reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.

Monia a kysz, teraz to dziadostwo do Was przyszło...............zdrówka dla Oli.

Aneta kurcze, szkoda że kolejni z weselicha niezadowoleni......... w końcu powinien to być super dzień a tu taka lipa

Donus jazdy na quadzie również i ja zazdroszczę.

Justa u nas nie było gorąco ale duszno, tlenu brak.

My dziś wybralismy się z sąsiadką i jej małą na piknik................ niedaleko nas zrobili nowy cmentarz, ale jeszcze troche minie zanim "ktoś" tam będzie leżał a parkingi zrobili super, z polbruku i to duże, więc dzieciaki jeździły na rowerach, wrotkach, rolkach, hulajnodze itp...........

Justa, Aneta z uszkami Adasia dobrze, wogóle nastęopnego dnia młody wyglądał i zachowywał się jak zdrów jak rybka......... ale antyboityk daję do końca, choć widze, że od niego brzuszek mu wydymało i rodzi "rozliźnione" klopsy;-)

reklama
Agulka klopsy jak klopsy ważne, ze ucha odpuściły;-):tak: a co do wesela to najbardziej mnie szlak trafia, że tyle kasy poszło się je*****:wściekła/y: a można było się z tego wymiksować tym bardziej, ze to nie rodzina i wcale nam się iść nie chciało:no::sorry: ale cóż mądry polak po szkodzie;-)
Monia trzymam kciuki za Olusie:tak: ja gorączka?

A ja sie nie pochwaliłam, że moje dziecko dziś z przedszkolka wróciło z dyplomem i medelam:-) za ukończenie kursu angielskiego;-):-)

witam
Aneta gratulacje dla Natalki za ukończenie kursu:-)

jesli chodzi o Olę i jej gorączkę to niestety gorączka się utrzymuje na poziomie 38 ale energii to ma za 2 albo i 3 i wogóle nie widac że dziecko chore ale dla pewności poszłam do lekarza i stwierdził że to infekcja wirusowa bo gardło,uszy,płuca wszystko ok.Przepisał nospe na bul brzuszka ,paracetamol i acidolac i mam nadzieje ze jej to szybciutko minie bo w niedziele mają przyjechac brat z bratową na grilla a jak dowiedzą się że Ola chora to na bank nie przyjadą bo będą bali sie że Olivia się zarazi...
Agulka oby ten cmetarz jak najdłużej był niezaludniony aby z parkingu dzieci mogły jak najdłużej korzystac

witam z pracy!!!

jetsem w szoku, bo zaczynam sie juz obrabiac i nawet mam chwilke na bb;-)

mialam w planie dyis jechac na zakupy, ale P zjedzie dopeiro jutro, wiec do poludnia bede miala wolny samochod i chyba wybierzemy sie z niunka na babskie zakupy, lacznie z ciuszkami

w domu ciagle mi brakuje czasu

u nas cieplo, ale ma sie psuc poogda

Witam:-)
Donkat fajnie ze grill udany wyobrażam sobie ile tej sałatki musiałas narobic:szok: :tak:a na quadzie jak się jeździło???

Donka to staz masz juz skonczony? Jak radzilas sobie na quadzie? bo ja stwierdzilam,ze jestem za chuda do tego szalenstwa, tylek mi uciekal, bardzo ciezko sie skrecalo,a nie jechalam tym meskim najwiekszym

jezdzilam an takim malym, dla chlopca. czasem, jak rzucalo, to mi sie tylek zsuwal. dodam, ze jezdzilam w wysokich butach:-D z kierowaniem nie mialam problemu. nie szalalam tez za bardzo, bo zwyczajnie sie balam, zeby mnie nie wywalilo

pięknie na dworze upał a moja Ola z przedszkola wróciła jakas niewyraźna zmierzyłam jej temp i jest gorączka ponad 39:wściekła/y:teraz od 30min śpi i z czego ta gorączka ????????????????????normalnie wyc mi się chce:crazy:

Monia, jak Ola? ciagle slysze teraz o jakihcs wirusoych goraczkach

My dziś wybralismy się z sąsiadką i jej małą na piknik................ niedaleko nas zrobili nowy cmentarz, ale jeszcze troche minie zanim "ktoś" tam będzie leżał a parkingi zrobili super, z polbruku i to duże, więc dzieciaki jeździły na rowerach, wrotkach, rolkach, hulajnodze itp...........

;-)

a co do wesela to najbardziej mnie szlak trafia, że tyle kasy poszło się je*****:wściekła/y: a można było się z tego wymiksować tym bardziej, ze to nie rodzina i wcale nam się iść nie chciało:no::sorry: ale cóż mądry polak po szkodzie;-)

no, to jest najgorsze, ze sie wsadzi w d*** kase i czlowiek sie nawet nie wybawi

Witam się i ja:-) jakaś dzisiaj do dupy jestem:szok: ogólnie osłabiona i ciągle mnie muli:wściekła/y: gadałam już kilka razy z kiblem:eek: a że pogoda się poprawiła chciałam śmignąć na działkę tylko jakoś sił mi brak:crazy:
Monia zdrówka dla Olusi:tak:

jak szkoda że Was tu nie ma jak kiedyś:sorry: tak bardzo byście mi się siostry przydały:tak: ale cóż muszę kryzys przetrwać sama:-( miłej nocki i snów kolorowych:-)

witam

noc jak an wojnie. nie dosc, ze sny jakies straszne mialam-ze nam calkiem zalalo suifty i kartongipsy wisialy namokniete, to niunke zlapal meczacy kaszel i przez 3godz nie moglysmy zasnac, a potem to i tak nie byl to mocny sen.
glowa mnie boli

czekam an P i lecimy do tego miasta

poogoda sie psuje

kolezanka mnie zaprosila do teatru i idziemy dzis na 19.00

Anetka,
a co tam takiego, ze nas potrzebowalas?

Witam w sobotnie południe:-) pogoda się u nas schrzaniła szaroburo i wieje:wściekła/y:
Donuś czasami jest potrzeba chwili żeby się wygadać i wtedy żałuje, ze nie ma już tak ze się wchodzi wieczorem i kilka z was się świeci;-)
Monia jak tam Olusia?

witam niedzielnie

dzien mieslimy bardzo udany i dosc intensywny:

do poludnia skoczylismy do galerii: niunka z P poszli na teleranek dla dzieci w kinie a ja pochodzilam po butikach. zakupilam fjniutki stroj kapielowy.
po konie niunka jeszcze poszalala na fikolandii i zglodniali polecielismy do tesciow an obiad. po obzarstwie do P siostry zobaczyc ich nowy domek. no i juz Julitka spi

cos druga noc mala kaszle. mam wrazenie, ze jak sie zrobi duszno w pokoju, to ja wtedy lapie kaszel, bo dzis jak tylko wsiadala do angrzanego samochodu, to tez od razu kaslala, a na dworze nie.
zobacze co bedzie dalej, ale obawialm sie, ze trzeba bedzie do lekarza

Anetka,
Wy tez teraz mielsiscie rocznice slubu, tak mi sie wlasnie cos kolatalo, ze zaraz po nas
Kolejnego szczesliwie przezytego roczku Wam zycze!!!!

reklama
Do góry