reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam w pochmurny zimny poniedziałek
niedziele spędziliśmy miło przy grillu był brat z żoną i córcią oraz moja mama i już umówilismy kiedy Olivcia przyjedzie do nas na wakacje:tak:
Donuś mieliście intensywną ale pewnie miło spędoną niedzielę:-)a z kaszlu Julitki dobrze żeby nic się nie rozwineło :no:
Aneta :-(kilka dni i będzie po sprawie pewnie ;-)

reklama
Witam i ja.

My tez mieliśmy dosc intensywny weekend, dzisiejszy poranek zreszta też, dzieci są ostatnie dni w przedszkolu, czyli dzis i jutro.
Mam jakies dla Mai przygotowac przemówienie, bo jutro w imieniu całej grupy będzie żegnac Pania wychowawczynie:-) no i przedszkole.

Aneta duże miłości a wszystkiego najlepszego bo lada chwila i urodzinki bedziesz miec:-)

Monia nic nie piszesz o Oli gorączce, jak tam ???????

Nie wim czy pisałam, ale w średę robimy Mai niespodzinkę, dogadalismy się z Panią dyrektor ze starego przedszkola, zeby Maja mogła do nich pójsc na cały dzień w środę do swoich dawnych kolegów i koleżanek............. mmmmmmmmmmm a może juz pisałam.............. nie pamiętam ,ale bardzo się cieszę a ona nic o tym nie wie i pewnie będzie przeszczęśliwa

Agulka gorączka Oli mineła w piątek popołudniu i juz na szczęscie nie wróciła:-)dziś juz Ola poszła do przedszkola:tak:
A Maja będzie miała extra niespodziankę :))
Aneta Wszystkego Naj Naj Naj z okazji rocznicy a na urodzinki to jutro Ci złożę życzenia;-)

Dzięki kochane za życzenia:-) ja dziś od rana wiszę na telefonie i obdzwaniam klientki z tupperware, ale zamówienie już zebrane;-) więc mam luzik i mogę sie wziąć za chałupe;-) przez ten brak pogody jakoś moc mnie opuściła i nic mi się nie chce:dry:
Donuś jak Julitka?
Monia dobrze, że u Olci tak szybko wszystko się rozeszło:-)
Aga Majeczka pewnie będzie zachwycona:-)

Witam
wkońcu pogoda się poprawia a ja od kilku dni chodzę i nucę ,,lato lato lato czeka...(...)już za parę dni za dni parę...":-D
Ola ostatni dzień w przedszkolu tzn ostatnie zajęcia bo jutro jeszcze maja wycieczkę do pszczyny do zagrody żubrów:tak:
dziś mam w planach takie większe porządki mam nadzieje że nie zawisnę przed kompem i plan zrealizuje;-)
Aneta WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Witam i ja:-) wczoraj popołudniu pogoda w miarę dopisała więc wreszcie wybrałam się na działeczkę:-) mam nadzieję, że i dziś się uda:baffled: bo narazie nic na to nie wskazuje:eek: też mam dzisiaj w planach większe sprzątanie, ale coś zapału brak:crazy: najchętniej zaszyłabym się pod kołderką:-D
Monia dzięki za zyczenia tu i na gg;-):-)

witam

oj, ale dzis byl meczacy dzien w pracy!!!! zeby tylko przetrwac do poniedzialku i jakos bedzie. teraz, przed tym dlugim wekeendem taki szal z zamowieniami

jak sie ciesze, ze wczoraj calkiem przypadkiem poszlysmy z Jultika do p. doktor, bo...okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli!!!!!ja w szoku, bo przeciez TYLKO kaslala. pierwsze w zyciu oskrzela. dzis i jutro jest u babci.

wlasnie z racji nieobecnosci niunki mialam dzis duzo planow na robote po poludniu.
jeszcze mi tylko zostala koncowka depilacji

Anetka, przede wszystkim zycze Ci zdrowka, milosci i zrozumienia w rodzinie, milej atmosfery w pracy i usmiechu od losu
Nie wim czy pisałam, ale w średę robimy Mai niespodzinkę, dogadalismy się z Panią dyrektor ze starego przedszkola, zeby Maja mogła do nich pójsc na cały dzień w środę do swoich dawnych kolegów i koleżanek............. mmmmmmmmmmm a może juz pisałam.............. nie pamiętam ,ale bardzo się cieszę a ona nic o tym nie wie i pewnie będzie przeszczęśliwa

ale bedzie pisku ze szczescia!!!!

Aneta, ode mnie też przyjmij spóźnione życzenia. Jestem ze wszystkim do tyłu, ale już niedługo koniec tej męczarni :-)

Majandra, jutro twoj dzien. trzymam kciuki!

a plan z suwaczka nadal zamierzasz zrealizowac?

reklama
Do góry