olusia po zabiegu ok:tak::-)ale swoje przeżyłam;-)
Justyna trzymam kciuki za Trzemeszno:tak:
Aneta:-(
Donkat Twoja waga to moje marzenie:cool2:które nigdy się nie spełni :no:bo jest źle źle źle i wstyd mi bo tak zawzięcie się odchudzałam i gdy waga przestała spadac to moja motywacja poszła sobie gdzies:zawstydzona/y::wściekła/y:

witam

u nas dzies leje od rana. i tak ma byc kilka dni
martwie sie, jaka bedzie pogoda na nasze wczasy???????????????

od pon. zaczynam staz. dzis zadzwonili z UP i bylam podpisac papiery, a wczoraj, jak bylam sie odfajkowac-mialam termin, to jak nigdy dotad, zarzucali mnie ofertami pracy

niunka u babci, czekam az przyjedzie

dobrze, ze przelozylam P imieniny na po wczasach, bo w te sobote trudno by bylo zrobic grilla przy takiej pogodzie

a jednak mnie uprzedzi łas hihihi Ja również dołanczam się do tych życzeń:tak:

Donus to ważysz tyle co ja:-D, to sa plusy stresowej roboty:-)

bo po rozmowie z Toba dojechaalm do domu i Kamilek mial wlaczony komp, wiec od razu nadrobilam zaleglosci ;)

waga teraz OK, ale pewnie zaczne odrabiac, jak sie w pracy uspokoi. dzis mi sie tak chcialo cos slodkiego 9 a dawno nie jadlam), ze az poprosila kamilka, zeby mi z domu przyniosl:szok:

Witam
Olusia po zabiegu ok:tak::-)ale swoje przeżyłam;-)

Donkat Twoja waga to moje marzenie:cool2:które nigdy się nie spełni :no:bo jest źle źle źle i wstyd mi bo tak zawzięcie się odchudzałam i gdy waga przestała spadac to moja motywacja poszła sobie gdzies:zawstydzona/y::wściekła/y:

no to super, ze zabieg sie pomyslnie udal!

Monia, mowilam Ci, zebuys wrzucala fotki, jak masz zalamanie silnej woli. Ty naprawde duzo schudlas. dawaj dalej!!!

Justka, i co sie okazalo? gdzie bedziesz?

Wiadomość od Majandry:
,,Pozdrowienia dla wszystkich wrześniówek z Bielska-Białej. Pogoda brzydka, ale Maciek świetnie się bawi.

reklama
witam!!

ja cche ciepelka!

tlumik naprawiony-uuufff! balam sie, ze go po drodze gdzies zgubie

musze jeszcze w nast tyg jechac do mechanika z jakas pierdołą, bo P nie zdazy przed wyjazdem nad morze tego zrobic

P dzis z braku konkretnego zajecia wymyslil, ze zrobi niuni hustawke, bo tylko tego jej brakowalo na placyku zabaw. no i drzewo juz obrobione- zmoja pomoca ;)

Majandra,
a to niespodzianka1 mileo wczasowannia! widzialas sie z Doti i Luandzia?

Milego weekendu!

Do góry