witam
przyznam szczerze, ze malo pisze, bo...kazda tylko wpadnie, odfajkuje co u niej i tyle. wiecie, ze ja to lubie odpisac kazdemu, odniesc sie do innych postow, ale jak malo kto to robi, to i ja nie pisze
ale dzis napisze ;-)
czas mi zapierdziela, ze sie obrobic ze wszystkim nie moge
P zjechal po poludni robic tlumik. zaraz sie pewnie bedzie zbieral w droge
niunka ogolnie jakby grzeczniejsza, jakos latwiej zalagodzic te jje humory, choc nie zniknely calkowice
w pracy juz jestem po calym dniu. w koncu powoli nadrabiam zaleglosci, bo przez 4 godz dziennie to nie bylo mozliwe
Dziekuje baardzo za zyczenia rocznicowe. spedzilismy ten dzien w Slupi, bo Wiktorek mial urodzinki. bylo milo. jezdzilam na quadzie
Grill byl bardzo fajny.nie bylam jeszcze na takiej imprezie, gdzie stworzono biesiadno-rodzinna atmosfere. byly rozgrywki w tenisa stolowego, strzelanie z luku, badmington, a szefowie grali z nami bez zadnego wywyzszania sie, ich zony tez. naprawde super.
my wczesnie poszlismy (o 22) bo jechalismy rano do Slupi,a po drugie przeciez mam zalobe, a towarzystwo sie bawilo do 3 nad ranem. moja salatka (grecka) byla schwalona na wszystkie strony, glownie przez szefa. a stresowalam sie, bo nie robilam salatki grckeij na 30osob!
Agus, to dla J rowniez wszystkiego naj, naj, naj!!!
u was te uszka to takie sklonnosci dziedziczne? jak Adas?
Gagulec, no kochana, az sie serducho raduje czytajac takie radosci:-)
Carioca, cos sie u was psuje wszystko an raz. my-doswiadczone zyciem babki-wiemy, ze tak sie dzieje, apotem to mija i juz jest OK.
zycze Wam tego z calego serca
a nie pamiętam czy wam pisałam że Ola 29czerwca idzie na ten zabieg podcięcia więzidełka (to co miała miec w grudniu ale dostała ospę i od grudnia do teraz czekaliśmy na termin) i już się boję bo zabieg ma byc w narkozie
Monia, musisz byc dobrej mysli. bedziemy trzymac kciuki
moja tesciowa w pon. miala usuwane kamienie z woreczka zolciowego. tez w narkozie
Ja zaglądam, ale czasu nie mam na razie. Za tydzień mam obronę.
ucz sie, ucz