reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam
Majandra gratulacje :tak::-)super a szampan mniam mniam pychotka;-)
Donkat super dobry uczynek zrobiłas :-)
Aneta jak Natalka?
Mateusz jeszcze tego samego dnia był ok:tak:
od dziś do niedzieli popołudnia jestem mamusią dla 3 dzieci tzn 2 moich;-)a 1 syn koleżanki Martin równy rok młodszy od Mateusza. Koleżanka ma jechac jutro z samego rana na wycieczkę a nie ma z kim zostawic dziecka więc poprosiła mnie.:tak:trochę się obawiałam bo nie mamy aż tak wielkiego kontaktu bo ona mieszka w niemczech i widzimy sie raz do roku ale jest ok cała moja trójca już od 40min śpi:tak::-)

reklama
Witam sie nareszcie, ale tylko na sekundkę bo młyn mam w pracy;-) z Tuśką już ok tzn bez gorączki:tak: muszę jej zrobić badanie moczu, bo to już trzecia jej taka niby choroba:eek: goraczka i nic więcej:eek:
Monia powodzenia z trójeczką życzę;-):-) tylko, żeby Ci się za bardzo nie spodobało:-p:-D

takie dziecko to idzie pilnowac bo bardzo grzeczniutki ,zje wszystko co mu się da i kochany a najlepsze to jego ,,a gdzie nasz tatuś znów poszedł ,o idzie nasz tatuś ,o mamusia przyszła"to oczywiście o D i mnie:-Dwogóle to taki grzeczny chłopczyk że wolała bym 4 takich pilnowac niż 2 moich łobuzów;-)
Aneta dobrze że to taki jednodniowy wybryk tej gorączki
Agulka opowiadaj jak tam nad morzem było no i na fotki czekamy:tak:

Tuśka na szczęście już do końca dnia bez gorączki:tak: a ja spędzam samotny wieczór bo M poszedł do mojego taty na imieniny;-) chyba sobie jakiś film zapodam;-)
Monia to fajny egzemplarz do pilnowania Ci się trafił:-) jak patrze na tą ostatnioą strone to mam wrażenie, ze same ze sobą piszemy:-D

szkoda tylko, że nas dziś aż dwie:szok:;-) spadam do łóżeczka bo oczy mi się kleją a nogi do tyłka wchodzą :sorry: jedyny plus takiego zapierniczu w pracy to to, że czas szybciej leci;-) ale po 18 już widać było zmęczenie bo mi się język masakrycznie plątał w rozmowie z niemcami:-D

a ja sie witam niedzielnie

oj, wczoraj miaoam nostwo roboty w domu

ale...nawet placek upieklam.
czekamy teraz na Ale i Kamila

Milego weekendu babeczki!!!!

Witam i ja.
Wczoraj wrócilismy i było fajnie, pogoda nie na leżenie plackiem na plazy, ale na szczeście nie padało.

Zdrówka dla chorowitków, bo czytałam że cosik sie niektórym przypolatało, mój mały też pokasłuje i ciut smarka, ale bez gorączki.

Majandra GRARULACJE........................... rzuciłaś papiery?

Justa również ogromne gratualcje z dostanmie pracy................... Donuś ja na razie odpuściłam szukanie pracy......... nie ma teraz jakby co z kim dzieci zostawić.

Co do wizyty w starym przedszkolu to jedno zdanie jakie córcia powiedziała po........wyjasnia wszystko: KOCHANI RODZICE JESTEŚCIE KOCHANI A DZISIEJSZY DZEIŃ JEST NAJCUDOWNIEJSZY W MOIM ŻYCIU:-)

reklama
Witam poniedziałkowo
powracaliście juz z długiego weekendu więc prosze się meldowac:tak::-p
my dziś od 7 w drodze byliśmy mati do babci a my z Olą do szpitala na badania bo w środę na zabieg idziemy....a teraz do jutra wieczora znów mamy gościa bo córka od D brat(8latka) przyjechała na 1nockę do Oli na mini wakacje;-)

Do góry