reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam
Majandra gratulacje :tak::-)super a szampan mniam mniam pychotka;-)
Donkat super dobry uczynek zrobiłas :-)
Aneta jak Natalka?
Mateusz jeszcze tego samego dnia był ok:tak:
od dziś do niedzieli popołudnia jestem mamusią dla 3 dzieci tzn 2 moich;-)a 1 syn koleżanki Martin równy rok młodszy od Mateusza. Koleżanka ma jechac jutro z samego rana na wycieczkę a nie ma z kim zostawic dziecka więc poprosiła mnie.:tak:trochę się obawiałam bo nie mamy aż tak wielkiego kontaktu bo ona mieszka w niemczech i widzimy sie raz do roku ale jest ok cała moja trójca już od 40min śpi:tak::-)

reklama
Witam sie nareszcie, ale tylko na sekundkę bo młyn mam w pracy;-) z Tuśką już ok tzn bez gorączki:tak: muszę jej zrobić badanie moczu, bo to już trzecia jej taka niby choroba:eek: goraczka i nic więcej:eek:
Monia powodzenia z trójeczką życzę;-):-) tylko, żeby Ci się za bardzo nie spodobało:-p:-D

takie dziecko to idzie pilnowac bo bardzo grzeczniutki ,zje wszystko co mu się da i kochany a najlepsze to jego ,,a gdzie nasz tatuś znów poszedł ,o idzie nasz tatuś ,o mamusia przyszła"to oczywiście o D i mnie:-Dwogóle to taki grzeczny chłopczyk że wolała bym 4 takich pilnowac niż 2 moich łobuzów;-)
Aneta dobrze że to taki jednodniowy wybryk tej gorączki
Agulka opowiadaj jak tam nad morzem było no i na fotki czekamy:tak:

Tuśka na szczęście już do końca dnia bez gorączki:tak: a ja spędzam samotny wieczór bo M poszedł do mojego taty na imieniny;-) chyba sobie jakiś film zapodam;-)
Monia to fajny egzemplarz do pilnowania Ci się trafił:-) jak patrze na tą ostatnioą strone to mam wrażenie, ze same ze sobą piszemy:-D

szkoda tylko, że nas dziś aż dwie:szok:;-) spadam do łóżeczka bo oczy mi się kleją a nogi do tyłka wchodzą :sorry: jedyny plus takiego zapierniczu w pracy to to, że czas szybciej leci;-) ale po 18 już widać było zmęczenie bo mi się język masakrycznie plątał w rozmowie z niemcami:-D

a ja sie witam niedzielnie

oj, wczoraj miaoam nostwo roboty w domu

ale...nawet placek upieklam.
czekamy teraz na Ale i Kamila

Milego weekendu babeczki!!!!

Witam i ja.
Wczoraj wrócilismy i było fajnie, pogoda nie na leżenie plackiem na plazy, ale na szczeście nie padało.

Zdrówka dla chorowitków, bo czytałam że cosik sie niektórym przypolatało, mój mały też pokasłuje i ciut smarka, ale bez gorączki.

Majandra GRARULACJE........................... rzuciłaś papiery?

Justa również ogromne gratualcje z dostanmie pracy................... Donuś ja na razie odpuściłam szukanie pracy......... nie ma teraz jakby co z kim dzieci zostawić.

Co do wizyty w starym przedszkolu to jedno zdanie jakie córcia powiedziała po........wyjasnia wszystko: KOCHANI RODZICE JESTEŚCIE KOCHANI A DZISIEJSZY DZEIŃ JEST NAJCUDOWNIEJSZY W MOIM ŻYCIU:-)

reklama
Witam poniedziałkowo
powracaliście juz z długiego weekendu więc prosze się meldowac:tak::-p
my dziś od 7 w drodze byliśmy mati do babci a my z Olą do szpitala na badania bo w środę na zabieg idziemy....a teraz do jutra wieczora znów mamy gościa bo córka od D brat(8latka) przyjechała na 1nockę do Oli na mini wakacje;-)

Do góry